PowerDVD גירסה 7
לפני כמה ימים הורדתי את הגירסה החדשה של PowerDVD ואני חייב לציין שזאת התוכנה הכי טובה שניסיתי לניגון סרטים בפורמט HD, ניסיתי עד היום כמעט כל תוכנה שיש
(Zoom Player, TheaterTek, VLC, וכו') כולם משתמשות ב60% מהמעבד שלי
(p4 2.5) ולפעמים גם יותר מ-60 ויש לי כרטיס מסך geforce 7800gs ואני משתמש ב-pure decoder של Nvidia, ניסיתי את ה-PowerDVD והמעבד שלי כמעט ולא עובד בזמן הרצת סרט, אז החלטתי לעשות ניסוי ולחבר את הכטיס מסך הקודם שלי (Readon 9000) ולראות אם אני יוכל לנגן איתו סרטי HD, אחרי שבפעמיים קודמות לא היית הצלחה כזאת גדולה, הסרט היה קופץ ללא הפסקה, ולא רק שהצלחתי לנגן את הסרט, הוא עבד חלק ללא שום קפיצה אחת, וישתמש רק ב-30% מהמעבד שלי, עד היום לא ממש השתמשתי בתוכנה PowerDVD היא הייתה כבדה ועבדה דיי באיטיות לאומת תוכנות אחרות, אבל אני חייב לציין שהגירסה החדשה ממש מעולה, ללא ספק פיתרון מעולה למי שלא הצליח לנגן סרטים ללא קפיצות בגלל כרטיס מסך ישן
(Zoom Player, TheaterTek, VLC, וכו') כולם משתמשות ב60% מהמעבד שלי
(p4 2.5) ולפעמים גם יותר מ-60 ויש לי כרטיס מסך geforce 7800gs ואני משתמש ב-pure decoder של Nvidia, ניסיתי את ה-PowerDVD והמעבד שלי כמעט ולא עובד בזמן הרצת סרט, אז החלטתי לעשות ניסוי ולחבר את הכטיס מסך הקודם שלי (Readon 9000) ולראות אם אני יוכל לנגן איתו סרטי HD, אחרי שבפעמיים קודמות לא היית הצלחה כזאת גדולה, הסרט היה קופץ ללא הפסקה, ולא רק שהצלחתי לנגן את הסרט, הוא עבד חלק ללא שום קפיצה אחת, וישתמש רק ב-30% מהמעבד שלי, עד היום לא ממש השתמשתי בתוכנה PowerDVD היא הייתה כבדה ועבדה דיי באיטיות לאומת תוכנות אחרות, אבל אני חייב לציין שהגירסה החדשה ממש מעולה, ללא ספק פיתרון מעולה למי שלא הצליח לנגן סרטים ללא קפיצות בגלל כרטיס מסך ישן
אני לא ממש נכנסתי לכל האפשרויות שלה (לא שיש הרבה כאלה), ולא בדקתי מה הוסיפו לה, אבל בחיים לא ראיתי תוכנה שהצליחה להפעיל ככה סרטי HD ללא קפיצות ועוד עם כרטיס מסך READEON 9000 כרטיס שיש לי כבר כמעט 3 שניםguyezra כתב: דווקא קראתי שהיא לא התקבלה בהתלהבות, שלעומת גירסה 6 הוסיפו לה המון פיצ'רים לא נחוצים......
לגבי הכתוביות זה באמת חיסרון, אבל עדיין פיתרון טוב לכל מי שאין לו כרטיס מסך חזק
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ntk
אותו כנ"ל אצלי (ראה שרשור שלי בנושא ניגון TS).
ה CPU לפעמים על 10%!
ה PLAY חלק לגמרי.
לא PURE ולא נעליים!
אותו כנ"ל אצלי (ראה שרשור שלי בנושא ניגון TS).
ה CPU לפעמים על 10%!
ה PLAY חלק לגמרי.
לא PURE ולא נעליים!
Re: כתוביות
צודק אכן תומך בכתוביות.......ofer1973 כתב:במגזין "כלכלה" של "ידיעות אחרונות" של יום ראשון ,היתה ביקורת
על התוכנה.
הם טוענים שגרסה 7 כן תומכת בכתוביות ! .
כדאי לנסות .
עופר.י...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
וואלה?ntk כתב:צודק אכן תומך בכתוביות.......ofer1973 כתב:במגזין "כלכלה" של "ידיעות אחרונות" של יום ראשון ,היתה ביקורת
על התוכנה.
הם טוענים שגרסה 7 כן תומכת בכתוביות ! .
כדאי לנסות .
עופר.י......
בדקת גם עם TS נתמך בכיתוביות?
לא עם קבצי TS לא הייתה לי הצלחה רק עם DIVXguyezra כתב: וואלה?
בדקת גם עם TS נתמך בכיתוביות?...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אז מהבחינה הזו זה במקום דרוךntk כתב:לא עם קבצי TS לא הייתה לי הצלחה רק עם DIVXguyezra כתב: וואלה?
בדקת גם עם TS נתמך בכיתוביות?......
אני אשאר עם ZP ו-MPC בינתיים
גם אצלי זה אותה גירסהidobi כתב:ntk - תוכל בבקשה להסתכל בתיקיה C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\VideoFilter
קובץ שנקרא CLVSD.ax - זהו קודק הוידאו. אצלי אחרי שדרוג לגרסא 7 הוא עדיין מופיע כגרסא 6.0.2.2806 - מעניין אם זה כך אצל כולם.
תודה!...
גם אני התקנתי את הגרסא הזאת, וגם אצלי זה ככה.idobi כתב:ntk - תוכל בבקשה להסתכל בתיקיה C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\VideoFilter
קובץ שנקרא CLVSD.ax - זהו קודק הוידאו. אצלי אחרי שדרוג לגרסא 7 הוא עדיין מופיע כגרסא 6.0.2.2806 - מעניין אם זה כך אצל כולם.
תודה!...
שים לב גם שכתוב "Copyright (c) CyberLink Corp. 1997-2002".
בנוסף; באותה תיקייה ישנו קובץ בשם "PowerDVD MPEG 4 AVC Pack License Disclaimer (LGPL).rtf", נסה להציץ בו.
איכות הכתוביות גרועה
יש לי את התוכנה powerdvd 7 וכאשר אני מוסיף כתוביות לסרט כקובץ srt האיכות של הכתובית גרועה ויש צללית שחורה חלקית מסביב לכל אות שמהבהבת האם עוד מישהוא נתקל באותה הבעיה?
Re: איכות הכתוביות גרועה
אצלי זה לא קרהdjyorgan כתב:יש לי את התוכנה powerdvd 7 וכאשר אני מוסיף כתוביות לסרט כקובץ srt האיכות של הכתובית גרועה ויש צללית שחורה חלקית מסביב לכל אות שמהבהבת האם עוד מישהוא נתקל באותה הבעיה?...