צריך עזרה ברכישת רסיבר (התאמה לרמקולים)
שמתי עין על שתי הסטים הבאים:
Klipsch QUINTET (ד"א יש דגם 1 ו2?)
JAMO A330
JAMO A310
כפי שוודאי שמתם לב, יש הבדל בין הסטים מבחינת הרמה. ישנו שיקול כספי שעוד לא החלטתי סופית לגבי, וכמו כן גם אינני בטוח איזה מגבר עליי להתאים לכל סט. בעקרון חשוב לי Pro Logic 2 ושהרסיבר יוכל לנצל את הרמקולים עד הסוף (ד"א אני מתכנן על רסיבר יד שנייה).
בכל מקרה, אשמח לעזרה. תודה.
Klipsch QUINTET (ד"א יש דגם 1 ו2?)
JAMO A330
JAMO A310
כפי שוודאי שמתם לב, יש הבדל בין הסטים מבחינת הרמה. ישנו שיקול כספי שעוד לא החלטתי סופית לגבי, וכמו כן גם אינני בטוח איזה מגבר עליי להתאים לכל סט. בעקרון חשוב לי Pro Logic 2 ושהרסיבר יוכל לנצל את הרמקולים עד הסוף (ד"א אני מתכנן על רסיבר יד שנייה).
בכל מקרה, אשמח לעזרה. תודה.
נתתי עכשיו הצעה של 4K על הקליפש ב"תן מחיר" (http://www.enterprice.co.il) והם חזרו אליי ואמרו שזכיתי...
איך זה הגיוני שרמקולים שראיתי בזאפ ב5.5K מחיר נמוך ביותר, הם מוכנים למכור ב4K?!
ולגבי הרסיבר, אמרת שכדאי לי לבחון רסיברים של 3K...ולא הבנתי אם אתה מתכוון 3K חדש או 3K יד שנייה...
איך זה הגיוני שרמקולים שראיתי בזאפ ב5.5K מחיר נמוך ביותר, הם מוכנים למכור ב4K?!
ולגבי הרסיבר, אמרת שכדאי לי לבחון רסיברים של 3K...ולא הבנתי אם אתה מתכוון 3K חדש או 3K יד שנייה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
המחיר הרשמי שלהם הינו 6990...ואתה מדבר על מחיר הנמוך מ4K...אני קצת מפחד להראות מגוחך בפנייה כזו אליהם...(אלא אם כן מחיר ה6990 אכן מתייחס לדגם QUINTET II ולא לQUINTET שהוצע לחברי האתר...אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אם אכן יש שתי דגמים...)
עשיתי בדיקה גם באתר העולמי (והישראלי) של קליפש, ואין שם שום אזכור לQuintet כמו שהוא, אלא רק לסדרה II (וגם III אבל זו כבר מגיעה ללא סאב)...אולי במקרה מישהו יודע על ההבדלים בין הסדרה הראשונה לשנייה? זה די חשוב לי...(אחרת לא הייתי חופר על זה...)
המחירים אשר מפורסמים באינטרנט אינם משקפים את המציאות. אלו המחירים לפני שהגעת לחנות ולפני שהתמקחת. בפועל המחירים יכולים להיות גם נמוכים ב-30%. לכן, ZAP או כל אתר אינטרנט אחר ממש לא נותנים אינדיקציה למחיר הריאלי של מוצר אודיו חדש.
אני די נעול על סטליטים...אתה מנסה לשנות את דעתי בגלל שיש איתם איזו בעיה או כדי לבדוק שמיציתי את כל האופציות?
ד"א אני כנראה אלך על הKlipsch Quantet ונשאר לי רק להתאים רסיבר...איזה רסיבר מתאים לרמקולים כאלו? (עדיפות ליאמהה, הבנתי שבקולנוע ביתי הם חזקים)
ד"א אני כנראה אלך על הKlipsch Quantet ונשאר לי רק להתאים רסיבר...איזה רסיבר מתאים לרמקולים כאלו? (עדיפות ליאמהה, הבנתי שבקולנוע ביתי הם חזקים)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: