האים מישהו מכיר ממיר DTT עם יציאת RF (שיכול להתחבר לכניסת ה- RF של טלויזיה)
הבעייה שלי היא כזאת: יש לי בחדר השינה " LCD 32 שמשמשת אותי בעיקר לקימה בבוקר - אני משתמש בשעון המעורר שלה, והיא נדלקת על ערוץ 2 לתוכנית הבוקר, ומעירה גם אותי.
הבעייה שעוד מעט לא יהיה שידור אנלוגי ואני לא יכול לתכנת את הטלויזיה להידלק על כניסת AV , כך שכשיפסיקו שידור אנלוגי לא אוכל לקלוט כלום כשהטלויזיה נדלקת, והיא לא תעיר אותי.
הלכתי לחפש ממיר DTT עם יציאת RF כמו האנטנה של היום - ולא מצאתי בשום מקום - לכולם יש רק יצאות RCA ו-HDMI מה שלא יעזור לי.
גם הממיר שלי ( YES HD ) לא מכיל יציאת RF, כך שלא אוכל להשתמש בו גם...
מישהו מכיר ממיר DTT שיש לו גם יציאת RF? או דרך כלשהיא להמיר את יציאת ה- composite / HDMI ל- RF ?
הבעייה שעוד מעט לא יהיה שידור אנלוגי ואני לא יכול לתכנת את הטלויזיה להידלק על כניסת AV , כך שכשיפסיקו שידור אנלוגי לא אוכל לקלוט כלום כשהטלויזיה נדלקת, והיא לא תעיר אותי.
הלכתי לחפש ממיר DTT עם יציאת RF כמו האנטנה של היום - ולא מצאתי בשום מקום - לכולם יש רק יצאות RCA ו-HDMI מה שלא יעזור לי.
גם הממיר שלי ( YES HD ) לא מכיל יציאת RF, כך שלא אוכל להשתמש בו גם...
מישהו מכיר ממיר DTT שיש לו גם יציאת RF? או דרך כלשהיא להמיר את יציאת ה- composite / HDMI ל- RF ?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כן, ה-Konka 980 הכי בסיסי מכיל יציאת RF.
האם אין לך כניסת קומפוננט ב-LCD? (או SCART)
אם לא אז אופציה נוספת: אם יש לך מכשיר וידאו ישן (VHS) אתה יכול להכניס אליו את היציאה של הממיר ולצאת ממנו ב-RF אל הטלויזיה.
ד"א, מה תעזור לך תמיכה של הממיר ב-HD אם אתה במילא מתכוון להתחבר אל הטלויזיה ב-RF?...
אם לא אז אופציה נוספת: אם יש לך מכשיר וידאו ישן (VHS) אתה יכול להכניס אליו את היציאה של הממיר ולצאת ממנו ב-RF אל הטלויזיה.
ד"א, מה תעזור לך תמיכה של הממיר ב-HD אם אתה במילא מתכוון להתחבר אל הטלויזיה ב-RF?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לגרונדיג הפשוט שלי שהיה במבצע עד לא מזמן יש יציאת RF, אבל הוא לא מומלץ יותר מדי.
להתעורר עם חדשות ערוץ 2...אתה מזוכיסט ?
לא עדיף ציוץ ציפורים ?
בזמנו מכרו בדקדה בדיזנגוף סנטר בתל אביב מכשיר קטן שמקבל RCA או SCART ומוציא RF.
משהו כזה :
http://www.telly-leads.co.uk/rf-modulator.htm
שים לב שזה ל- PAL האגנלי - לא בדיוק ה- PAL שלנו (BG אם אינני טועה).
לא עדיף ציוץ ציפורים ?
בזמנו מכרו בדקדה בדיזנגוף סנטר בתל אביב מכשיר קטן שמקבל RCA או SCART ומוציא RF.
משהו כזה :
http://www.telly-leads.co.uk/rf-modulator.htm
שים לב שזה ל- PAL האגנלי - לא בדיוק ה- PAL שלנו (BG אם אינני טועה).
נערך לאחרונה על ידי sathack ב 06/03/2011 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא יכול לחבר לRF דרך הווידאו לבוקר טוב וחדשותי ובמקביל לHDMI לצפיה בHD (אם באמת ישדרו באיכות זו)gimm כתב:האם אין לך כניסת קומפוננט ב-LCD? (או SCART)
ד"א, מה תעזור לך תמיכה של הממיר ב-HD אם אתה במילא מתכוון להתחבר אל הטלויזיה ב-RF?......
אני מניח שניתן לחבר במקביל לHDMI וליציאה אנלוגית אחרת בממיר
ירון