חנות סיריוס אלקטרוניקה - לא להתקרב !!!!
זכיתי דרך אתר מכירות יומי בשובר לפריט מסוים מהחנות במחיר מציאה.
יום לאחר קבלת השובר הגעתי לחנות לקבלת הפריט ונאמר לי שהפריט אינו במלאי ויהיה בתחילת השבוע הבא.
פניתי שוב טלפונית ביום ראשון ולאחר הרבה מאוד ניסיונות בהן לא היתה תשובה בחנות פניתי לשרות הלקוחות של המקום ממנו רכשתי את השובר והבחור הבטיח שיחזרו אלי מהחנות. כמובן שלא חזרו ושוב ביום שני ניסיתי את מזלי בטלפונים לחנות שוב לא היה מענה, ושוב חזרתי למקום רכישת השובר ושוב הובטח לי שאקבל טלפון מחהנות והפלא ופלא לא קיבלתי שום טלפון....
בערב כשסוף סוף ענו בחנות ביקשו לשלוח את פרטי השובר למייל מסויים, שלחתי מיד. קיבלתי תשובה שאומרת נא להתקשר לגיל בצירוף מס' הנייד שלו.
ביום שלישי ניסיתי ליצור קשר עם גיל ולאחר שבדק ווידא את פרטי השובר אמר: "אין במלאי" !
ולא רק זה, הפריט לא יהיה במלאי אלא רק לפחות בעוד חודש - חודשיים.
כמה תהיות עולות מהסיפור:
1. איך זה שחנות שמתחייבת באמנת השרות שלה "לספק שירות אדיב, זמין, מקצועי וסבלני" ואמורה ליהיות רצינית מתייחסת (או לא מתייחסת) ללקוחות בצורה שכזו.
2. איך קורה שהחנות מציעה מס' גדול שוברים ובפועל לא מסוגלת לספק אותם.
כמובן שהסיפור עדיין לא נגמר ואני לא מתכוון לותר ....
המלצה שלי לא להתקרב לחנות שלא יודעת לתת שרות ולספק פריטים בזמן.
יום לאחר קבלת השובר הגעתי לחנות לקבלת הפריט ונאמר לי שהפריט אינו במלאי ויהיה בתחילת השבוע הבא.
פניתי שוב טלפונית ביום ראשון ולאחר הרבה מאוד ניסיונות בהן לא היתה תשובה בחנות פניתי לשרות הלקוחות של המקום ממנו רכשתי את השובר והבחור הבטיח שיחזרו אלי מהחנות. כמובן שלא חזרו ושוב ביום שני ניסיתי את מזלי בטלפונים לחנות שוב לא היה מענה, ושוב חזרתי למקום רכישת השובר ושוב הובטח לי שאקבל טלפון מחהנות והפלא ופלא לא קיבלתי שום טלפון....
בערב כשסוף סוף ענו בחנות ביקשו לשלוח את פרטי השובר למייל מסויים, שלחתי מיד. קיבלתי תשובה שאומרת נא להתקשר לגיל בצירוף מס' הנייד שלו.
ביום שלישי ניסיתי ליצור קשר עם גיל ולאחר שבדק ווידא את פרטי השובר אמר: "אין במלאי" !
ולא רק זה, הפריט לא יהיה במלאי אלא רק לפחות בעוד חודש - חודשיים.
כמה תהיות עולות מהסיפור:
1. איך זה שחנות שמתחייבת באמנת השרות שלה "לספק שירות אדיב, זמין, מקצועי וסבלני" ואמורה ליהיות רצינית מתייחסת (או לא מתייחסת) ללקוחות בצורה שכזו.
2. איך קורה שהחנות מציעה מס' גדול שוברים ובפועל לא מסוגלת לספק אותם.
כמובן שהסיפור עדיין לא נגמר ואני לא מתכוון לותר ....
המלצה שלי לא להתקרב לחנות שלא יודעת לתת שרות ולספק פריטים בזמן.
אני קיבלתי מהם שירות מעולה בזמנו, (ברמת גן).
נשרף לי טוויטר והם החליפו על המקום מבלי להתווכח.
מוזר לשמוע..
נשרף לי טוויטר והם החליפו על המקום מבלי להתווכח.
מוזר לשמוע..
זה לא מוזר בכלל. כל חנות, טובה ככל שתיהיה, לא יכולה לתת 100% שירות ב 100% מהמקרים.
