מה הסיפור של HDX?
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני בטח לא הראשון ולא האחרון פה בפורום שלא כ"כ מבין מה נסגר עם ה HDX 1000 שלו.
קבצים מסויימים הפסיקו לעבוד ("כותרת דחוסה" או לא זה לא כ"כ משנה העיקר שלא רואים!), עברית הפוכה בצג, ובגדול נראה כאילו והמכשיר עומד להחזיר את נשמתו לבורא בקרוב.
שלא לדבר על כך שהאתר של HDX כבר לא איתנו..
מה האופציות שעומדות לפני? (במידה ואינני רוצה להתחדש במזרים מדיה חדש)
האם שינמוך לגירסאת הקושחה הקודמת (כרגע יש לי את האחרונה) יפתור חלק מן הבעיות?
ראיתי שניתן ל"הפוך" את ה HDX לPCH אך החוש הטכני לא כ"כ מפותח אצלי ואינני רוצה להיתקע באמצע התהליך, מה שכן לא הבנתי איזה אופציות עובדות ואילו לא אחרי התהליך (הארד דיסק פנימי, עוצמת ווליום נמוכה וכו').
קבצים מסויימים הפסיקו לעבוד ("כותרת דחוסה" או לא זה לא כ"כ משנה העיקר שלא רואים!), עברית הפוכה בצג, ובגדול נראה כאילו והמכשיר עומד להחזיר את נשמתו לבורא בקרוב.
שלא לדבר על כך שהאתר של HDX כבר לא איתנו..
מה האופציות שעומדות לפני? (במידה ואינני רוצה להתחדש במזרים מדיה חדש)
האם שינמוך לגירסאת הקושחה הקודמת (כרגע יש לי את האחרונה) יפתור חלק מן הבעיות?
ראיתי שניתן ל"הפוך" את ה HDX לPCH אך החוש הטכני לא כ"כ מפותח אצלי ואינני רוצה להיתקע באמצע התהליך, מה שכן לא הבנתי איזה אופציות עובדות ואילו לא אחרי התהליך (הארד דיסק פנימי, עוצמת ווליום נמוכה וכו').
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם הקבצים האחרונים שאתה מנסה לנגן לא מציגים וידאו, אז זה נדמה באמת שהקבצים מכילים Compressed Headers, זהו פרמטר בקידוד שמוכנס לאחרונה. התקנת עדכוני קושחה ישנים מיותרת כאן.
לגבי HDX, החברה כנראה שנמוגה.
לגבי HDX, החברה כנראה שנמוגה.
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
האם יש לך הארד דיסק פנימי במכשיר? אם כן האם הוא עובד לאחר התקנת הקושחה? אין בעיות של עוצמת ווליום?mottile כתב:אני התקנתי קושחה של פופקורן, עובד מצוין....
אם אתה מהצפון אתה מוזמן לקפה ועוגה ועזרה בהתקנה...
יש לי דיסק פנימי, עובד מצוין. אין בעיות של ווליום. הבעיה היחידה, אם אפשר להתייחס אליה כבעיה, זה שהנורה הקדמית כחולה כשהמכשיר כבוי ואדומה כשהוא דולק....whoisgod כתב:האם יש לך הארד דיסק פנימי במכשיר? אם כן האם הוא עובד לאחר התקנת הקושחה? אין בעיות של עוצמת ווליום?mottile כתב:אני התקנתי קושחה של פופקורן, עובד מצוין....
אם אתה מהצפון אתה מוזמן לקפה ועוגה ועזרה בהתקנה......
אני לא מהצפון, אבל קבל את סדר הפעולות שעשיתי:
אתה מוריד את הקבצים
ופועל לפי ההוראות.
אתה אמור לקבל איזה הודעת שגיאה בסוף ותוכל לחזור אחורה כאילו לא קרה כלום. תעשה reset ותראה את הלוגו של פופקורן.
אחר כך אתה עושה recovery
אחר כך מתקין NMT apps
אחר כך משדרג firmware ו-nmt apps.
אל תהסס לשאות עוד שאלות אם צריך