שבוע לאחר שהזמנתי 58V10 בטרקלין חשמל נאמר לי שאזל המלאי!
לאחר שהבעתי את אכזבתי והתמקחות קלה הוצע לי UA55C6900 + הובלה +התקנת קיר באותו מחיר.
מה דעתכם על המסך?
כדאי לבטל את העיסקה ולחפש אלטרנטיבה אחרת?
אם כן, איזה מסך הייתם מציעים לתקציב של 12-13K ומרחק צפייה של 4.5 מטר?
תודה,
גלעד
מה דעתכם על המסך?
כדאי לבטל את העיסקה ולחפש אלטרנטיבה אחרת?
אם כן, איזה מסך הייתם מציעים לתקציב של 12-13K ומרחק צפייה של 4.5 מטר?
תודה,
גלעד
לפי דעתי בחנויות המתמחות אתה יכול בתקציב שלך את הסוני 810 לד ו3D בגודל 55.
אם אתה מאיזור המרכז או ר"ג, אני יודע שבארמגדון ר"ג מסך סמסונג C8000 בגודל 55 תלת מימד ולד מוצג שם, מי נותן את האחריות תצטרך לשאול אותם.
הם מוכרים גם את הסוני ולפני שבועיים בערך בנאדם קנה משם את הסוני.
אם אתה מאיזור המרכז או ר"ג, אני יודע שבארמגדון ר"ג מסך סמסונג C8000 בגודל 55 תלת מימד ולד מוצג שם, מי נותן את האחריות תצטרך לשאול אותם.
הם מוכרים גם את הסוני ולפני שבועיים בערך בנאדם קנה משם את הסוני.
על פי תגובות האנשים באתר פה נותר לי רק להבין שזאפ הוא מזמן לא מדד למחירים.
אנשים הוסיפו שמחיר בחנות מתמחה יכול להגיע אפילו ל20% פחות ממחיר זאפ.
אני מציע לך אם אתה יכול תיגש לשם ותבחן אותם בארמגדון, הם ממקומות אחת ליד השניה וליד הסוני יש גם פנסוניק 3D.
אם אתה יכול לבטל את העסקה שלך בטרקלין בגלל שאזל להם מהמלאי בלי שתחויב בדמי ביטול, כי הפשלה שלהם אז הייתי עושה את זה בכל מצב וניגש לקנות אך ורק בחנות מתמחה.
בחנות מתמחה תקבל יחס ושירות גם לאחר קניית המוצר, גם אם עבר שנה ושנתיים מאז רכישתו.
אנשים הוסיפו שמחיר בחנות מתמחה יכול להגיע אפילו ל20% פחות ממחיר זאפ.
אני מציע לך אם אתה יכול תיגש לשם ותבחן אותם בארמגדון, הם ממקומות אחת ליד השניה וליד הסוני יש גם פנסוניק 3D.
אם אתה יכול לבטל את העסקה שלך בטרקלין בגלל שאזל להם מהמלאי בלי שתחויב בדמי ביטול, כי הפשלה שלהם אז הייתי עושה את זה בכל מצב וניגש לקנות אך ורק בחנות מתמחה.
בחנות מתמחה תקבל יחס ושירות גם לאחר קניית המוצר, גם אם עבר שנה ושנתיים מאז רכישתו.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
תלוי מה אתה מחפש ?giladl כתב:DorM,
אתה בטוח שהסוני וה-C8000 55" נמכרים במחיר זה?
עלפי זאפ הם יותר לכיוון ה 20K...
yuria,
מהם היתרונות של ה- PS58C6500 מלבד הגודל?
תודה,
גלעד...
האם אתה קונה מסך לפי המלצות חברים ?
מבחינת עלות תועלת כאשר אופציית ה-58V10 כבר לא מעשית
אז במקום הראשון לדעתי PS58C6500
התמונה שמתקבלת במסכי פלזמות של סמסונג לא נופלת
ממסכי פנסוניק ,לדעתי .
בתור בעלים של PS50B550 -התמונה מעולה
וכרגע מה שחסר לי רק להגדיל את גודל המסך ל-58 אינטש
לאחר שאמכור את שלי .וכמובן לאחר שאקבל אישור של ההנהלה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עשו לך קטע. ידוע שהמלאי של המסכים האלה בעייתי. ראוי לברר מלאי לפני ביצוע מכירה.
אין במלאי ? תבטל את העסקה ותקנה במקום אחר משהו אחר.
אין במלאי ? תבטל את העסקה ותקנה במקום אחר משהו אחר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Lior_M כתב:עשו לך קטע. ידוע שהמלאי של המסכים האלה בעייתי. ראוי לברר מלאי לפני ביצוע מכירה.
