אחרי חיפושים ארוכים פה קניתי מערכת HTPC לפי המפרט במומלצים של אינטל לפני שבועיים ומאז אני בתהליכי התקנה
המערכת כוללת מחשב עם כרטיס 1700 שמחובר לממיר של יס דרך Svideo והשאיפה היא להריץ מדיה פורטל ולסמן הקלטות מתוך הלוח משדרים.
סדר ההתקנה עד כה:
1. וינדוס 7
2. קודקים של shark007
3. מדיה פורטל (תודה רבה על המדירך המפורט והמושקע)
4. xmlTvGrabber
5. IRRS - IR server suite 1.4.2.3158
יש עוד משהו שצריך להתקין?
שאלות:
1. ניסיתי לקלוט שידורים של עידן+ דרך הכרטיס והוא לא מזהה כלום, למרות שניסיתי את שני התדרים שיש בארץ, וניסיתי לחבר כניסה מהצלחת לויין (למנוע בעיית קליטה) - אם יש משהו מיוחד שצירך להגדיר כדי שזה יעבוד?
2.ה- xmlTvGrabber לא פועל על ה-HTPC , ועל מחשב אחר שהתקנתי הוא מייצר xml שלא תמיד מכיל את כל הערוצים שאני מסמנת אם אני בוחרת להוריד 8 ימים קדימה - עוד מישהו נתקל בזה?
3. IRRS - אחרי שהתקנתי (ואז גיליתי שצריך בהתקנה לסמן שרוצים את הפלגין אז התקנתי שוב) אני רואה אותו בתוך ההגדרות של מדיה פורטל תחת פלאגין - אבל כשאני בוחרת אותו המערכת נתקעת ונותנת הודעה שגיאה:
"Failed to start local comms. IR functions temporarily disabled"
למרות שאם אני מפעילה דרך ה-translator הוא כן מאפשר להגדיר. - מישהו נתקל, הצליח לפתור?
4. כשאני מנסה להגדיר מקשים דרך ה-translator הוא אומר שהוא למד את הפקודה, ושאני מבקשת test אני רואה שהוא משדר (הלד האדום מהבהב) אבל הממיר לא מגיב לכלום - יש רעיונות?
תודה רבה,
עדי