DTT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
offerbh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קראתי כאן מקצת ההודעות- האם DDT זה בעצם עידן+.
האם זה שמות לאותו הדבר? אם אני קונה מכשיר של פיילוט ולא את הערכה של הרשות השניה ב-400 שקלים בדואר-האם תהיה אותה הקליטה?
(אני רוצים לרדת מ-yes ולעבור ל-DDT, אנחנו מחיפה-איך אפשר לדעת אם יש קליטה לפני שקונים את הממיר?)

msmrc
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
הצטרף: מאי 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

DTT

שליחה #2 

1) DTT, עידן+ ו DVB-T אלו שלושה שמות לאותו הדבר.
2) אין דבר כזה ערכה של הרשות השניה, מה שנמכר בדואר זו מכירה מסחרית רגילה של אחד הממירים (מדובר בממיר קונקה 980 שאפשר לקנות אותו גם בחנויות חשמל רגילות, ואין בו שום דבר מיוחד).
3) בשביל לדעת אם יש קליטה פשוט תצטרך לנסות, קח בחשבון שיתכן והאנטנה שמגיעה עם הממיר לא מספיקה וצריך אנטנה מוגברת (או להשתמש באנטנה המרכזית הישנה של הבניין אם יש לכם - וזה אמור להיות הפתרון הכי טוב).

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
הצטרף: ינואר 2006
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

קיימת אפשרות בשימוש בצלחת היס הישנה שמכוונת לעמוס או להחליפה לכוון לעמוס וניילסאט ותוכל לקלוט הרבה ערוצים בחינם או להצטרף לשיתוף כרטיסים.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

nimrodg כתב:קיימת אפשרות בשימוש בצלחת היס הישנה שמכוונת לעמוס או להחליפה לכוון לעמוס וניילסאט ותוכל לקלוט הרבה ערוצים בחינם או להצטרף לשיתוף כרטיסים.
...
זה משהו אחר לגמרי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”