התלבטתי בין אקסטרימר ל-N1 (פופקורן 210 היה כבר קצת מעל התקציב), ובסוף החלטתי על N1. לא בדקתי אותו ממש לעומק, ראיתי מספר בודד של סרטים, בכל אופן הנה מספר דברים מהתרשמות ראשונית:
קודם כל המכשיר מגיב ממש מהר - הכל יחסי כמובן ל-HDX.. אני מנגן את כל התכנים מהרשת (חיבור חוטי), ההגדרות הראשוניות היו ממש פשוטות. קצת קשה להתרגל לשלט, לטעמי הכפתורים לא מסודרים כל כך נכון, והוא לא ברור בחושך, אבל זה לא נורא. הממשק תענוג, לחפש נקודת זמן בסרט זה ממש פשוט וברור. ה-Jukebox של Tvixie מצוין - למרות שהיתה לי עבודה ידנית לסדר את המידע, אני ממש מרוצה מזה שאני יכול לשלוט בתוכן של הסרטים ולבחור מאיפה להוריד את העטיפות והטקסט. הכי חשוב - זה עובד מהר! לטעון את רשימת הסרטים ולדפדף ביניהם עובד ממש מהר יחסית ל-HDX, שזה שיפור ענק מבחינתי. יש גם JB למוזיקה שעובד מצוין.
מעבר לזה, גם הצגת תמונות עובד הרבה הרבה יותר מהר, ואפשר לדפדף בתמונות בצורה נעימה (שוב, הכל מהרשת).
חוץ מזה שהממשק ה-WEB מדהים, עובד מהאייפון ממש טוב כולל JB.
חסרונות כרגע לטעמי:
מיפוי שיתופים - המדיה שלי נמצאת על מספר דיסקים - תמונות בדיסק אחד, סרטים באחר, מוזיקה בשלישי. אין לי אפשרות לשים את כולם תחת share אחד. הבעיה ב-N1 שאין אפשרות למפות את הכפתור Movie לשיתוף A, הכפתור Music לשיתוף B וכן הלאה. לאחר בחירת סוג המדיה צריך לבחור את השיתוף הרלבנטי, וזה קצת מעצבן.
זה מה שעולה בינתיים, אעדכן אם יהיו נושאים נוספים.