יש בכלל תוכניות HD ב yes comedy HD ?
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
כל התוכניות שראיתי שם לא משודרות בHD למרות שבמקור הן HD
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
גם עונות חדשות?
איך פגשתי את אמא לדוגמא?
איך פגשתי את אמא לדוגמא?
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
אני ראיתי שכריסטין הישנה וגלן מרטין היו ב- HD.
מעצבן שג'יי לנו לא ב- HD.
עד סוף השבוע גם Wipeout 2 ופיוצ'רמה ישודרו ב- HD ובסוף שבוע כל הפרקים של הסדרות בעונות החדשות ישודרו ב- HD.
מעצבן שג'יי לנו לא ב- HD.
עד סוף השבוע גם Wipeout 2 ופיוצ'רמה ישודרו ב- HD ובסוף שבוע כל הפרקים של הסדרות בעונות החדשות ישודרו ב- HD.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
חכו חכו, הם עדיין בונים את לוח השידורים.
כרגע כריסטין הישנה דווקא כן ב-HD, יש מעט תוכניות HD במהלך השבוע, רק בסוף השבוע יש את כל הפרקים החדשים עם תכני ה-HD.
בקרוב - אגב - ישודר ביס חברים ב-HD, וכן יש כזו חיה.
כרגע כריסטין הישנה דווקא כן ב-HD, יש מעט תוכניות HD במהלך השבוע, רק בסוף השבוע יש את כל הפרקים החדשים עם תכני ה-HD.
בקרוב - אגב - ישודר ביס חברים ב-HD, וכן יש כזו חיה.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אתה דובר YES,אז תוסיף ללוגו עובד חברה ,אין לאף אחד אפשרות לדעת מה שאתה יודע .UserName כתב:חכו חכו, הם עדיין בונים את לוח השידורים.
בקרוב - אגב - ישודר ביס חברים ב-HD, וכן יש כזו חיה....
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אמר דובר הוט בפורום...
אלעד
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

חס וחלילה דובר הוט ,גם אני כבר לא מרוצה מהוט כמו פעם.Elad8 כתב:אמר דובר הוט בפורום......
אבל אני ישר להגיד את זה בניגוד ל UserName שהוא באמת דובר YES.
חוץ מזה אלעד ,במקום להתבכיין על ניתוקים בהוט ,פשוט תתנתק ,אין מקום שאין בו תשתית בזק חיצוני שהרי בזק
היה פה 40 שנה לפני הוט ,אז לכל דירה בישראל יש חיבור בזק .
- UserName
-
- חבר ותיק

אני לא דובר YES, המקור היחיד שלי זה מה שאני בדרך כלל רואה אצלם.NEW_WAVE כתב:אתה דובר YES,אז תוסיף ללוגו עובד חברה ,אין לאף אחד אפשרות לדעת מה שאתה יודע .UserName כתב:חכו חכו, הם עדיין בונים את לוח השידורים.
בקרוב - אגב - ישודר ביס חברים ב-HD, וכן יש כזו חיה.......
כשהצטרפתי לHD ב-yes Action היו תכנים בעיקר בSD-UPSCALE, היום זה די נדיר למצוא את זה אצלם.
NEW_WAVE אתה יודע בתור הצדיק של HOT, בכל פעם שיש משהו חדש בHOT אתה חייב לרוץ ולהגיד ש"זה יהיה מושלם!", גם אנחנו חושבים ככה, אבל לפחות שומרים את זה בלב, אמרת שהPVR-HD של הוט יהיה מושלם יותר משל יס, כולנו אמרנו ככה גם על המקסHD, אבל לא חשבנו שיהיו תקלות עד שקיבלנו אותו, אם אתה חושב שגם המוצר של הוט יהיה מושלם, אז אתה תתאכזב כשתראה את התקלות.
אני לא דובר YES, אבל אני רגיל להרגלי הצפייה שלהם, כך שאני פחות או יותר יודע מה הולך לבוא בערוץ, הוא רק עבר לפורמט HD, כמו בשאר הערוצים, יבוא לו לו"ז עם מלא תכני HD, ביניהם חברים.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

