שלום,
תקציב מוגבל כמו שניתן לראות לפי סוגי המגברים.
האם יש לכם דעה/נסיון שיוביל אותי להחלטה.
קראתי את הביקורת על ה- FUBAR הקודם ועל הHUD ועדין סימני שאלה.
מישהו יודע היכן ניתן להאזין להם?
תודה
NuForce uDAC-2 או Fubar IV או Audinst HUD-mx1 ?
-
Saly
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- Holograph
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
אני משתמש ב-uDAC-2 תקופה לא קצרה ומרוצה ממנו עד הגג (בטח יחסית למחירו). השתמשתי בו בהצלחה להניע Beyerdynamic DT880 (דגם ישן וחדש -- עובד יותר טוב עם החדש לטעמי, למרות שבאופן כללי אני מעדיף את הישן בהרבה) ו-Shure E4c.
שיפור קיצוני בהשוואה לכל מגבר מובנה (iPod 5G, iPhone 4 ומספר מחשבים ניידים, במיוחד של Lenovo), לטעמי מוצלח יותר מה-Mini Aqua. אין לי הרבה למה להשוות כיוון שהמגברים/DACים האחרים יקרים בהרבה. אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו, שלח הודעה אם מעוניין.
שיפור קיצוני בהשוואה לכל מגבר מובנה (iPod 5G, iPhone 4 ומספר מחשבים ניידים, במיוחד של Lenovo), לטעמי מוצלח יותר מה-Mini Aqua. אין לי הרבה למה להשוות כיוון שהמגברים/DACים האחרים יקרים בהרבה. אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו, שלח הודעה אם מעוניין.
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
אפשר לשאול כמה עלה?Holograph כתב:אני משתמש ב-uDAC-2 תקופה לא קצרה ומרוצה ממנו עד הגג (בטח יחסית למחירו). השתמשתי בו בהצלחה להניע Beyerdynamic DT880 (דגם ישן וחדש -- עובד יותר טוב עם החדש לטעמי, למרות שבאופן כללי אני מעדיף את הישן בהרבה) ו-Shure E4c.
שיפור קיצוני בהשוואה לכל מגבר מובנה (iPod 5G, iPhone 4 ומספר מחשבים ניידים, במיוחד של Lenovo), לטעמי מוצלח יותר מה-Mini Aqua. אין לי הרבה למה להשוות כיוון שהמגברים/DACים האחרים יקרים בהרבה. אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו, שלח הודעה אם מעוניין....
The future ain`t what it used to be
- Holograph
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
120 דולר בארה"ב, אם אני לא טועה.ey_cat כתב: אפשר לשאול כמה עלה?...
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
הזמנתי את ה MATRIX i-mini אמור להגיע בעוד כשבוע. אם יש לך סבלנות תוכל לבוא לשמוע
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
איפה ניתן להזמין? ב-Amazon לא שולחים לארץ.Holograph כתב:120 דולר בארה"ב, אם אני לא טועה.ey_cat כתב: אפשר לשאול כמה עלה?......
The future ain`t what it used to be
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
http://estore.nuforce.com/products/NuFo ... uDAC2.html
אתר רשמי כמובן
למען הסר ספק,
אני אישית לא התלהבתי רבות, אבל זאת השמיעה שלי.
אתר רשמי כמובן
למען הסר ספק,
אני אישית לא התלהבתי רבות, אבל זאת השמיעה שלי.