ברגע שברק יצא ממפלגת העבודה אני חוזר להצביע להם.dima_vy כתב:אני מקווה שכאשר נגיע לבחירות יהיה לנו בין מי לבחור......
ורק בגלל שלי יחימוביץ.

מה יעזרו לך בחירות? כבר כמה עשורים (בערך שלשה) המדיניות הכלכלית של מדינת ישראל פחות או יותר זהה - אם זה ממשלות ימין או ממשלות "שמאל". האם קדימה או אהוד ברק לא קידמו מדיניות כלכלית דומה לזו של שטייניץ וממשלתו כעת?...

פמיניסטית מתחסדת שמקדמת חוקים טפשיים שכל פועלם הוא פגיעה באזרח.tamir_k כתב:ברגע שברק יצא ממפלגת העבודה אני חוזר להצביע להם.dima_vy כתב:אני מקווה שכאשר נגיע לבחירות יהיה לנו בין מי לבחור......
ורק בגלל שלי יחימוביץ....

גם את התקווה האחרונה נהרסה עכשיו...HazooM כתב:מה יעזרו לך בחירות? כבר כמה עשורים (בערך שלשה) המדיניות הכלכלית של מדינת ישראל פחות או יותר זהה - אם זה ממשלות ימין או ממשלות "שמאל". האם קדימה או אהוד ברק לא קידמו מדיניות כלכלית דומה לזו של שטייניץ וממשלתו כעת?...
...

האם יש יו"ר מפלגה אחר שאיתו אתה מסכים ב-100%? בבחירות תמיד בוחרים באפשרות הכי פחות גרועה וזו לגבי הרבה אנשים המפלגה עם המסר העמום ביותר, שנועד במודע להפחית עד כמה שניתן אנטגוניזם ,כזה שלמשל יחימוביץ' יוצרת אצלך. עבור ימנים - זה בד"כ הליכוד ולאלה שמגדירים עצמם שמאל כעת זו קדימה.oferlaor כתב:הבעיה שהיא קיצונית מאוד בתפיסה שלה. יש דברים שאני מסכים איתה ויש דברים שאני חולק עליה 100%. בכל מקרה, היא מהמוצא הלא נכון בשביל לקדם את המפלגה הזו......
אתה מתכוון לאלדד יניב?נקווה שאלעד יניב יצליח במשימתו (אם כי זה שם גרוע במיוחד לטעמי)....