הקלטה עם HVR 1700

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סיימתי בימים האחרונים להתקין HTPC. שיתפתי אתכם בחלק מהבעיות שהיו לי אבל התגברתי על כולן והמערכת עובדת בצורה תקינה, למרות שעוד לא צברתי מספיק נסיון איתה.
המערכת עובדת עם MEDIAPORTAL ויש לי כרטיס HVR 1700 שאליו מחובר ממיר HD של הכבלים (לכניסת ה
SVHS). הכרטיס מופיע לי ככרטיס היברידי המורכב כביכול מ 2 כרטיסים: אנלוגי ו DVBT. את הערוצים שהגדרתי מיפיתי אל הכרטיס האנלוגי (לא נראה לי שיש דרך אחרת ומכל מקום כך מוסבר ב WIKI של MP).
אני יכול להקליט (ועוד לא צברתי מספיק נסיון עם זה) רק את הערוץ שהממיר מכוון אליו, כך שבעצם אין אפשרות לראות ערוץ מסוים ולהקליט אחר.
השאלה שלי היא, האם העובדה שהכרטיס הוא היברידי מאפשרת לי לחבר אליו עוד מקור (לכניסה הפנויה AERIAL INPUT) ולראות ערוץ אחר מזה המוקלט. אם להיות יותר ספציפי: האם אפשר לחבר לכניסה זו ערוצים של עידן+ ולצפות בהם בזמן שמתבצעת הקלטה מהממיר (או להיפך); או, לחילופין, לחבר לשם ערוצים אנלוגיים של הכבלים (להזמין מהוט חיבור אנלוגי נוסף שכולל כ 40 ערוצים).
תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

אפשר אבל לא בו זמנית דרך המחשב, כלומר: אתה יכול להקליט מערוץ אנלוגי ולצפות תוך כדי במוצא הממיר שלא דרך כרטיס הטלוויזיה אלא בחיבור ישיר לטלוויזיה (HDMI מן הסתם). וכמובן גם ההיפך.
אגב, הוט כבר החלו לכבות בהדרגה את השידורים האנלוגיים שלהם, אז לא הייתי בונה על זה יותר מדי - עידן+ זו אופצייה יותר ריאלית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

MosheElam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

האם זו מגבלה של כרטיס הטלביזיה או של MP?
אם זו מגבלה של הכרטיס ולא של התוכנה אז האם אפשר להוסיף כרטיס נוסף למחשב? אם כן, איזה כרטיס מומלץ (אין טעם בכרטיס נוסף עם שלט ובלסטר).

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

כרטיס הטלוויזיה כולל צ'יפ המסוגל להזרים בו זמנית רק מקור אחד, בין אם זה ערוץ עידן+ או המוצא של הממיר.
אבל יש יוצא דופן - בגלל שכל 5 ערוצי עידן+ משודרים כיום על אותו טרנספונדר (כלומר על אותו תדר), תוכל להקליט את כולם בו זמנית.
לא תוכל להקליט 1-5 ערוצי עידן+ ובו זמנית להקליט/לצפות דרך המחשב במוצא הממיר (למשל, אחד מערוצי הסרטים של הוט).
כן תוכל לצפות בו זמנית ע"י חיבור הממיר ישירות לטלוויזיה בנוסף לחיבור לכרטיס הטלוויזיה.
אם אתה ממש חייב לעשות הכל בו זמנית דרך המחשב, הפתרון הוא פשוט קניית כרטיס טלוויזיה נוסף, או אפילו דונגל USB לקליטת שידורי עידן+ בלבד.
מקווה שכתבתי מספיק ברור...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”