בעיה בXBMC: סקאפר סרטים מוגדר כראשי, אבל הסרטים נסרקים באנגלית
היי, מותקן לי סקראפר סרטים, הכי מעודכן, הוא מוגדר כסקראפר ראשי אבל בכל זאת כשאני מוסיף סרט חדש והוא סורק אותו אז הפרטים וכל המידע לא נלקחים מאתר סרטים בכלל ומופיעים באנגלית וגם העטיפה באנגלית.
אם אני ניגש לפרטי הסרט ואז לוחץ רענן, זה כן מוריד את הפרטים בעברית מאתר סרטים וגם העטיפה משתנה.
זה לא נוח עכל פעם להיכנס ידנית לכל סרט חדש ולרענן.
משתמש בגרסא החדשה של XBMC
יש פיתרון?
תודה.
אם אני ניגש לפרטי הסרט ואז לוחץ רענן, זה כן מוריד את הפרטים בעברית מאתר סרטים וגם העטיפה משתנה.
זה לא נוח עכל פעם להיכנס ידנית לכל סרט חדש ולרענן.
משתמש בגרסא החדשה של XBMC
יש פיתרון?
תודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כנראה הוספת את המקור לפני שהגדרת את סרטים כברירת מחדל. כנס לוידאו- קבצים - ולתיקיה של הסרטים שלך תעשה קבע תוכן, ושם תגדיר את סרטים כסקראפר של המקור הזה,
ניסיתי את זה כמה פעמים בעבר, ועכשיו ניסיתי עוד פעמיים, וזה לא עוזר...
סרטים מוגדר לכל מקורות הסרטים שלי כסקראפר ראשי שפועל אוטומטית בהפעלה של התוכנה, וכבר כמה חודשים כל פעם שאני מוסיף לתיקיית הסרטים סרט חדש זה סורק באנגלית מ-TMDB את כל התוכן שלו.
רק אחרי ריענון ידני לכל סרט זה מעדכן מסרטים (לוחץ i על הסרט בתפריט הסרטים ואז רענן).
סרטים מוגדר לכל מקורות הסרטים שלי כסקראפר ראשי שפועל אוטומטית בהפעלה של התוכנה, וכבר כמה חודשים כל פעם שאני מוסיף לתיקיית הסרטים סרט חדש זה סורק באנגלית מ-TMDB את כל התוכן שלו.
רק אחרי ריענון ידני לכל סרט זה מעדכן מסרטים (לוחץ i על הסרט בתפריט הסרטים ואז רענן).
עשיתי "הסר מקור" והוספתי מהתחלה את הקבצים וזה הסתדר
מסתבר שאם אני מחליף את קובץ SRATIM.XML עם קובץ חדש זה עושה את הבעיה הזאת שוב שכל סרט שאני מוסיף הוא סורק לא מסרטים למרות שהוא מוגדר, ואז צריך לעשות הסר מקור והוסף מקור.
תודה לכולם על העזרה
מסתבר שאם אני מחליף את קובץ SRATIM.XML עם קובץ חדש זה עושה את הבעיה הזאת שוב שכל סרט שאני מוסיף הוא סורק לא מסרטים למרות שהוא מוגדר, ואז צריך לעשות הסר מקור והוסף מקור.
תודה לכולם על העזרה