הבעיה היא שהאחוז הבודד שלא מקבל את השירות שמגיע לו חש צורך לספר לכל העולם כמה השירות גרוע...
היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל. יכול להיות שפותח הדיון לא קיבל את השירות המגיע לו, אבל לצאת בהצהרה "לא להתקרב!!!!" היא מוגזמת, כמו ברוב הדיונים על שירות של חברה מסחרית כזו או אחרת.
הבעיה היא שהאחוז הבודד שלא מקבל את השירות שמגיע לו חש צורך לספר לכל העולם כמה השירות גרוע...
היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל. יכול להיות שפותח הדיון לא קיבל את השירות המגיע לו, אבל לצאת בהצהרה "לא להתקרב!!!!" היא מוגזמת, כמו ברוב הדיונים על שירות של חברה מסחרית כזו או אחרת.
אלעד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Elad8 כתב:זה לא מוזר בכלל. כל חנות, טובה ככל שתיהיה, לא יכולה לתת 100% שירות ב 100% מהמקרים.
היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל. יכול להיות שפותח הדיון לא קיבל את השירות המגיע לו, אבל לצאת בהצהרה "לא להתקרב!!!!" היא מוגזמת, כמו ברוב הדיונים על שירות של חברה מסחרית כזו או אחרת....
מדובר בשיטה שלהם אחרי שכבר קיבלו את הכסף על השובר, לא לתת שירות. יש גם מסעדות שעושות את זה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני הייתי שומר מרחק מכל חנות שמתחייבת באמנת השרות שלה "לספק שירות אדיב, זמין, מקצועי וסבלני" כי מהניסיון, ככל שה"התחייבות לשירות איכותי" ארוכה, מפורטת ומבטיחה יותר, כך המצב בפועל גרוע יותר. מי שבאמת יודע ורוצה לשרת כמו שצריך, לא מרגיש צורך להצהיר על כך ב"התחייבויות", "אמנות שירות" וכיו"ב ירקות באושים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
Elad8 כתב:זה לא מוזר בכלל. כל חנות, טובה ככל שתיהיה, לא יכולה לתת 100% שירות ב 100% מהמקרים.
היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל. יכול להיות שפותח הדיון לא קיבל את השירות המגיע לו, אבל לצאת בהצהרה "לא להתקרב!!!!" היא מוגזמת, כמו ברוב הדיונים על שירות של חברה מסחרית כזו או אחרת....
מעניין איך היית מגיב אחרי ששילמת ממיטב כספך על מוצר מסויים ולא היית מקבל לא את המוצר ולא שירות
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
asaf23 כתב:Elad8 כתב:זה לא מוזר בכלל. כל חנות, טובה ככל שתיהיה, לא יכולה לתת 100% שירות ב 100% מהמקרים.
![]()
מדובר בשיטה שלהם אחרי שכבר קיבלו את הכסף על השובר, לא לתת שירות. יש גם מסעדות שעושות את זה![]()
...
ברוב מבצעי הקופונים, הספק מקבל את הכסף מהמימוש ולא מהרכישה עצמה.
קניתי שם כבל יקר בכדי שלא יתקלקל, אחרי חודש נאלצתי לנסוע עד לאור יהודה כדי להחליף אותו, אחרי חודש שוב התקלקל, הם אפילו לא ענו למייל שלי. לא מומלץ בקיצור נראה כמו חברה של חובבנים. פרטי ההזמנה: תאריך ההזמנה: 11/06/2011 10:47 מספר ההזמנה: 367925 שם הספק: סיריוס אלקטרוניקה שם המוצר: כבל אודיו PL ל-RCA באורך 5 מטר לחיבור המחשב לרסיבר LEXUS מחיר המוצר: 49 ₪
49 שקל , כבל יקרita0219 כתב:קניתי שם כבל יקר בכדי שלא יתקלקל, אחרי חודש נאלצתי לנסוע עד לאור יהודה כדי להחליף אותו, אחרי חודש שוב התקלקל, הם אפילו לא ענו למייל שלי. לא מומלץ בקיצור נראה כמו חברה של חובבנים. פרטי ההזמנה: תאריך ההזמנה: 11/06/2011 10:47 מספר ההזמנה: 367925 שם הספק: סיריוס אלקטרוניקה שם המוצר: כבל אודיו PL ל-RCA באורך 5 מטר לחיבור המחשב לרסיבר LEXUS מחיר המוצר: 49 ₪...
