היום: אירוע אפל בשעה 20:00. עדכונים ומאמר סיכום אירוע
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3322
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
היום, 3.2.2011, בשעה 20:00 שעון ישראל (שעה 10:00 בסן פרנסיסקו), ייערך אירוע של חברת אפל בו היא צפוייה להציג את הגרסה הבאה של האייפד - האייפד 2.
כאן תוכלו לדווח, להתעדכן בזמן אמת ולדבר על ההשקה הצפוייה.
עדכון:
מאמר סיכום האירוע. מה היה לנו באייפד 2?
אפל מציגה את האייפד 2: חזק יותר, דק יותר
בסן פרנסיסקו שבקליפורניה נערכה הצגת יום רביעי הקבועה בה הוצג האייפד 2 - מעבד חזק יותר, מצלמות וידאו ותמיכה ב HDMI והכל באריזה דקה יותר וקלה יותר. סיכום האייפד 2 - שדרוג טבעי.
למאמר המלא
כאן תוכלו לדווח, להתעדכן בזמן אמת ולדבר על ההשקה הצפוייה.
עדכון:
מאמר סיכום האירוע. מה היה לנו באייפד 2?
אפל מציגה את האייפד 2: חזק יותר, דק יותר
בסן פרנסיסקו שבקליפורניה נערכה הצגת יום רביעי הקבועה בה הוצג האייפד 2 - מעבד חזק יותר, מצלמות וידאו ותמיכה ב HDMI והכל באריזה דקה יותר וקלה יותר. סיכום האייפד 2 - שדרוג טבעי.
למאמר המלא
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 02/03/2011 22:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
השמועות אומרות שזה רק אייפד 2 או גם מערכת ההפעלה הבאה של ניידים (iOS)?
הרבה יותר מעניין אותי לראות את כיוון התוכנה של אפל.
מעניין יהיה לראות אם אפל יעברו לMINI USB או שהם ישאירו את החיבור הנוכחי ויעשו מתאם. ממה שאני יודע הMINI USB זה חלק מתקינה אירופאית אוניברסלית עכשיו.
הרבה יותר מעניין אותי לראות את כיוון התוכנה של אפל.
מעניין יהיה לראות אם אפל יעברו לMINI USB או שהם ישאירו את החיבור הנוכחי ויעשו מתאם. ממה שאני יודע הMINI USB זה חלק מתקינה אירופאית אוניברסלית עכשיו.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Mini USB זה תקן שכבר לא משתמשים בו המון ,הוא הוחלף בMicro USB .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
flsh
כמעט לעולם אפל לא משחררים רק חומרה, אלא שהם מדברים גם על תוכנה.
כבר ידוע שהם משנים דרמטית את MobileMe - יתכן שהופכים את השירותים הקיימים לחינם (בפעם הקודמת הם פתחו את where is my iphone ), שזה נחמד מאוד כי זה מאפשר סנכרון חי בין OFFICE לבין כמעט כל דבר בלי חיבור פיזי.
הניחושים כרגע מדברים על זה שניתן יהיה להזרים תוכן (סרטים/וידאו) ואפילו לסנכרן את המכשיר ללא חיבור פיזי.
לגבי MINI USB, הניחוש שלי הוא שהם ימתינו לרגע האחרון עם זה. האייפד אינו חייב לפי התקינה הארופאית ב-USB, יתכן שהאייפון 5 כן יכלול את המחבר, אבל האייפד 2 ב-99.9999% לא יכלול אותו.
כבר מתחיל להיות ברור שהשינוי בעיצוב הוא דקות, קלות, וגריל של רמקול (ולא חיבור SD כפי שניחשו בהתחלה) ושצפויות שתי מצלמות (קדמית ואחורית).
אני מהמר בכ"ז שיהיה SD (בניגוד לדעתי בעבר) וגם שלא תהיה מצלמה אחורית (זה כבד מדי).
כמעט לעולם אפל לא משחררים רק חומרה, אלא שהם מדברים גם על תוכנה.
כבר ידוע שהם משנים דרמטית את MobileMe - יתכן שהופכים את השירותים הקיימים לחינם (בפעם הקודמת הם פתחו את where is my iphone ), שזה נחמד מאוד כי זה מאפשר סנכרון חי בין OFFICE לבין כמעט כל דבר בלי חיבור פיזי.
הניחושים כרגע מדברים על זה שניתן יהיה להזרים תוכן (סרטים/וידאו) ואפילו לסנכרן את המכשיר ללא חיבור פיזי.
לגבי MINI USB, הניחוש שלי הוא שהם ימתינו לרגע האחרון עם זה. האייפד אינו חייב לפי התקינה הארופאית ב-USB, יתכן שהאייפון 5 כן יכלול את המחבר, אבל האייפד 2 ב-99.9999% לא יכלול אותו.
כבר מתחיל להיות ברור שהשינוי בעיצוב הוא דקות, קלות, וגריל של רמקול (ולא חיבור SD כפי שניחשו בהתחלה) ושצפויות שתי מצלמות (קדמית ואחורית).
אני מהמר בכ"ז שיהיה SD (בניגוד לדעתי בעבר) וגם שלא תהיה מצלמה אחורית (זה כבד מדי).
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3322
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
מצלמה אחורית זה דבר מיותר עבור הפורם פקטור של האייפד. אבל מצלמה קדמית היא משהו שהם פשוט חייבים להוסיף כאן.
אגב, חנות האפל סטור ירדה. מה שאומר שיהיה שם שינוי בקרוב. האם נראה את האייפד 2 כבר היום למכירה?
אגב, חנות האפל סטור ירדה. מה שאומר שיהיה שם שינוי בקרוב. האם נראה את האייפד 2 כבר היום למכירה?
אלי חבוש
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ל-Engadget הגיעו במשך היום תמונות של מה שנראה כמו האייפד 2 (כמובן שאין וודאות, במיוחד כשמבינים שהמקור הוא אתר סיני שגם לא בטוח בעצמו
),
אבל בכל זאת, למרות שכנראה מדובר בזיוף, הנה התמונות, לשיפוטכם:

אבל בכל זאת, למרות שכנראה מדובר בזיוף, הנה התמונות, לשיפוטכם:

- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם לטושיבה מותר לרדת על אפל בגלל הפלאש ,אז אפל יכולה גם לרדת על השאר 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2