רציתי לצפות ב"התייר" ברמת הגולן והגליל העליון,והסתבר שבק"ש אין ב
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אמצע השבוע לנו בביקתה בקיבוץ אורטל ברמת הגולן.אחרי "לילה לבן" של חיל השריון בו נקלענו בחיפוש מפלט
אחר קצת שקט ורוגע, זכינו למופע אור וקול חינמי שהפרו את השקט של הלילה.
היות וחשקה נפשי בצפיה "בתייר" ,אחרי ביקורת באתר ,חיפוש וגילגול הביא אותי לרשת גלובוס בקניון העמקים
בעפולה מרחק של כ100 קילומטר,מהבקתה באורטל.
האם פיספסתי ,היות ואני לא מקומי שבכל רדיוס האזור של גולן וגליל עליון,אין כזה דבר שנקרא-"בית קולנוע".??גם בקרית שמונה.
גם בעפולה בגלובוס העמקים -למרות שהגעתי באיחור של 10 דקות,ההקרנה חיכתה לנו וזכינו להקרנה פרטית=
הווה אומר לא היתה נפש חיה נוספת באולם.
אחר קצת שקט ורוגע, זכינו למופע אור וקול חינמי שהפרו את השקט של הלילה.
היות וחשקה נפשי בצפיה "בתייר" ,אחרי ביקורת באתר ,חיפוש וגילגול הביא אותי לרשת גלובוס בקניון העמקים
בעפולה מרחק של כ100 קילומטר,מהבקתה באורטל.
האם פיספסתי ,היות ואני לא מקומי שבכל רדיוס האזור של גולן וגליל עליון,אין כזה דבר שנקרא-"בית קולנוע".??גם בקרית שמונה.
גם בעפולה בגלובוס העמקים -למרות שהגעתי באיחור של 10 דקות,ההקרנה חיכתה לנו וזכינו להקרנה פרטית=
הווה אומר לא היתה נפש חיה נוספת באולם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא חבל? גם בזבזת דלק,כסף לכרטיסים,שעתיים (בקירוב) מחייך - וכל זה על הסרט שלא שווה אגורה,מטופש,ומרדים?
(את זמן הנסיעות אני חוסך ממך כי באמת אין אף קולנוע בצפון (כל רמת הגולן,כל הגליל העליון,עד לקריון שבביאליק,או בצד השני של העולם - בעפולה)
נו טוב - נקווה שנהנית
- שבת שלום! 
(את זמן הנסיעות אני חוסך ממך כי באמת אין אף קולנוע בצפון (כל רמת הגולן,כל הגליל העליון,עד לקריון שבביאליק,או בצד השני של העולם - בעפולה)
נו טוב - נקווה שנהנית
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
-קודם כל ציינתי שנהנהתי-פעם ראשונה ש"זכיתי" ל"הקרנה" אישית
אמנם עצוב שזה מצב הקולנוע,אחרי שסרט חדשניתן לצפיה בבית.
-מדהים שתושבי הפריפריה הולכים לישון בתשע ,ומה שנשאר להם לצפות בסרט בבית ,אחד המקומים שאמר לי שאין בית קולנוע בק"ש ,המליץ על בילוי באחת המסעדות בעיר.
*היה שם סוג של אימון צבאי שחייב להתרחק לזמן מה,מהאזור-לכן מוזר שנדדתי 100 קילומטר עבור הסרט.
אני אישית גם גר בפריפריה-קריות אבל שם זה סאגה אחרת -יש עשרות בתי קולנוע ובילוי נמשך עד לשעות הקטנות.
-מדהים שתושבי הפריפריה הולכים לישון בתשע ,ומה שנשאר להם לצפות בסרט בבית ,אחד המקומים שאמר לי שאין בית קולנוע בק"ש ,המליץ על בילוי באחת המסעדות בעיר.
*היה שם סוג של אימון צבאי שחייב להתרחק לזמן מה,מהאזור-לכן מוזר שנדדתי 100 קילומטר עבור הסרט.