המחיר הזה , לא שווה את הדלק לאור יהודה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כניראה שאופי השימוש שלך בכבל הוא זה שמקלקל אותו כל פעם מחדש.ita0219 כתב:קניתי שם כבל יקר בכדי שלא יתקלקל, אחרי חודש נאלצתי לנסוע עד לאור יהודה כדי להחליף אותו, אחרי חודש שוב התקלקל, הם אפילו לא ענו למייל שלי. לא מומלץ בקיצור נראה כמו חברה של חובבנים. פרטי ההזמנה: תאריך ההזמנה: 11/06/2011 10:47 מספר ההזמנה: 367925 שם הספק: סיריוס אלקטרוניקה שם המוצר: כבל אודיו PL ל-RCA באורך 5 מטר לחיבור המחשב לרסיבר LEXUS מחיר המוצר: 49 ₪...
אני משתמשים בכבלים כאלה, כבלים זולים יותר וכבלים יקרים יותר, כבר כמה שנים טובות, בחיים לא חזר אלי כבל תקול...
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
מאיפה ההצהרה שהם קיבלו את הכסף?asaf23 כתב:Elad8 כתב:זה לא מוזר בכלל. כל חנות, טובה ככל שתיהיה, לא יכולה לתת 100% שירות ב 100% מהמקרים.
![]()
מדובר בשיטה שלהם אחרי שכבר קיבלו את הכסף על השובר, לא לתת שירות. יש גם מסעדות שעושות את זה![]()
...
חנות וירטואלית או כל גורם אחר אשר שוכר את שירותיו של חנות מסוימת לצורך מכירה עקיפה לוקח לעצמו את הזכות לרווח מסוים... כמו בכל עסק יש מוצרים שהרווח עליהם כבר נעשה באמצעות מוצרים אחרים, לכן הוא יהיה "במבצע"... לקוח שלא מכיר את תחום העסקי קופץ על ההזדמנות וחושב שהוא החכם מכולם...
חברת בת שלא עובדת בשותף מחויבת לשלם בעבור כל רכישה בזמן קבלת הסחורה, חברה (גורם אחר, חנות וירטואלית, סוחר) אשר הוכיח את היקף המכירות יכול לקבל קרדיט למשל שותף + 60, כך שהספק יקבל את שכרו לאחר 60 ימים ולא במועד העסקה...
אתה נכנסת לתחום אפור שאתה לא מכיר... לכן, לא ממליץ לך להמשיך אלא אם יש לך הוכחה שהחנות אכן קיבלה את כספה לפני הספקת המוצר ללקוח. על כך יש לחברה להוציא קבלה\חשבונית. אם היא לא הוציאה סימן שהלקוח לא קיבל את המוצר...
אגב, יותר חכם היה לפנות לשירות של הקופונים, לקרוא בתקנון האתר ולא לספק (אלא אם כן צויין במפורש שהקופון ניתן למימוש בחנות בלבד ולמפעיל האתר אין קשר ישיר למוצר... לכן כל מה שרשום בהודעה ראשונה לא רלוונטי ונשמע כמו קשקוש אחד גדול.
נערך לאחרונה על ידי JEXY ב 09/02/2012 2:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
קיבלת שובר למגבר מנורות של מקנטוש???? לא...haimbl כתב:Elad8 כתב:זה לא מוזר בכלל. כל חנות, טובה ככל שתיהיה, לא יכולה לתת 100% שירות ב 100% מהמקרים.
היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל. יכול להיות שפותח הדיון לא קיבל את השירות המגיע לו, אבל לצאת בהצהרה "לא להתקרב!!!!" היא מוגזמת, כמו ברוב הדיונים על שירות של חברה מסחרית כזו או אחרת....![]()
מעניין איך היית מגיב אחרי ששילמת ממיטב כספך על מוצר מסויים ולא היית מקבל לא את המוצר ולא שירות...
שוברים או "הנחות" או "מבצעים מיוחדים" נרשמים על מוצרים שלא נמכרים בכמויות, מוצרים שעלות הייצור שלהם והתמחור הראשוני מאפשר הורדת מחיר, מוצרים שלא נמצאים תחת הגדרה "יבואן בלעדי" אלא שהשוק פתוח אליהם ויש תחרות גדולה, לכן זה לא אומר שאתה מבזמז את מיטב כספיך... אלא אולי משהו שנפלה הזדמנות לרכוש ב"מבצע" בשביל הרגשה טובה של "אני לא פרייר"...