התיעצות בשיפוץ ה בזארה :(
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי את הכלים , אפשר להלחים את זה בבדיל,
צריך ברנר, צריך מופה כזו וצריך להכין כזה צינור, אולי אקפוץ מחר לסלמי ( מורשת האופנועים שלי) ואחפש שם, אבל זה יום קצר מחר ואני לא רוצה לבזבז את הזמן,
היום קיבלתי את ה גוף חימום ששפי הכין לי וגם המשאבה שהזמנתי מחול הגיעה היום אז תכננתי לקדם את הכל בסופשבוע הזה ועכשיו נתקעתי
צריך ברנר, צריך מופה כזו וצריך להכין כזה צינור, אולי אקפוץ מחר לסלמי ( מורשת האופנועים שלי) ואחפש שם, אבל זה יום קצר מחר ואני לא רוצה לבזבז את הזמן,
היום קיבלתי את ה גוף חימום ששפי הכין לי וגם המשאבה שהזמנתי מחול הגיעה היום אז תכננתי לקדם את הכל בסופשבוע הזה ועכשיו נתקעתי
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
האמת ההיתי מחפש יותר מישהוא בתחום ההסקה או צנרת גז , או מתקניי ראדיטורים (כאלה יש בסלמה בשפע) מיזוג אוויר עובדים יותר עם אביזרים מוכנים מאלומיניום , למרות שיש גם המון מדחסיי קרור שמוברים נחושת , להלחמת בדיל אתה יכול ליקנות גם ערכת הלחמה עם בלונים חד פעמיים . כרגע אין בידי ציוד מתאים ,אבל אם תגיע אם החלק בייד ביום שישי בשעות פעילות העסקים ,אני בטוח שאכל ליקפוץ איתך לאן שצריך בחדרה כדיי להחליף את החלק. ההלחמה עצמה עניין פשוט ביותר.
גונן.
גונן.
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
היי גונן
אני חושב קודם כל למצא את החלקים ועם זה ללכת למישהו שילחים לי,
רק היום הייתי אצל שפי וגם הוא מתעסק עם צנרת נחושת ממנה הוא מייצר את גופי החימום אז אולי הוא יוכל להפנות אותי
אני חושב קודם כל למצא את החלקים ועם זה ללכת למישהו שילחים לי,
רק היום הייתי אצל שפי וגם הוא מתעסק עם צנרת נחושת ממנה הוא מייצר את גופי החימום אז אולי הוא יוכל להפנות אותי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
רוני תעמים את עמצך לזילבר עם כל החלקים ותסגור עניין...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אני רוצה לנצל את הבמה הזו ולומר תודה לכל מי ש הציע את עזרתו לטפל בהברגות של הדוד.
ממש מחמם את הלב לגלות אנשים טובים שרוצים לעזור, אני מקווה בעתיד לעזור לכל מי שיזדקק בכל תחום שהוא,
מצאתי חנות בתל אביב בשם ספרקו, ש מחזיקה את כל סוגי המחברים , צינורות , ניפלים מופות בקיצור כל מה ש קשור לצנרת מים ,גז דלק וגם מבצעת עבודות הלחמה, ניגשתי לקנות את החלקים וכבר טיפלו לי בזה כולל הכל, בנוסף הצטיידתי באטמים לכל החיבורים השונים , סיפרתי להם שאני הבן של צבי ז"ל הבעלים של "הפקונג" וקיבלתי מחיר
שילמתי על הכל 50 שח
הלילה אני אתפנה להרכבה ומקווה ש הבעיות הבאות יהיו מינוריות
מבטיח לעדכן
רוני
ממש מחמם את הלב לגלות אנשים טובים שרוצים לעזור, אני מקווה בעתיד לעזור לכל מי שיזדקק בכל תחום שהוא,
מצאתי חנות בתל אביב בשם ספרקו, ש מחזיקה את כל סוגי המחברים , צינורות , ניפלים מופות בקיצור כל מה ש קשור לצנרת מים ,גז דלק וגם מבצעת עבודות הלחמה, ניגשתי לקנות את החלקים וכבר טיפלו לי בזה כולל הכל, בנוסף הצטיידתי באטמים לכל החיבורים השונים , סיפרתי להם שאני הבן של צבי ז"ל הבעלים של "הפקונג" וקיבלתי מחיר
שילמתי על הכל 50 שח
הלילה אני אתפנה להרכבה ומקווה ש הבעיות הבאות יהיו מינוריות
מבטיח לעדכן
רוני