שאלה בנוגע לגבס
אני בונה מסגרת ל LCD וצירתי איך אני הולך לבנות אותה.
השאלה אם זה יכול לסחוב רסיבר ששוקל 10 קילו פלוס DVD וממיר?
או שאני צריך לבנות תומך מיוחד?
צירתי פחות או יותר בלי יותר מדי פרופורציה זה טלויזיה 32 אינטץ עם משהו שנראה כמו תומך.
מה אתם חושבים זה יציב לבנות ככה או שיש משהו יותר יציב או שזה סוחב בכיף 14 קילו?
השאלה אם זה יכול לסחוב רסיבר ששוקל 10 קילו פלוס DVD וממיר?
או שאני צריך לבנות תומך מיוחד?
צירתי פחות או יותר בלי יותר מדי פרופורציה זה טלויזיה 32 אינטץ עם משהו שנראה כמו תומך.
מה אתם חושבים זה יציב לבנות ככה או שיש משהו יותר יציב או שזה סוחב בכיף 14 קילו?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
אם כוונתך שהרסיבר ימוקם באחד מהמדפים התחתונים,וזה יהיה לפי הציור בדיוק!..זה יחזיק 25 ק"ג בקלות..
לגבי החור העליון המיועד למסך..אם בתוכו תשים גם אלכסוניים כמו בתחתונים..הוא יוכל להחזיק מעל ל 30 ק"ג..
כמובן שיש שיטות בנייה שאם תיישם אותן תוכל להגיע למשקלים גבוהים בהרבה!..
בלי שום קשר..תנסה להוריד את האנך שמפריד בין השקע העליון לשקעים התחתונים..נראה יותר יפה לדעתי..
בהצלחה..
לגבי החור העליון המיועד למסך..אם בתוכו תשים גם אלכסוניים כמו בתחתונים..הוא יוכל להחזיק מעל ל 30 ק"ג..
כמובן שיש שיטות בנייה שאם תיישם אותן תוכל להגיע למשקלים גבוהים בהרבה!..
בלי שום קשר..תנסה להוריד את האנך שמפריד בין השקע העליון לשקעים התחתונים..נראה יותר יפה לדעתי..
בהצלחה..
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אין הרבה מה להסביר..תיצור משולשים ממסלול (עדיף מחתיכה אחת חתוכה ומקופלת,ותפוסה בנוסף עם ברגים..) תקבע אותם לקיר כשהם מפולסים ועליהם אתה בונה את המסגרות שלך..בהתאם לצורה..
סורי על האיכות..זה חפיף עם הצייר..זה תיאור של קונסטרוקציה פנימית של מה שאתה רוצה לעשות..
סורי על האיכות..זה חפיף עם הצייר..זה תיאור של קונסטרוקציה פנימית של מה שאתה רוצה לעשות..
-
- כל מה שאפור זה מסלולים..
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

שטויות..על לא דבר..אם תסתבך באמצע אל תמשיך!..תשוב לפה ותציג את הבעייה שלא יהיה לך בסוף בעייה של משקלים..
אני עוד מעט מעלה יומן עבודה של החדר קולנוע שלי..יש לי שם גם משהו בסגנון..אבל רק לרסיבר..
אני עוד מעט מעלה יומן עבודה של החדר קולנוע שלי..יש לי שם גם משהו בסגנון..אבל רק לרסיבר..