עד ש-iOS5 יצא, ככל הנראה זה הפיתרון הטוב ביותר לנוטיפיקציות ב-iOS
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

לפי השמועות, אפל רכשו חברה פרטית שמתמחה בתחום הנוטיפיקציות.
אחרי שראיתי מה HP עשו ב-WebOS עם notifications אני לא חושב שצריך ללכת יותר רחוק מזה. פשוט שיעתיקו את התפיסה שם וזהו...
יש שם מיון מסודר והגיוני של ההודעות, אייקון ברור ובולט ודרך להגיע בקלות ל-notifications. ניתן לראות אותן במסך הנעילה והן לא מפריעות או חוסמות שום דבר כשאתה עובד בשוטף. המיון הוא כזה שאתה יכול לראות SMS מרוכזים ביחד, או כל הודעות שקשורות זו לזו באותה אפליקציה, וניתן להעלים קטגוריה שלמה או להשאיר אותן וכך למשל לשמור SMS שעדיין לא טיפלת בו ברשימה (בעוד שבאייפון כרגע, אם דחית אותו אז יש מצב שתשכח ממנו אח"כ).
אחרי שראיתי מה HP עשו ב-WebOS עם notifications אני לא חושב שצריך ללכת יותר רחוק מזה. פשוט שיעתיקו את התפיסה שם וזהו...
יש שם מיון מסודר והגיוני של ההודעות, אייקון ברור ובולט ודרך להגיע בקלות ל-notifications. ניתן לראות אותן במסך הנעילה והן לא מפריעות או חוסמות שום דבר כשאתה עובד בשוטף. המיון הוא כזה שאתה יכול לראות SMS מרוכזים ביחד, או כל הודעות שקשורות זו לזו באותה אפליקציה, וניתן להעלים קטגוריה שלמה או להשאיר אותן וכך למשל לשמור SMS שעדיין לא טיפלת בו ברשימה (בעוד שבאייפון כרגע, אם דחית אותו אז יש מצב שתשכח ממנו אח"כ).
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
נחמד
אבל לא נראה לי כל כך מהפכני.
הכי משעשע אותי שלא ניתן לשלוח הודעת SMS למי שעושים לו DECLINE
ובכלל, אחרי שהטלפון כבה ויש צלצול לא ניתן לעשות DECLINE.
כנראה שמי שיש לו אייפון, מחויב לענות
אבל לא נראה לי כל כך מהפכני.
הכי משעשע אותי שלא ניתן לשלוח הודעת SMS למי שעושים לו DECLINE
ובכלל, אחרי שהטלפון כבה ויש צלצול לא ניתן לעשות DECLINE.
כנראה שמי שיש לו אייפון, מחויב לענות
העם דורש..... כל מיני דברים
-
oferlaor
- מנהל

sam22,
SMS אוטומטי אכן חסר. ביננו, חיבור אוטומטי בין מי שמתקשר לבין FACEBOOK חשוב לי יותר. אני רוצה לראות את הסטטוסים האחרונים של מי שמתקשר אלי בפייסבוק וב-LINKED IN. באסה שאפל חוסמת plugins שימושיים כאלה. זה דברים שדווקא ב-WP7 יהיו חזקים במיוחד.
לגבי DECLINE, ברור שאפשר, פשוט לוחצים על כפתור ה-POWER פעם אחת בשביל להשתיק, פעם שניה בשביל לעשות DECLINE.
SMS אוטומטי אכן חסר. ביננו, חיבור אוטומטי בין מי שמתקשר לבין FACEBOOK חשוב לי יותר. אני רוצה לראות את הסטטוסים האחרונים של מי שמתקשר אלי בפייסבוק וב-LINKED IN. באסה שאפל חוסמת plugins שימושיים כאלה. זה דברים שדווקא ב-WP7 יהיו חזקים במיוחד.
לגבי DECLINE, ברור שאפשר, פשוט לוחצים על כפתור ה-POWER פעם אחת בשביל להשתיק, פעם שניה בשביל לעשות DECLINE.
- nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ניתן למצוא הוראות כיצד להתקין את האפליקציה בדף הבא
http://www.redmondpie.com/mobilenotifie ... eak-tweak/
אני התקנתי וזה ממש נוח
http://www.redmondpie.com/mobilenotifie ... eak-tweak/
אני התקנתי וזה ממש נוח