סמסונג שוקלת מחדש את מדיניות התמחור ואת העיצוב של הטבלטים שלה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למי שלא יודע, הרי סמסונג הכריזה רשמית על ה-TAB II, ממשיך הדרך של ה-TAB 7" הקודם שלה.
השם, אגב, כנראה הולך להיות TAB 10.1 (שם משונה, אבל די ברור).
מתברר שהתמחור האגרסיבי והדקות של האייפד 2 הפתיעו את סמסונג (מפתיע שהם מופתעים, הרי הם יודעים די במדוייק את זמני האספקה, והם אחד הספקים אם לא הספק הרכיבים המשמעותי ביותר לאפל).
בקיצור, המשמעויות?
יתכן שהם ישנו את העיצוב, הם ככל הנראה יהפכו את המכשיר לדק יותר ומה שמעניין יותר הוא שככל הנראה גם יוזילו את המכשיר בסופו של דבר.
התמחור של האייפד 1 כרגע עומד על 100 דולר פחות מהאייפד 2 (למי שמחפש עסקאות על אייפד, מחירי המכשירים יורדים לרצפה עכשיו על מכשירים יד שניה).
השם, אגב, כנראה הולך להיות TAB 10.1 (שם משונה, אבל די ברור).
מתברר שהתמחור האגרסיבי והדקות של האייפד 2 הפתיעו את סמסונג (מפתיע שהם מופתעים, הרי הם יודעים די במדוייק את זמני האספקה, והם אחד הספקים אם לא הספק הרכיבים המשמעותי ביותר לאפל).
בקיצור, המשמעויות?
יתכן שהם ישנו את העיצוב, הם ככל הנראה יהפכו את המכשיר לדק יותר ומה שמעניין יותר הוא שככל הנראה גם יוזילו את המכשיר בסופו של דבר.
התמחור של האייפד 1 כרגע עומד על 100 דולר פחות מהאייפד 2 (למי שמחפש עסקאות על אייפד, מחירי המכשירים יורדים לרצפה עכשיו על מכשירים יד שניה).
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
צריך או לא צריך, אתה חייב להודות שזה מדהים שכל החומרה הזאת נכנסת למארז דק יותר מהאייפון 4...
אותי מדהים לראות את התגובה המהירה ושינוי התוכניות (במיוחד של יצרן ענק כמו סמסונג, שיש לו קצת מידע פנימי...) בתגובה להשקה של אפל.
אני דווקא מקווה שיהיה השנה טאבלט שייתן פייט רציני, ואז אפל יהיו חייבים לחמם את המנועים ולהציג דברים מאוד מעניינים בתחילת שנה הבאה...
אותי מדהים לראות את התגובה המהירה ושינוי התוכניות (במיוחד של יצרן ענק כמו סמסונג, שיש לו קצת מידע פנימי...) בתגובה להשקה של אפל.
אני דווקא מקווה שיהיה השנה טאבלט שייתן פייט רציני, ואז אפל יהיו חייבים לחמם את המנועים ולהציג דברים מאוד מעניינים בתחילת שנה הבאה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
תקן אותי אם אני טועה, אבל לא כל אפליקציה שרצה על סמארטפון תרוץ גם על טאבלט? האפליקציות לא רצות על ה honeycomb? הרי יש לאנדרואיד כמות מסחררת של אפליקציות.MartinHSabag כתב:ללא אפליקציות, החומרה מעניינת לי את £$€#{...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
על האייפד כל אפליקציה שקיימת לאייפון תרוץ ללא כל בעיה, חוץ מנושא הרזולוציה (למרות שעם האפליקציות שתומכות במסך הרטינה של האייפון 4 אין כל בעיה), ובכל מקרה יש כפתור שמאפשר לשנות את גודל התצוגה להתאמה אופטימלית. כמובן שלא צריך להזכיר את כמות האפליקציות המרהיבות שקיימות במיוחד לאייפד.
באנדרויד זה מורכב יותר, קודם כל כמעט ואין עדיין אפליקציות שמיועדות לטאבלטים, וכל נושא הגרסאות וההתאמה של האפליקציות למסכים הגדולים נראית לי מורכבת יותר והאינטגרציה פחות טובה. הזמן יגיד... אבל אני בטח שבהמשך יהיו פתרונות טובים, מפני שזה בגדר חובה...
באנדרויד זה מורכב יותר, קודם כל כמעט ואין עדיין אפליקציות שמיועדות לטאבלטים, וכל נושא הגרסאות וההתאמה של האפליקציות למסכים הגדולים נראית לי מורכבת יותר והאינטגרציה פחות טובה. הזמן יגיד... אבל אני בטח שבהמשך יהיו פתרונות טובים, מפני שזה בגדר חובה...