מחיר רסיבר דנון 3806
ראיתי באיזור 7K יד שניה חדש לגמרי
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
SARAS כתב:ערב טוב לכולם
8000 ש"ח למכשיר חדש מניופאן+3 שנים אחריות נשמע עיסקה טובה?...
מאוד.
עופר.
==============================
- polynominal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מחיר טוב הוא 7.5 K למזומן או 8K בתשלומים
עים אחריות של ניופאן
TASCAM
עים אחריות של ניופאן
TASCAM
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
מאיפה המחיר הזה???tascam כתב:מחיר טוב הוא 7.5 K למזומן או 8K בתשלומים
עים אחריות של ניופאן
TASCAM...
אני לא יודע אם החנויות מקבלים במחיר כזה?
אתה בטוח במחיר ובחנות עסק שכתבת או שזה מחיר מיוחד שרק אתה יכול לקבל.
זה חשוב כי זה מידע שיענין רבים פה באתר.
בתודה
ישראל
לא אפרסם חנויות אבל יש כזה מחיר.....
והחנויות מקבלות בפחות תתיפלא מתח הרווחים בתחום הקופסאות (מגברים וכ"ו) הוא 40 אחוז וברמקולים 50 אחוז.
אים אתה רוצה מחיר טוב אז עזוב אותך מהרשתות ותלך רק לחנויות פרטיות......
עים מזומנים ורצון אמיתי ליקנות כדי שלא יחשבו שאתה בא מיטעם היבואן ליבדוק אים הם שורפים את המחיר...
TASCAM
והחנויות מקבלות בפחות תתיפלא מתח הרווחים בתחום הקופסאות (מגברים וכ"ו) הוא 40 אחוז וברמקולים 50 אחוז.
אים אתה רוצה מחיר טוב אז עזוב אותך מהרשתות ותלך רק לחנויות פרטיות......
עים מזומנים ורצון אמיתי ליקנות כדי שלא יחשבו שאתה בא מיטעם היבואן ליבדוק אים הם שורפים את המחיר...
TASCAM
רב סרן-רועי קליין.
אם הייתי קונה רסיבר חדש, לא הייתי משלם ככ הרבה ללא אחריות. רסיברים הם מכשירים מאוד מורכבים, שהרבה דברים יכולים להתקלקל בהם. רסיבר חדש הייתי קונה רק מחנות עם אחריות (ואני אחד שקונה המון מיד שניה!).
לא הייתי קונה גם רסיבר מארהב- אסור לטעות בחשיבות של ספק כוח לאיכות הצליל, ולכן תצרך שנאי איכותי מאוד כדי לשמור על אותה איכות הצליל ושנאי כזה עולה הרבה כסף.
לא הייתי קונה גם רסיבר מארהב- אסור לטעות בחשיבות של ספק כוח לאיכות הצליל, ולכן תצרך שנאי איכותי מאוד כדי לשמור על אותה איכות הצליל ושנאי כזה עולה הרבה כסף.
נועם