מי רוצה להיות עוסק בתחום?
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בעקבות השאלה אם אני מנספרסו ( פ ח ח ח ח ח )
אם כבר להיכנס לתחום הזה של קפה שנראה מהצד קטן ובעייתי, הייתי הולך לכיוון הזה אז זה היה במודל של רוני קרן-אוכל.
זה הולך ככה: לפתוח בית קפה בצומת בין רחובות על הפינה עם דלת כניסה אחת ויציאה אחת ללא מקומות ישיבה בכלל. מכונת מנוף מסחרית ולמכור רק אספרסו קצר, כפול, ריסטרטו עם בלי קצף + קצת חלב ובמכסימום קפוצ'ינו קטן. תערובת - רק מה שקולים לבד.
כל בקשה שתחרוג מזה - הלקוח מגורש בצעקות עם מקל.
יש עוד מודלים כאלה?
אם כבר להיכנס לתחום הזה של קפה שנראה מהצד קטן ובעייתי, הייתי הולך לכיוון הזה אז זה היה במודל של רוני קרן-אוכל.
זה הולך ככה: לפתוח בית קפה בצומת בין רחובות על הפינה עם דלת כניסה אחת ויציאה אחת ללא מקומות ישיבה בכלל. מכונת מנוף מסחרית ולמכור רק אספרסו קצר, כפול, ריסטרטו עם בלי קצף + קצת חלב ובמכסימום קפוצ'ינו קטן. תערובת - רק מה שקולים לבד.
כל בקשה שתחרוג מזה - הלקוח מגורש בצעקות עם מקל.
יש עוד מודלים כאלה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני מפנטז כבר הרבה זמן על בית קליה קטן, בוטיק, שיתרכז בתערובות יקרות יחסית אבל משובחות במיוחד.
אולי יום אחד עוד אעשה משהו כזה, אבל יהיה לי ברור שזה לא מתוך כוונת רווח אלא נטו אהבה לנושא.
אולי יום אחד עוד אעשה משהו כזה, אבל יהיה לי ברור שזה לא מתוך כוונת רווח אלא נטו אהבה לנושא.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

שמע צריך לשכלל את הרעיון ולשים דלת מסתובבת כמו במקור אצל רוני - ככה אין זמן גם לדבר!
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יהיה תור להחזיר את הכוסות לחלון שרות - שמה אפשר להתחיל חופשי.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אולי אתם צריכים לחשוב יותר בכיוון של "לעוף על המיליון"?
כל אחד עומד בתורו, כמו בסופ-נאצי, ומבקש קפה.
אם הוא לא מדבר יפה או שמבקש, למשל, "בשבילי הפוך עם חלב סויה" - אתם לוחצים על כפתור קטן, הרצפה נפתחת והבחור עף למטה במהירות.
אפשר להוסיף עוד כפתור שגם משחרר תנינים רעבים בבור למטה, במקרה והוא ביקש גם להרתיח את החלב...
כל אחד עומד בתורו, כמו בסופ-נאצי, ומבקש קפה.
אם הוא לא מדבר יפה או שמבקש, למשל, "בשבילי הפוך עם חלב סויה" - אתם לוחצים על כפתור קטן, הרצפה נפתחת והבחור עף למטה במהירות.
אפשר להוסיף עוד כפתור שגם משחרר תנינים רעבים בבור למטה, במקרה והוא ביקש גם להרתיח את החלב...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
האמת שהייתי מאוד קרוב לפתיחת בית קפה לפני כ-4 שנים. כבר היה מקום כמעט מוכן שמצאתי בשכירות אפסית במיקום מעולה, שלבים סופיים של רישיון עסק, סגרתי כבר עקרונית מול ספקי ציוד, הכל כבר היה סגור, עד שהגיעו ממשרד הבריאות ואמרו שהתקרה במטבח נמוכה מדי ואין אישור לפתוח שם בית קפה.... אלא אם אני מוכן למכור רק קפה ללא שום אוכל, אפילו לא סנדוויצים.
ֿ
למזלי טרם השקעתי כסף במקום, רק זמן ותכנונים....
ֿ
למזלי טרם השקעתי כסף במקום, רק זמן ותכנונים....
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
מעניין,
קרמריקה, למה התקרה הנמוכה לא מאושרת ע"י משרד הבריאות?
קרמריקה, למה התקרה הנמוכה לא מאושרת ע"י משרד הבריאות?
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
ממש מוזר