אין במלאי ? תבטל את העסקה ותקנה במקום אחר משהו אחר....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
בדיוק מה שיוריה אומר, תלוי מה אתה מחפש.
לפי דעתי תחליט קודם על פי איך שהתמונה נראת לך מתוך מספר דגמים שאתה רוצה ולאחר מכן תחליט סופית לפי פיצ'רים.
בדרך כלל התמונה שמתקבלת בשידורי SD בפלזמה טובה יותר משידורי SD בLED, אם עיקר הצפיה שלך היא בSD זה יכול להיות שיקול גדול בלקיחת פלזמה ולא LED.
לפי דעתי תחליט קודם על פי איך שהתמונה נראת לך מתוך מספר דגמים שאתה רוצה ולאחר מכן תחליט סופית לפי פיצ'רים.
בדרך כלל התמונה שמתקבלת בשידורי SD בפלזמה טובה יותר משידורי SD בLED, אם עיקר הצפיה שלך היא בSD זה יכול להיות שיקול גדול בלקיחת פלזמה ולא LED.
כן, אין ספק שעשו לי קטע, השאלה היא אם אני יכול להפוך את זה למשתלם עם ה- C6900 או פשוט לבטל?
לגבי הפלזמה, למרות שמאד רציתי את הפנסוניק אני קצת חושש מהדרישות המיוחדות לשמירה על המסך (הרצה, Piller box, איבוד שחורים, זימזומים)
הילדים שלי יכולים להשאיר את תפריט ה-VOD Young במשך שעות ואישתי את ערוצי הרדיו...אני לא רוצה את יובל המבולבל צרוב אצלי על המסך
.
יש לכם מושג איזה חנות מתמחה מוכרת את ה- 55C8000 ?
אם יש לכם איזה איש קשר טוב אשמח לפרטים.
אני גר בצפון הרחוק, ולקפוץ לראות בחנות זה לא תמיד אפשרי.
תודה,
גלעד
לגבי הפלזמה, למרות שמאד רציתי את הפנסוניק אני קצת חושש מהדרישות המיוחדות לשמירה על המסך (הרצה, Piller box, איבוד שחורים, זימזומים)
הילדים שלי יכולים להשאיר את תפריט ה-VOD Young במשך שעות ואישתי את ערוצי הרדיו...אני לא רוצה את יובל המבולבל צרוב אצלי על המסך
יש לכם מושג איזה חנות מתמחה מוכרת את ה- 55C8000 ?
אם יש לכם איזה איש קשר טוב אשמח לפרטים.
אני גר בצפון הרחוק, ולקפוץ לראות בחנות זה לא תמיד אפשרי.
תודה,
גלעד
בצפון יש את דיוידי סנטר, שנותן אחריות פרללית ( לא אחריות של יבואן רשמי ), לפי הפרסומים באתרו הוא עצמו נותן את האחריות במשך שנתיים בבית הלקוח.
בחיפה יש את אניגמה ולגאסי, לכולם יש אתרים ועל פי זה אתה יכול להתקשר אליהם ולברר איתם אם יש להם מסך שאתה רוצה או לא.
יש גם את איפה שקניתי של האתר, ששם מופיעות לך חנויות בכל רחבי הארץ.
בחיפה יש את אניגמה ולגאסי, לכולם יש אתרים ועל פי זה אתה יכול להתקשר אליהם ולברר איתם אם יש להם מסך שאתה רוצה או לא.
יש גם את איפה שקניתי של האתר, ששם מופיעות לך חנויות בכל רחבי הארץ.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
"עשו לך קטע" אולי היה אפשר להגיד אם הוא היה קונה בחנות מתמחה.Lior_M כתב:עשו לך קטע. ידוע שהמלאי של המסכים האלה בעייתי. ראוי לברר מלאי לפני ביצוע מכירה.
פה מדובר ברשת וצריך לקחת בחשבון כמה דברים:
1. לא תמיד נציג המכירות מודע למצב המלאי.
2. יתכן מצב שסניף X מוכר מסך שאין לו במלאי ואז מביאים את המסך מסניף Y ששם המוצר קיים במלאי.
3. גם אם נציג המכירות יודע שכרגע אין באף אחד מסניפי הרשת את המסך במלאי, לא מחייב שהוא ידע שליבואן אין ושאין לו אפשרות להביא כאלה יותר.
ממליץ לך בחום גם על המסך וגם על די וי די סנטר בכרמיאל.יש לכם מושג איזה חנות מתמחה מוכרת את ה- 55C8000 ?
אם יש לכם איזה איש קשר טוב אשמח לפרטים....
תתקשר ודבר עם רונן.
http://www.dvdcenter.co.il/
דיברתי עם די וי די סנטר, וה-C8000 עולה הרבה מעבר למה שהתכוונתי להוציא 18,700
ה- HX800 של סוני גם באותו סדר גודל.
