בשעה טובה המכונה הגיעה !
-
גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
היום הצלחתי להכנס לגסטרוליין לקחת את המכונה , עקב חוסר הזמן שלי אפילו לא הצאתי את המכונה מהארגז בחנות.
לאחר מיספר שעות (די רב) היגעתי הבייתה וכשהוצאתי את המכונה , ראיתי שמדובר בדגם שניקרא "מני ווילדי 2 "
אוליי זה קשור לזה שהיזמנתי את המכונה עם פרה אינפיוזן , בכול אופן זו היתה הפתעה נחמדה , שאין לה אגב איזכור באתר החברה (לפחות עם החיפוש שלי)
מה שכן בספר של המכונה יש הבדל בין המני הרגילה "למני 2 " ,
נכון לזמן כתיבת שורות אלה עדיין לא היפעלתי את המכונה , אני פשוט עייף , בהמשך אני יצרף תמונות עדכניות של ה "מני ווילדי 2 "
אגב יש הבדל אחד בולט וניראה לעיין ביין המכונות , וזה השעון הכפול שיש לגירסה שלי , גם לחץ חליטה וגם לחץ לדוד הקיטור(במין שעון אחד כפול) , במני הרגילה יש שעון יחיד.
נרחיב בהמשך , גונן.
לאחר מיספר שעות (די רב) היגעתי הבייתה וכשהוצאתי את המכונה , ראיתי שמדובר בדגם שניקרא "מני ווילדי 2 "
אוליי זה קשור לזה שהיזמנתי את המכונה עם פרה אינפיוזן , בכול אופן זו היתה הפתעה נחמדה , שאין לה אגב איזכור באתר החברה (לפחות עם החיפוש שלי)
מה שכן בספר של המכונה יש הבדל בין המני הרגילה "למני 2 " ,
נכון לזמן כתיבת שורות אלה עדיין לא היפעלתי את המכונה , אני פשוט עייף , בהמשך אני יצרף תמונות עדכניות של ה "מני ווילדי 2 "
אגב יש הבדל אחד בולט וניראה לעיין ביין המכונות , וזה השעון הכפול שיש לגירסה שלי , גם לחץ חליטה וגם לחץ לדוד הקיטור(במין שעון אחד כפול) , במני הרגילה יש שעון יחיד.
נרחיב בהמשך , גונן.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הלו - לך לישון אחר כך! תן תמונות!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
newaround כתב:אפשר לקלח את הילדים ולחלוט בו זמנית?
זה דוד כפול?...
תתחדש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: