כמה שאלות על bowers & wilkins m1
שלום
רציתי חוות דעת על הרמקולים של bowers & wilkins m1
ואיך הם משתלבים עם מערכת אונקיו 607 שיש לי
אני רוצה בעיקרון את הנתונים הללו
תפקוד סנטר- מספר עד 10
תפקוד קדמיים-""
תפקוד אחוריים-""
כללי:
רמת החומרים-""
איכות הצליל-""
שמירה על הרמקול בעוצמות גבוהות כלומר האם הוא יכול להתקלקל-""
תודה רבה לכול העוזרים!!
רציתי חוות דעת על הרמקולים של bowers & wilkins m1
ואיך הם משתלבים עם מערכת אונקיו 607 שיש לי
אני רוצה בעיקרון את הנתונים הללו
תפקוד סנטר- מספר עד 10
תפקוד קדמיים-""
תפקוד אחוריים-""
כללי:
רמת החומרים-""
איכות הצליל-""
שמירה על הרמקול בעוצמות גבוהות כלומר האם הוא יכול להתקלקל-""
תודה רבה לכול העוזרים!!
לפי דעתי חוות דעת על תפקוד המערכת יכול לתת רק מי שיש לו את הסט ולא שמתי לב שמישהו באתר אמר שהוא קנה.
רמת חומרים, וכלליות על המוצר יש באתרי ביקורות בחו"ל, אני בטוח שמי שנכנס לכאלה אתרים יוכל להביא לך ביקורות שרלוונטיות לגביך.
איכות הצליל, יכולה להשתנות מרסיבר לרסיבר, לפי דעתי סט שמתומחר לפני מיקוח בסביבות ה10K לא אמור להתקלקל בעוצמות גבוהות לזמן ממושך אבל לפי מה שאני יודע לא מומלץ על יותר מדי גבוה לאורך של יותר מדי זמן.
איך הם משתלבים עם ה607, הייתי בודק בכך שהייתי ניגש לחנוית מתמחות שמחזיקות את הסט ועוד סטים באותה רמת מחיר של הסט.
מברר מראש אם יש להם אופציה להציג לך את הסט הזה מול סטים אחרים עם ה607, במידה ואף חנות לא יוכלה להציג עם ה607 או שחנות שאתה רוצה לקנות ממנה לא יכולה להציג איתו, אתה יכול כמובן להגיע עם ה607 שלך.
רמת חומרים, וכלליות על המוצר יש באתרי ביקורות בחו"ל, אני בטוח שמי שנכנס לכאלה אתרים יוכל להביא לך ביקורות שרלוונטיות לגביך.
איכות הצליל, יכולה להשתנות מרסיבר לרסיבר, לפי דעתי סט שמתומחר לפני מיקוח בסביבות ה10K לא אמור להתקלקל בעוצמות גבוהות לזמן ממושך אבל לפי מה שאני יודע לא מומלץ על יותר מדי גבוה לאורך של יותר מדי זמן.
איך הם משתלבים עם ה607, הייתי בודק בכך שהייתי ניגש לחנוית מתמחות שמחזיקות את הסט ועוד סטים באותה רמת מחיר של הסט.
מברר מראש אם יש להם אופציה להציג לך את הסט הזה מול סטים אחרים עם ה607, במידה ואף חנות לא יוכלה להציג עם ה607 או שחנות שאתה רוצה לקנות ממנה לא יכולה להציג איתו, אתה יכול כמובן להגיע עם ה607 שלך.
נערך לאחרונה על ידי DorM ב 28/02/2011 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
רגע יש להם את הטוויטר יהלום?shalevagr כתב:תודה אחי אפשר עוד אנשים...