אריה בארה"ב הדברים מתנהלים אחרת ועל תיקח את דיברי אס ג'י כאקסיומהarotman כתב:אז שהו שזה מאוד תלוי בחברה המבצעת ובאנשיה נתקלתי במקרים ב 2 הקצוות, אחד הבעיות אגב בקונטרול4 בארה"ב שלחלק מהמתקינים של המערכות יצא שם מאוד לא טוב וכינוי גנאי של מתקינים שעובדים מVAN ללא משרד זו הסיבה שהחברה השקיעה מאמצים רבים בהדרכה וכעת הם סופרים כל רישיון של COMPOSER כדי שלא יקרה מצב שגורמים לא מאושרים יבצעו התקנות לא מקצועיות אצל לקוחות ויזיקו למוניטין של החברה.shay1 כתב:אני חיב להודות שאתה צודק בדבר אחד בנוגע למה שתכנן Jpostarotman כתב:MartinHSabag כתב:Jpost, אינו מאפיין אפילו תוכניתן נורא מוכשר של חברת אינטגראציה.
מה שלוקח לו שעה ייקח להם ימים...וזה לא בגלל שהבעיה אצלם.......
עדיין מרטין במחילה מכבודו של JPOST גם אם הקוד מושלם זמן הבדיקות לוקח זמן במערכות בית חכם שאמורות לעבוד אצל לקוחות או שרק משוגע כמוני בודק כל דבר 50 פעם ובכמה ואריאציות?...
הוא תכנן לצרכיו האישים ואם הייתה תקלה או תהיה תקלה זה בסדר מבחינתו וכל הכבוד לו
אולם כאשר באים ומבצעים מערכת חשמל חכם ללקוח בתשלום אזי לדעתי הדברים בהחלט מחוייבים בדיקה וליראות שהכל מתפקד כהלכה על מנת למנוע אי נעימות מהלקוח והפסד כספי בכל פעם שמגיעים לתכן שגיעות תיכנוניות במערכת אני רק מקווה שכולם כמוך מבצעים בדיקות כדי להיות בטוח שאין תקלות...
אני חייב לציין לטובה את האנשים הטכניים של אס גי שליוו אותנו בפרויקטים של קונטרול4 שסייעו לי לנו לא מעט וגם ליוו את הפרויקטים משלב התכנון עד שלב הביצועגם אם אתה חושב שעשית עבודה טובה תמיד רצוי שמישהו נוסף יבדוק אותך...
...
אני שמח לשמוע שלדילרים יש לפחות תמיכה למרות שזה לא בדיוק מה ששמעתי ... אולם לצערי ללקוחות קצה וללקוחות המעוניינים לבצע דברים בכוחות עצמם התנהגות החברה בכל הנוגע לתמיכה היא בזיון מוחלט וחבל מאוד
אריה הבנתי שאתה היום נמצא במקום אחר מאחל לך הרבה בהצלחה