עזרה בבחירת סטרימר עבור ההורים - כתוביות בעברית?
שלום,
אני רוצה לקנות להם סטרימר אמין, פשוט להפעלה, שעובד מדיסק-און-קי אבל שיתמוך בכתוביות בעברית ללא בעיות והיפוך. [אין צורך בחיבור לאינטרנט, דפדפנים,גלישה ותחכומים אחרים]
בכל הביקורות על סטרימרים אני רואה תלונות על כתוביות בעברית. אין משהו שמתמודד איתן ללא בעיות מיוחדות ועדיין לא יקר מדי?
אני רוצה לקנות להם סטרימר אמין, פשוט להפעלה, שעובד מדיסק-און-קי אבל שיתמוך בכתוביות בעברית ללא בעיות והיפוך. [אין צורך בחיבור לאינטרנט, דפדפנים,גלישה ותחכומים אחרים]
בכל הביקורות על סטרימרים אני רואה תלונות על כתוביות בעברית. אין משהו שמתמודד איתן ללא בעיות מיוחדות ועדיין לא יקר מדי?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני לא יודע באיזה סקירות זה הוזכר, אבל רוב הסטרימרים הבולטים תומכים בעברית ובכתוביות בעברית, ללא כל בעיה.
סטרימר זול ודי מוכר שלא תומך בעברית ולא תומך בכתוביות SRT בעברית זה ה-WD HDTV, במקרה שלו יש צורך בהמרה של הכתוביות.
אם אתה מסתכל על טווח מחירים של 650 עד 950 ש"ח, אתה יכול למצוא מספר סטרימרים בולטים, אשר תומכים בממשק עברי מלא ובכתוביות בעברית. אין בעיה לחבר להם כונן חיצוני או DOK ולרובם אפשר להכניס דיסק פנימי.
הכוונה לאקסטרימרים (ה-SW וה-PRO), לדוויקו N1, ולפופקורן A210.
סטרימר זול ודי מוכר שלא תומך בעברית ולא תומך בכתוביות SRT בעברית זה ה-WD HDTV, במקרה שלו יש צורך בהמרה של הכתוביות.
אם אתה מסתכל על טווח מחירים של 650 עד 950 ש"ח, אתה יכול למצוא מספר סטרימרים בולטים, אשר תומכים בממשק עברי מלא ובכתוביות בעברית. אין בעיה לחבר להם כונן חיצוני או DOK ולרובם אפשר להכניס דיסק פנימי.
הכוונה לאקסטרימרים (ה-SW וה-PRO), לדוויקו N1, ולפופקורן A210.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אתה טועה. לא יודע איזה ביקורות קראת אבל יותר קשה למצוא מכשיר שלא תומך בעברית מאשר מכשיר שתומך.
לפי מה שאני מבין זה לשימוש של divx מusb?
הייתי הולך על האקסטרימר. יש לך עוד אופציות כמו פופקורן A200 וdvicoN1 כמו שirus אמר
אני חושב שלשימוש הנ''ל האקסטרימר מספיק...כמובן שתלוי כמה ההורים רוצים להשקיע...
לפי מה שאני מבין זה לשימוש של divx מusb?
הייתי הולך על האקסטרימר. יש לך עוד אופציות כמו פופקורן A200 וdvicoN1 כמו שirus אמר
אני חושב שלשימוש הנ''ל האקסטרימר מספיק...כמובן שתלוי כמה ההורים רוצים להשקיע...