לי זה מושג חדש , המכונה מופעלת בהסקה של עץ משובח הקפה הירוק מיושן בחביות לפני הקליה
קיבלתי קפה כזה לטעימות וחוות דעת
Wood roasting
משיטת החימום לא התרגשתי, אבל העניין של ההתיישנות זה מעניין.
יצא לי לשמוע על זה, אומרים שזה גורם לקפה להיות טרי יותר לאורך זמן ובדרך כלל בתי קליה שמשווקים קפה בכמויות למספר ארצות משתמשות בזה.. לדעתי בולשיט אחד גדול-אחרי חודש אפשר לעשות מכל קפה שאט כיור ולא יותר מזה..
יצא לי לשמוע על זה, אומרים שזה גורם לקפה להיות טרי יותר לאורך זמן ובדרך כלל בתי קליה שמשווקים קפה בכמויות למספר ארצות משתמשות בזה.. לדעתי בולשיט אחד גדול-אחרי חודש אפשר לעשות מכל קפה שאט כיור ולא יותר מזה..
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר באכסון הקפה הירוק בחביות ולא הקלוי , זה גם תמוה בעיני,
אגב פתחתי את הפחית שקיבלתי לטעימה ואני ממש מאוכזב,
הקפה בקליית קינמון , מריח מאד חזק אגוז פקאן , אני בטוח שהוסיפו תמציות אחרת מאיפה הריח הזה, לגבי הטעם באספרסו הוא ממש דלוח אבל מראש נאמר לי לא לעשות בו אספרסו אלא קפוצינו, אז מה אם אמרו לי, זה כאילו אומרים לך תטעם אבל תסתום את האף ותגיד מה דעתך
בקפוצינו לעומת זאת הוא נחמד אבל לא מספיק מודגש מזכיר לי קצת קפה של תימנים,
הגננת של בני תימניה, היאקולה קפה מדורי דורות , במחבת והיא "לימדה" אותי את יסודות הקליה, היא קולה קינמון ומוסיפה לזה תבלינים שונים
אגב פתחתי את הפחית שקיבלתי לטעימה ואני ממש מאוכזב,
הקפה בקליית קינמון , מריח מאד חזק אגוז פקאן , אני בטוח שהוסיפו תמציות אחרת מאיפה הריח הזה, לגבי הטעם באספרסו הוא ממש דלוח אבל מראש נאמר לי לא לעשות בו אספרסו אלא קפוצינו, אז מה אם אמרו לי, זה כאילו אומרים לך תטעם אבל תסתום את האף ותגיד מה דעתך
בקפוצינו לעומת זאת הוא נחמד אבל לא מספיק מודגש מזכיר לי קצת קפה של תימנים,
הגננת של בני תימניה, היאקולה קפה מדורי דורות , במחבת והיא "לימדה" אותי את יסודות הקליה, היא קולה קינמון ומוסיפה לזה תבלינים שונים