הבנתי גם שה- C7000 סובל מזליגת אור חמורה והוא לא מביא אותו יותר.
אז פחות או יותר חזרתי לנקודת ההתחלה
ה- HX800 של סוני גם באותו סדר גודל.
הבנתי גם שה- C7000 סובל מזליגת אור חמורה והוא לא מביא אותו יותר.
אז פחות או יותר חזרתי לנקודת ההתחלה
תכלס אם הוא אומר שזה מחיר סופי אז לא שווה לקנות ממנו.
אני בטוח שאפשר לקנות את ה810 של סוני בטווח המחירים האלה, לא מזמן לפני שבועיים snowgoose קנה מארמגדון מסך כזה בגודל 55.
בכל מקרה הייתי פונה לחנות מתמחה בחיפה שלא מייבאת את המסכים ונותנת אחריות יבואן רשמי.
תבדוק באיפה קניתי, דבר איתם בטלפון תראה איזה דגמים הם מציעים לך לבוא לראות, על סמך זה תיגש לחנות או חנויות.
מחיר שסוגרים עסקה הוא בדרך כלל נמוך יותר ממחיר אינטרנט או מחיר בטלפון.
אני בטוח שאפשר לקנות את ה810 של סוני בטווח המחירים האלה, לא מזמן לפני שבועיים snowgoose קנה מארמגדון מסך כזה בגודל 55.
בכל מקרה הייתי פונה לחנות מתמחה בחיפה שלא מייבאת את המסכים ונותנת אחריות יבואן רשמי.
תבדוק באיפה קניתי, דבר איתם בטלפון תראה איזה דגמים הם מציעים לך לבוא לראות, על סמך זה תיגש לחנות או חנויות.
מחיר שסוגרים עסקה הוא בדרך כלל נמוך יותר ממחיר אינטרנט או מחיר בטלפון.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

צר לי אבל קשקוש.MarioMan כתב:"עשו לך קטע" אולי היה אפשר להגיד אם הוא היה קונה בחנות מתמחה.Lior_M כתב:עשו לך קטע. ידוע שהמלאי של המסכים האלה בעייתי. ראוי לברר מלאי לפני ביצוע מכירה.
2. יתכן מצב שסניף X מוכר מסך שאין לו במלאי ואז מביאים את המסך מסניף Y ששם המוצר קיים במלאי.
3. גם אם נציג המכירות יודע שכרגע אין באף אחד מסניפי הרשת את המסך במלאי, לא מחייב שהוא ידע שליבואן אין ושאין לו אפשרות להביא כאלה יותר....
מתקשרים ליורוקום ומבררים. אתה לא מוכר מוצר שאין לך במלאי. הוא צריך לידע אותך שיש בעיה עם מלאי והוא יבדוק \ יחזור עם תשובה מחר או לא יודע מה. לא יכול להיות שמכרו לו משהו שהם לא יכולים לספק רק בשביל לבצע את אקט המכירה.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Lior_M כתב:צר לי אבל קשקוש.MarioMan כתב:"עשו לך קטע" אולי היה אפשר להגיד אם הוא היה קונה בחנות מתמחה.Lior_M כתב:עשו לך קטע. ידוע שהמלאי של המסכים האלה בעייתי. ראוי לברר מלאי לפני ביצוע מכירה.
3. גם אם נציג המכירות יודע שכרגע אין באף אחד מסניפי הרשת את המסך במלאי, לא מחייב שהוא ידע שליבואן אין ושאין לו אפשרות להביא כאלה יותר....
מתקשרים ליורוקום ומבררים. אתה לא מוכר מוצר שאין לך במלאי. הוא צריך לידע אותך שיש בעיה עם מלאי והוא יבדוק \ יחזור עם תשובה מחר או לא יודע מה. לא יכול להיות שמכרו לו משהו שהם לא יכולים לספק רק בשביל לבצע את אקט המכירה.
ליאור...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מה לא ברור פה ?MarioMan כתב:אז בוא תוכיח שהם מכרו לך ביודעין מוצר שאין שום אפשרות לספק לך ושהדבר לא נעשה סה"כ בתום לב....
מעולם לא היתי במעמד של רכישה והמוכר לא התקשר למחסן לוודא שיש את המוצר כדיי להבין מתי הוא מגיע אלי.
הוא הריי מחוייב ל X ימי עבודה, אז איך הוא מתחייב אם הוא לא יודע מה המלאי ?
ברור שיש פה חוסר תום לב. הוא לא התקשר כי הוא ידע שאין במלאי. טריק ידוע. לקוח שכבר גיהץ אשראי זה 99% עסקה בטוחה. ברוב המקרים הוא יתפשר על מוצר אחר.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי