סרט לסוף שבוע: True Grit – אומץ אמיתי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
מבקר הסרטים הנאמן שלנו יצא לאקרנים לצפות במערבון המסקרן "אומץ אמיתי" אשר מספר על ילדה בת 14 אשר שוכרת מרשל ועוד ריינג'ר על מנת לתפוס את רוצחי אביה.
רשמיו לפניכם.
סרט לסוף שבוע: True Grit – אומץ אמיתי.
רשמיו לפניכם.
סרט לסוף שבוע: True Grit – אומץ אמיתי.
ביקורת מצויינת!
אני מקווה בסופ"ש לראות את הגרסה המקורית כדי להשוות ביניהן, אבל אין ספק שהגרסה החדשה מצויינת ושפה לא עשו עוול למקור, כמו בהתייר עליו כתבתי.
בתור מי ששותף לאהבתך למערבונים - ראית את seraphim falls עם פירס ברוסנן וליאם ניסן?
בתור מי ששותף לאהבתך למערבונים - ראית את seraphim falls עם פירס ברוסנן וליאם ניסן?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
Re: ביקורת מצויינת!
כן, ודאי שראיתי, הוא היה סרט לא רע, קצת מזכיר בסגנון את המערבונים ה"אירופאים" של שנות השבעים. אבל סרט טוב שלא ממש זכה לתהודה, אם אני זוכר נכון.theezway כתב:אני מקווה בסופ"ש לראות את הגרסה המקורית כדי להשוות ביניהן, אבל אין ספק שהגרסה החדשה מצויינת ושפה לא עשו עוול למקור, כמו בהתייר עליו כתבתי.
בתור מי ששותף לאהבתך למערבונים - ראית את seraphim falls עם פירס ברוסנן וליאם ניסן?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ראיתי
מומלץ
מומלץ
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני לא מפסיד סרט של האחים כהן. בשילוב עם העובדה שאני חובב מערבונים איכותיים וחובב של השחקן ג'ף ברידג'ס, בהחלט מתכון חד משמעי להנאה 
- shmulik509
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
באנלוגיה לכדורגל
אני חושב שניתן לדמות את הסרט הזה לשחקן כדורגל שמעביר את כל שחקני הקבוצה היריבה, כולל השוער, נופל לפני שער היריב ומחמיץ גול בטוח. סוף הסרט הזה נראה כאילו מי שכתב את התסריט הגיע למסקנה שהוא בעצם גמר את העבודה, הקהל מרוצה ואפשר לחפף בסוף בלי שישימו לב.
מזמן לא ראיתי סיפור שנגמר בצורה כל כך מאולצת, בלי שום רקע על מה שקרה ב25 השנים בין חלק הארי של הסרט והסיום. מה עשתה הגיבורה כל השנים (חוץ מזה שלא התחתנה)? מה עם המשפחה שלה שהוזכרה כל כך הרבה בסרט?
לטעמי היה גם חוסר התאמה בוטה בין הליהוק המעולה של הגיבורה בצעירותה לבין זו ששיחקה את דמותה הבוגרת.
מזמן לא ראיתי סיפור שנגמר בצורה כל כך מאולצת, בלי שום רקע על מה שקרה ב25 השנים בין חלק הארי של הסרט והסיום. מה עשתה הגיבורה כל השנים (חוץ מזה שלא התחתנה)? מה עם המשפחה שלה שהוזכרה כל כך הרבה בסרט?
לטעמי היה גם חוסר התאמה בוטה בין הליהוק המעולה של הגיבורה בצעירותה לבין זו ששיחקה את דמותה הבוגרת.
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.
סרט בינוני ביותר, ממש מאכזב . חסר שנינות ומקוריות . סרט ריקני.
בתור חובב מערבונים וסרטים של האחים כוהן ,כ"כ התאכזבתי .
אומנם ג'ף ברדג'יס נותן משחק מצויין (שיתכן מאוד כי מגיע לו אוסקר עליו).
אבל הילדה נראית לי כמו אחת שבסה"כ משחקת את עצמה , ומקריאה שורות "שנונות" שהושמו בפיה.
אם הייתם מחליפים את דמות הילדה "השנונה" בבחור צעיר , בכלל לא היה סרט.
הדמות שלה כ'כ לא אמינה ,ולא ראילית
יתכן ומי שלא רגיל לראות מערבונים יהנה יותר .
בתור חובב מערבונים וסרטים של האחים כוהן ,כ"כ התאכזבתי .
אומנם ג'ף ברדג'יס נותן משחק מצויין (שיתכן מאוד כי מגיע לו אוסקר עליו).
אבל הילדה נראית לי כמו אחת שבסה"כ משחקת את עצמה , ומקריאה שורות "שנונות" שהושמו בפיה.
אם הייתם מחליפים את דמות הילדה "השנונה" בבחור צעיר , בכלל לא היה סרט.
הדמות שלה כ'כ לא אמינה ,ולא ראילית
יתכן ומי שלא רגיל לראות מערבונים יהנה יותר .
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
תודה על הביקורת!
מערבונים הם בדרך כלל לא הבחירה הראשונה שלי לצפייה אלא אם כן מדובר במשהו יוצא דופן (אהבתי את "סילבראדו" וגם "טומבסטון" היה לא רע). אני אולי אנסה את זה מתוך סקרנות אבל למען האמת רוב הדיעות פושרות לגביו.
מערבונים הם בדרך כלל לא הבחירה הראשונה שלי לצפייה אלא אם כן מדובר במשהו יוצא דופן (אהבתי את "סילבראדו" וגם "טומבסטון" היה לא רע). אני אולי אנסה את זה מתוך סקרנות אבל למען האמת רוב הדיעות פושרות לגביו.