מה הטווח המירבי שאפשר לדחוף HDMI? יש למשהו נסיון עם זה?
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני צריך להעביר HDMI לטווח דיי גדול של מעל 10 מטר. משהו יודע מה המקסימום שאפשר לדחוף?
האם יש מגברים שאפשר לשים באמצע? יש למשהו דוגמא למוצר או מחיר?
תודה.
האם יש מגברים שאפשר לשים באמצע? יש למשהו דוגמא למוצר או מחיר?
תודה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני מעביר 1080p60 על כבל 20 מטר.
אין ספק שהכל איכותי אבל לדעתי במרחק כזה העסק מצליח לעבוד בזכות זה שכנראה הסקיילר החיצוני של המקרן שלי (HD81 - רוב האלקטרוניקה חיצונית) מוציא מתח יחסית גבוה מה-HDMI.
אין ספק שהכל איכותי אבל לדעתי במרחק כזה העסק מצליח לעבוד בזכות זה שכנראה הסקיילר החיצוני של המקרן שלי (HD81 - רוב האלקטרוניקה חיצונית) מוציא מתח יחסית גבוה מה-HDMI.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא - אם יש לך צינור מתאים להעברת ראש HDMI - אם כן - יש כבלים של 15M וייתכן אף יותר
פתרון אחר שאנחנו משתמשים בו - גם במקרים ארוכים יותר וגם כאשר לא ניתן להשחיל ראשי HDMI - זה HDMI OVER ETHERNET - ממיר שמשתמש בשני חוטי רשת במקום הHDMI.
יש גם פתרונות יותר יקרים של HDMI על סיב אופטי...
פתרון אחר שאנחנו משתמשים בו - גם במקרים ארוכים יותר וגם כאשר לא ניתן להשחיל ראשי HDMI - זה HDMI OVER ETHERNET - ממיר שמשתמש בשני חוטי רשת במקום הHDMI.
יש גם פתרונות יותר יקרים של HDMI על סיב אופטי...
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אין בעיה של השחלה וצינורות כי זה בית בבניה. אני אשים צינור לפי הצורך. המטרה לצור חדר תקשורת שכל הממירים והמזרימים יושבים שם, ולחדרים מגיעה רק יציאת הוידאו של כל התקן ב hdmi. השליטה עליהם תהיה דרך עיניות או rf