אבא שלי עבר לחברת פלאפון והציעו לו מס' מכשירים.
ההתלבטות שלנו היא בין נוקיה C7 ל xperia x10.
באופן כללי, לא כ"כ עניין אותו סמארטפון, אינטרנט וכו'. הסיבה היחידה שהוא הלך על סמארטפון היא בגלל השימוש בוייז (ובגלל שהוא עסקי ואחרי הזיכויים החשבונית תישאר בערך אותו דבר...).
אני מעדיף בשבילו מכשיר כמה שפחות מסובך לתפעול, עם קליטת GPS טובה, סוללה טובה, והכי הכי חשוב- שלא יהיה יותר מידי עדין (עד כמה שאפשר במכשירי טאצ'). הוא קבלן בניין ולכן מעדיף מכשיר עמיד.
איזה מכשיר מומלץ מבין השניים? אני יודע שבגדול אנדרואיד עדיפה, אבל לא נראה לי שמערכת הפעלה פתוחה עם קסטומיזציה מטורפת תרגש אותו יותר מידי...
האמת שהנציג היה אצלנו אתמול ולקחנו את ה C7 מהסיבה שהוא הרגיש יותר מסיבי מה X10, אך נראה לי שלא תהיה בעיה להחליף מוצר.
מה אתם אומרים? מה כדאי?
אודה לעצתכם, ואם זה לא חוצפה מצידי ... אשמח לתשובה מהירה כדי שאם נחליט להחליף מכשיר, נפנה לנציג בהקדם האפשרי
תודה.
עזרה בבחירת סמארטפון
מהכרות אישית, ה- xperia x10 שורד מצוין, נפילות מרובות על בסיס יומי ומבלי לגמגם.
אבל בגלל שהוא עובד באתרי בנייה, דווקא הייתי כן הולך על אנדרואיד, אבל מסיבה אחרת לגמרי,
הגוף של ה-HTC legend עשוי מייציקת אלומיניום, מה שעושה אותו אמיד מאוד (יותר מכל אחד אחר שאני מכיר) וקל משקל.
בהצלחה ושיתחדש!
אבל בגלל שהוא עובד באתרי בנייה, דווקא הייתי כן הולך על אנדרואיד, אבל מסיבה אחרת לגמרי,
הגוף של ה-HTC legend עשוי מייציקת אלומיניום, מה שעושה אותו אמיד מאוד (יותר מכל אחד אחר שאני מכיר) וקל משקל.
בהצלחה ושיתחדש!