בעיה בקרית קיבצי ISO ב XBMC
אני משתמש ב XBMC ואני מאוד מרוצה מהתוכנה, אך קורה לי משהו מוזר בתוכנה,
ישנם קבצי ISO שהתוכנה כן מצליחה לקרוא, וישנם קבצי ISO שהתוכנה לא מצליחה לקרוא
אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי לשנות את הסיומת של הקבצים ניסיתי לפתוח את הקבצים וליצור ISO מחדש, אך עדיין ללא כל הצלחה.
הפיתרון הכי יצירתי שהצלחתי למצוא על מנת שאוכל לראות את הסרטים דרך התוכנה הוא לפתוח את ה ISO לתוך תקייה ולהגיד ל XBMC לקרוא קבצים משם, בדרך הזאת זה עובד, אך עדיין ישנתם כל מיני תקלות מעצבנות כמו סצנות שהסרט מפסיק בהם, ואז יש צורך בהפעלת הסרט דרך התיקייה עצמה.
אשמח לעזרתכם.
ישנם קבצי ISO שהתוכנה כן מצליחה לקרוא, וישנם קבצי ISO שהתוכנה לא מצליחה לקרוא
אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי לשנות את הסיומת של הקבצים ניסיתי לפתוח את הקבצים וליצור ISO מחדש, אך עדיין ללא כל הצלחה.
הפיתרון הכי יצירתי שהצלחתי למצוא על מנת שאוכל לראות את הסרטים דרך התוכנה הוא לפתוח את ה ISO לתוך תקייה ולהגיד ל XBMC לקרוא קבצים משם, בדרך הזאת זה עובד, אך עדיין ישנתם כל מיני תקלות מעצבנות כמו סצנות שהסרט מפסיק בהם, ואז יש צורך בהפעלת הסרט דרך התיקייה עצמה.
אשמח לעזרתכם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש מצב שהISO שעושים בעייה דפוקים ? בדקת עם תוכנה אחרת ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אני גם חושב על זה, אבל העניין הוא, שאני לא מצליח להעלות על משהו שהוא נקרא בעייתי מבחינת התוכנה, הקבצים תקינים, וכמו שאמרתי אם אני לא מנגן את זה דרך ה XBMC, זה תקין.
סתם לדוגמא יש לי 3 סרטי אקס-מן 2 מתוכם הוא מנגן ואחד לא..
אותו דבר עם עוד כמה סוגים של קבצים, יש אפשרות להגיד לתוכנה דרך מה לנגן את זה?, הכוונה האם יש כמה נגנים בתוך התוכנה או שיש רק אחד?
סתם לדוגמא יש לי 3 סרטי אקס-מן 2 מתוכם הוא מנגן ואחד לא..
אותו דבר עם עוד כמה סוגים של קבצים, יש אפשרות להגיד לתוכנה דרך מה לנגן את זה?, הכוונה האם יש כמה נגנים בתוך התוכנה או שיש רק אחד?