TVIX Cafe N1 - התרשמות ראשונית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mottile פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני משתמש מספר שנים ב-HDX1000, ולאחרונה החלטתי להוסיף עוד סטרימר ולהעביר את ה-HDX לחדר השינה.
התלבטתי בין אקסטרימר ל-N1 (פופקורן 210 היה כבר קצת מעל התקציב), ובסוף החלטתי על N1. לא בדקתי אותו ממש לעומק, ראיתי מספר בודד של סרטים, בכל אופן הנה מספר דברים מהתרשמות ראשונית:
קודם כל המכשיר מגיב ממש מהר - הכל יחסי כמובן ל-HDX.. אני מנגן את כל התכנים מהרשת (חיבור חוטי), ההגדרות הראשוניות היו ממש פשוטות. קצת קשה להתרגל לשלט, לטעמי הכפתורים לא מסודרים כל כך נכון, והוא לא ברור בחושך, אבל זה לא נורא. הממשק תענוג, לחפש נקודת זמן בסרט זה ממש פשוט וברור. ה-Jukebox של Tvixie מצוין - למרות שהיתה לי עבודה ידנית לסדר את המידע, אני ממש מרוצה מזה שאני יכול לשלוט בתוכן של הסרטים ולבחור מאיפה להוריד את העטיפות והטקסט. הכי חשוב - זה עובד מהר! לטעון את רשימת הסרטים ולדפדף ביניהם עובד ממש מהר יחסית ל-HDX, שזה שיפור ענק מבחינתי. יש גם JB למוזיקה שעובד מצוין.
מעבר לזה, גם הצגת תמונות עובד הרבה הרבה יותר מהר, ואפשר לדפדף בתמונות בצורה נעימה (שוב, הכל מהרשת).
חוץ מזה שהממשק ה-WEB מדהים, עובד מהאייפון ממש טוב כולל JB.
חסרונות כרגע לטעמי:
מיפוי שיתופים - המדיה שלי נמצאת על מספר דיסקים - תמונות בדיסק אחד, סרטים באחר, מוזיקה בשלישי. אין לי אפשרות לשים את כולם תחת share אחד. הבעיה ב-N1 שאין אפשרות למפות את הכפתור Movie לשיתוף A, הכפתור Music לשיתוף B וכן הלאה. לאחר בחירת סוג המדיה צריך לבחור את השיתוף הרלבנטי, וזה קצת מעצבן.

זה מה שעולה בינתיים, אעדכן אם יהיו נושאים נוספים. :D

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

תתחדש
נכשיר נחמד
תתקין קושחה אחרונה
העם דורש..... כל מיני דברים

mottile פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

sam22 כתב:תתחדש
נכשיר נחמד
תתקין קושחה אחרונה
...
תודה התקנתי :mrgreen:

Yuvalap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אפשר לקבל בבקשה קישור לקושחה האחרונה ?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #5 

אין בזה צורך היות והעדכון זמין ישירות מממשק הנגן.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”