התייעצות בקניית מכונת Saeco Xsmall plus

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
rimonu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

המכונה הנוכחית שלי, Kenwood Cafe Retro, מזייפת קשות עקב סתימות אבנית שאני לא מצליח להיפטר מהן - גם במעבדות לא פתרו את הבעיה, וטכנאי אמר לי שכנראה צריך להחליף דוד בעלות גבוהה של 600 ש"ח. המכונה בת כ-3 שנים ובאופן כללי מצבה לא מזהיר כך שאני מחפש חלופה.
אנחנו שותים בעיקר קפוצ'ינו, 2 כוסות בבוקר, ובסופי שבוע עוד 2 כוסות בערב.
נשמח לחסוך את ההתעסקות והלכלוך של הקפה הטחון (ולכן לא מתלהבים מאופציית המטחנה), אבל לא רוצים הוצאות גבוהות של מכונת פודים/קפסולות.
בקיצור, חשבתי לכיוון של מכונה אוטומטית, והמכונה היחידה שנראית איכותית ומתאימה לתקציב היא Saeco Xsmall plus, שהוצעה לי (חדשה) במחיר של 2700 ש"ח.

אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם המכונה הזו, בעיקר בהקשר של אמינות, וכמובן גם מבחינת איכות הקפה.
מבחינת אמינות מטריד אותי במיוחד עניין סתימות האבנית, שהרס את המכונה הנוכחית שלי.

תודה,
אורי

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

נשמח לחסוך את ההתעסקות והלכלוך של הקפה הטחון (ולכן לא מתלהבים מאופציית המטחנה), אבל לא רוצים הוצאות גבוהות של מכונת פודים/קפסולות.
...

שים לב שמכונת קפסולות במקרה של 2 כוסות ביום יכול להיות גם כלכלית זול יותר מקפה רגיל.

המכונה עולה 900 שקל +מקציף פשוט עוד 100

נשאר לך 1700 שקל לקפסולות ליותר משנה. (במידה והקפסולות עולות 2 שקל)

בברכה דני

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #3 

מכונת קפסולות לעולם לא תהיה יותר זולה מקפה ידני, אלא אם אתה מתכנן לשתות קפה במשך חצי שנה ואז להפסיק עם זה...

עלות כוס הקפה במכונת קפסולות היא היקרה ביותר שאפשר למצוא. זה בהחלט הגיוני ועדיף כלכלית לבחור במכונה אוטומטית.

ראיתי את המכונה הזו אבל לא שתיתי ממנה. טעמת אותה? אהבת את הקפה?
יצא לך לטעום את הגאג'יה בררה, למשל? יש הבדל מבחינתך?

החסרון היחיד שאני יכול להצביע עליו כבר עכשיו הוא הפנרלו, אביזר ההקצפה, שהוא בד"כ לא נוח ומקשה על הקצפה פשוטה. אבל אם יש לך נסיון עם הקצפה, אני בטוח שתסתדר עם הזמן.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

oridavid
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 126
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

שים לב, אם אתה שותה בעיקר קפוצ'ינו שים לב שבמכונה יש דוד אחד מה שזה אומר...שלפני ההקצפה אתה צריך לחכות כמה שניות שהמכונה תתחמם ולאחר ההקצפה בשביל להכין אספרסו אתה צריך לשחרר לחץ כדי שהוא לא ייצא שרוף.

הכיוון שלך נכון לדעתי אבל שווה לבדוק עוד מכונות שאין בהן צורך בזמני המתנה.

בנוסף במכונה יש אפשרות לטחון מנה אחת של קפה וישנן מכונות אוטומטיות שניתן לבחור של סוגים של חוזק בקפה.
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.

2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”