צר לי ,אבל אתה קשה הבנה,אתה יכול לחזור לאשכול ולקרוא שוב .UserName כתב:אני לא דובר YES, המקור היחיד שלי זה מה שאני בדרך כלל רואה אצלם.NEW_WAVE כתב:אתה דובר YES,אז תוסיף ללוגו עובד חברה ,אין לאף אחד אפשרות לדעת מה שאתה יודע .UserName כתב:חכו חכו, הם עדיין בונים את לוח השידורים.
כשהצטרפתי לHD ב-yes Action היו תכנים בעיקר בSD-UPSCALE, היום זה די נדיר למצוא את זה אצלם.
NEW_WAVE אתה יודע בתור הצדיק של HOT, בכל פעם שיש משהו חדש בHOT אתה חייב לרוץ ולהגיד ש"זה יהיה מושלם!", גם אנחנו חושבים ככה, אבל לפחות שומרים את זה בלב, אמרת שהPVR-HD של הוט יהיה מושלם יותר משל יס, כולנו אמרנו ככה גם על המקסHD, אבל לא חשבנו שיהיו תקלות עד שקיבלנו אותו, אם אתה חושב שגם המוצר של הוט יהיה מושלם, אז אתה תתאכזב כשתראה את התקלות.
אני לא דובר YES, אבל אני רגיל להרגלי הצפייה שלהם, כך שאני פחות או יותר יודע מה הולך לבוא בערוץ, הוא רק עבר לפורמט HD, כמו בשאר הערוצים, יבוא לו לו"ז עם מלא תכני HD, ביניהם חברים....
בפעם ה 1,000 , כתבתי שבאופן טבעי ממיר שמתוכנן ב 2011 יהיה הרבה יותר טוב ממיר שתוכנן ב 2008 ,כמו למשל
שפת תכנות שונה או מתקדמת ,מעבד, גודל הזיכרון ,למידה מטעיות ולא כתבתי נטול תקלות .
בדיוק כמו שקורה עם אייפון ואיי פד ,אבל אתה לא קורא אותי ,אתה קופץ למסקנות כסנגור של YES .
- UserName
-
- חבר ותיק

אם אני לא טועה, HOT משתמש בממירים של תומפסון, הם לא מהנדסים את הממירים, רק לוקחים את הממיר, מכניסים את הממשק של הוט וזהו, אף אחד לא אמר שהממיר הונדס ב-2011, שספק רב אם הונדס לפני כמה שבועות, יהיה די צפוי שהם ישתמשו בממיר שלקח להם זמן להשיג אותו, כלומר, בממיר לפני שנתיים.NEW_WAVE כתב:צר לי ,אבל אתה קשה הבנה,אתה יכול לחזור לאשכול ולקרוא שוב .UserName כתב:אני לא דובר YES, המקור היחיד שלי זה מה שאני בדרך כלל רואה אצלם.NEW_WAVE כתב:אתה דובר YES,אז תוסיף ללוגו עובד חברה ,אין לאף אחד אפשרות לדעת מה שאתה יודע .UserName כתב:חכו חכו, הם עדיין בונים את לוח השידורים.
אני לא דובר YES, אבל אני רגיל להרגלי הצפייה שלהם, כך שאני פחות או יותר יודע מה הולך לבוא בערוץ, הוא רק עבר לפורמט HD, כמו בשאר הערוצים, יבוא לו לו"ז עם מלא תכני HD, ביניהם חברים....
בפעם ה 1,000 , כתבתי שבאופן טבעי ממיר שמתוכנן ב 2011 יהיה הרבה יותר טוב ממיר שתוכנן ב 2008 ,כמו למשל
שפת תכנות שונה או מתקדמת ,מעבד, גודל הזיכרון ,למידה מטעיות ולא כתבתי נטול תקלות .
בדיוק כמו שקורה עם אייפון ואיי פד ,אבל אתה לא קורא אותי ,אתה קופץ למסקנות כסנגור של YES ....
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

ויכוח די מגוכח!!!
הרי המכשיר יצא עוד שנה - איך אפשר לדעת מה יהיה עד אז.
הרי המכשיר יצא עוד שנה - איך אפשר לדעת מה יהיה עד אז.
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
גם אם הוט ימציאו מכונת זמן, יקפצו לעתיד וימציאו ממיר עם טכנולוגיה עתידית עדיין יבקשו ממך להוציא את הממיר מהחשמל ולחכות 5 דקות 3 פעמים ביום...
- UserName
-
- חבר ותיק

אפשר מקור בכלל לזה שישיש ממיר PVR-HD להוט? חיפשתי באינטרנט ולא ממש מצאתי.zovirax כתב:ויכוח די מגוכח!!!
הרי המכשיר יצא עוד שנה - איך אפשר לדעת מה יהיה עד אז....
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

UserName אתה קשה תפיסה ,אם אתה לא קולט שיש שפת תוכנה חדשה יותר או מתקדמת ,אם אתה לא קולט שיש מעבד חזק יותר,תכנון מעגל חשמלי אחר ,זיכרון רחב יותר , יציאות מתקדמות יותר ולמדיה של טעיות של ממיר שיצא ב 2008 ,אם אתה לא מבין את כל זה ,אז אתה יוצא סתם ראש בקיר .
באשר לציטוט חפש טוב קישור בתוך קישור לדה מרקר באשכול ,תמצא שם את המצוטט .
הממיר יצא ברבעון האחרון של השנה קרי ספטמבר השנה ,אולי אוגוסט.
הממיר יצא ברבעון האחרון של השנה קרי ספטמבר השנה ,אולי אוגוסט.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