אני אישית גם גר בפריפריה-קריות אבל שם זה סאגה אחרת -יש עשרות בתי קולנוע ובילוי נמשך עד לשעות הקטנות.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- l33cher
-
- חבר ותיק

הולכים לישון ב-9 כי פשוט אין לאיפה לצאת לבלות בכל הגליל העליון והאיזור (ומסעדות זה לא בילוי,כמו כן גם לא מיני בארים בגודל מטר על מטר חנוקים בעשן ורעש.)
מי שגר בעפולה או בקריות יכול יחסית לנסוע זמן קצר ולמצוא משהו,או להרחיק כשעה +/- למרכז)
סיטואציה זו נוצרה כי כל פעם שנפתח דאנס-בר או מועדון כלשהו,הוא נסגר זמן קצר אחרי בגלל בני דודים שבאים לריב,המשטרה מתה על מקרים כאלה,וסוגרת את השאלטר על המקום,וכמובן מאיימים על ההנהלה שיביאו יותר אבטחה,סלקציה,מצלמות,תקנות מחמירות ומה לא - מה שמסב הפסדים עצומים לבעלים,שמתייאש די מהר.
עצוב אבל לצערנו זה מה יש.
מי שגר בעפולה או בקריות יכול יחסית לנסוע זמן קצר ולמצוא משהו,או להרחיק כשעה +/- למרכז)
סיטואציה זו נוצרה כי כל פעם שנפתח דאנס-בר או מועדון כלשהו,הוא נסגר זמן קצר אחרי בגלל בני דודים שבאים לריב,המשטרה מתה על מקרים כאלה,וסוגרת את השאלטר על המקום,וכמובן מאיימים על ההנהלה שיביאו יותר אבטחה,סלקציה,מצלמות,תקנות מחמירות ומה לא - מה שמסב הפסדים עצומים לבעלים,שמתייאש די מהר.
עצוב אבל לצערנו זה מה יש.
לא מדויק,בראש פינה יש סינמטק איכותי שמביא גם סרטים מסחריים.l33cher כתב:לא חבל? גם בזבזת דלק,כסף לכרטיסים,שעתיים (בקירוב) מחייך - וכל זה על הסרט שלא שווה אגורה,מטופש,ומרדים?![]()
נו טוב - נקווה שנהנית- שבת שלום!
...
http://www.roshpinacine.com/?layout_id=15&ec=18
תמצא יזם רציני כמו רשת גלובוס ,שתשקיע על קומפלקסים ואחרכך תיתאבד פיננסית, בגלל אוכלוסיה שרובה לא עובד
ואלו שכן הולכים לישון בתשע.
- l33cher
-
- חבר ותיק

אני מכיר מקרוב את הסינמטק,ולומר שהוא איכותי זו קצת הגזמה.
עד שהם מביאים סרט נורמלי (בד"כ מרבית הסרטים שלהם הם קלאסיים\ישנים\STV למיניהם וכיו"ב),מקרינים אותו בימים ושעות לא ריאליות,שרק מי שלא עובד מצליח להגיע אליהן
ואין צורך להתאבד פיננסית - הקולנוע בק"ש עבד מצוין בשנות ה2000 המוקדמות,ולהזכירך היה קולנוע לא פחות מוצלח בכרמיאל.
רק שמה לעשות - מחיר כרטיס מופקע,עם מחירי פיצ'פעקס בפנים של שתייה וחטיפים מופקעים לא פחות,מבריחים את קהל היעד
עד שהם מביאים סרט נורמלי (בד"כ מרבית הסרטים שלהם הם קלאסיים\ישנים\STV למיניהם וכיו"ב),מקרינים אותו בימים ושעות לא ריאליות,שרק מי שלא עובד מצליח להגיע אליהן
ואין צורך להתאבד פיננסית - הקולנוע בק"ש עבד מצוין בשנות ה2000 המוקדמות,ולהזכירך היה קולנוע לא פחות מוצלח בכרמיאל.
רק שמה לעשות - מחיר כרטיס מופקע,עם מחירי פיצ'פעקס בפנים של שתייה וחטיפים מופקעים לא פחות,מבריחים את קהל היעד