FAST

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

מישהו מחובר לספקית FAST ויכול להעיד על טיב השירות?

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אף אחד?

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #3 

למה שלא תנסה אותם בלי התחייבות ותספר לנו.

אם הם טובים, אולי בעצם עדיף לך לא לספר :)

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

בינתיים, אחרי 24 שעות, אני מאוד מרוצה. במחיר אין באמת תחרות (8 ש"ח לחודש ל 2.5 מגה עם התחייבות לחצי שנה) ובכל הנוגע למהירות בינתיים היא לא נופלת ואף עולה על מה שקיבלתי מספקים קודמים (אקספון ובזק בינלאומי).

marvje
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

תוכל בבקשה לבדוק פינגים לשרתים הבאים: (הולנד, אנגליה וגרמניה)
213.108.29.193
213.108.31.37
84.200.44.47

תודה!

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

יום שישי בערב ואני מוריד ממגהשרס במהירות מקסימלית. לא חושב שזה אי פעם קרה לי.

327ms
366ms
142ms

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #7 

אבל אלה פינגים ממש אבל ממש גבוהים , שנים להולנד והשלישי לגרמניה, אני מקבל 96,96 ובשלישי 86.

amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

שמע, אין לי מושג. אני לא מבין כל כך בעניין הזה ובמשמעות של פינגים למהירות הגלישה שלי. האמת היא שאני לא בטוח שעשיתי את הבדיקה כמו שצריך (עשיתי פינג לכתובות דרך CMD וכתבתי את התוצאה הממוצעת). אולי תוכל להסביר לי מה המשמעות של זה, כדי שאני אחכים?

עוד קצת רשמים מהימים הראשונים:

התחושה היא שזו חברה מאוד מאוד קטנה. אני אפילו די משוכנע שזו חברה של אדם אחד. בכל פעם שהתקשרתי הגעתי ככל הנראה לקול סנטר חיצוני שם לקחו ממני את הפרטים ואמרו שיחזור אלי. בכל פעם חזר אלי אותו בן-אדם. לזכותם יאמר שענו ממש מהר, ושהוא חזר אלי במהירות האור, והיה מאוד חביב.

זו אולי ספקית אינטרנט חדשה, אבל חברת אירוח שרתים די וותיקה, כך שלא נראה לי שאמורות להיות מחלות ילדות (אני מקווה).

ביום הראשון קרה לי משהו מוזר - כשניסיתי להוריד מ filesonic קיבלתי הודעה שלא ניתן להוריד בו זמנית יותר מקובץ אחד מאותה כתובת IP. זה שרת שאני משתמש בו הרבה בחודשים האחרונים ומעולם לא נתקלתי בהודעה כזו. לבחור שדיברתי איתו לא היה הסבר לזה. זה קרה לי רק פעם אחת בינתיים, וזה הסתדר לאחר כמה שעות. בדקתי את כל השרתים הפופולארים האחרים ולא נתקלתי בשום בעיה.

בעיה נוספת, שאני לא ממש יכול לבוא אליהם בטענות לגביה - אני משתמש באופציית הניתוק והחיבור האוטומאטית של JDOWNLOADER. בספקיות קודמות שהייתי בהן, אחרי כל ניתוק וחיבור מחדש הייתי מקבל כתובת IP שונה. בפאסט, ברוב המקרים, אני מקבל את אותה כתובת. כל עוד משתמש אחר לא תופס את הכתובת, אני אקבל את אותה אחת. שוב, כאמור, זו לא ממש בעיה, ואפשר להסתדר מצויין גם בלי להחליף כתובות.

עוד משהו לא ממש משמעותי - אתר speedtest לא פועל דרכם. הוא הסביר לי שזו בעיה ידועה ושהם צריכים פשוט לחדש את הרישום או משהו כזה. שוב, לא ממש משמעותי. יש אתרים אחרים (פחות יעילים אמנם) לבדוק מהירות, ובינתיים אין תלונות על המהירות.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”