NEW_WAVE - מאיפה אתה מביא את כל המידע הזה?
מה זה שפת תיכנות חדשה? הממירים האלה מבוססי לינוקס , בטח כותבים את רובה ב C
מה זה שפת תיכנות חדשה? הממירים האלה מבוססי לינוקס , בטח כותבים את רובה ב C
- UserName
-
- חבר ותיק

אני יודע שככל שהעולם מתקדם, כך הוא יותר מתפתח, אבל אתה זה שלא קורא.NEW_WAVE כתב:UserName אתה קשה תפיסה ,אם אתה לא קולט שיש שפת תוכנה חדשה יותר או מתקדמת ,אם אתה לא קולט שיש מעבד חזק יותר,תכנון מעגל חשמלי אחר ,זיכרון רחב יותר , יציאות מתקדמות יותר ולמדיה של טעיות של ממיר שיצא ב 2008 ,אם אתה לא מבין את כל זה ,אז אתה יוצא סתם ראש בקיר .
הממיר יצא ברבעון האחרון של השנה קרי ספטמבר השנה ,אולי אוגוסט....
אתה כל כך פרוHOT שזה מעצבן, לא כל דבר שHOT עושים זה ממש דבש.
כפי שאמרתי, ואומר שוב, אל תצפה יותר מדי, בסוף זה יתפרק לך בפנים, כמו שזה התפרק לנו, לא משנה כמה תגיד ששפות התכנות יהיו טובות והמעבד יהיה חזק.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

מבוסס לינוקס ??? על סמך מה אתה אומר את זה ,אני יודע שיש גם שפת ג'אווה חדשה מעודכנת ומיועדת גם לממיריםzovirax כתב:NEW_WAVE - מאיפה אתה מביא את כל המידע הזה?
מה זה שפת תיכנות חדשה? הממירים האלה מבוססי לינוקס , בטח כותבים את רובה ב C...
ואפליקציות טלוויזייה .
שפת C היא מיושנת \מסורבלת, אתה מתכוון ++C ,אם כי בתחביר עבור אובייקטים ,זה דיי דומה לג'אווה .
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
NEW_WAVE,
אני מבקש שתרגיע את הטונים ואת צורת הפניה שלך לגולשים אחרים ("אתה קשה תפיסה....") והדבקת תוויות לגולשים ("דובר YES, עובד YES וכו').
אף אחד לא חייב לך כלום ובטח שלא צריך להוכיח לך שאין לו אחות.
אם יש לך חשד שמישהו כאן מסתיר את היותו עוסק בתחום או פועל מתוך מניע מסחרי, אתה מוזמן ללחוץ על כפתור ה"דווח" ואנחנו נבדוק את זה.
אני מאוד לא טולראנטי בזמן האחרון להתנהגויות מהסוג הזה באתר.
אני מבקש שתרגיע את הטונים ואת צורת הפניה שלך לגולשים אחרים ("אתה קשה תפיסה....") והדבקת תוויות לגולשים ("דובר YES, עובד YES וכו').
אם יש לך חשד שמישהו כאן מסתיר את היותו עוסק בתחום או פועל מתוך מניע מסחרי, אתה מוזמן ללחוץ על כפתור ה"דווח" ואנחנו נבדוק את זה.
אני מאוד לא טולראנטי בזמן האחרון להתנהגויות מהסוג הזה באתר.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

נחכה למומחה מהאתר עם ידע בתחום שיסביר.NEW_WAVE כתב:מבוסס לינוקס ??? על סמך מה אתה אומר את זה ,אני יודע שיש גם שפת ג'אווה חדשה מעודכנת ומיועדת גם לממיריםzovirax כתב:NEW_WAVE - מאיפה אתה מביא את כל המידע הזה?
מה זה שפת תיכנות חדשה? הממירים האלה מבוססי לינוקס , בטח כותבים את רובה ב C...
ואפליקציות טלוויזייה .
שפת C היא מיושנת \מסורבלת, אתה מתכוון ++C ,אם כי בתחביר עבור אובייקטים ,זה דיי דומה לג'אווה ....
מקורס מערכות הפעלה זכור לי ש לינוקס כתובה ברובה ב C
וגם זכור לי שממירי YES גם מבוססי לינוקס, אז אני מניח שגם הממירים של הוט לא שונים.
קשה לי להאמין שאפשר לכתוב מערכת הפעלה שלמה לממיר מבוסס JAVA, אבל בטח שילבו JAVA בעיקר בממשק מול המשתמש.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

מקבל .MartinHSabag כתב:NEW_WAVE,
אני מאוד לא טולראנטי בזמן האחרון להתנהגויות מהסוג הזה באתר....