מקרר חדש - עומק 60
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
היי,
מחפש מקרר בעומק של 60 כולל ידיות.(אפשר להתפשר על כמה ס"מ).
היחידים שראיתי עד כה בחיפושים דיי נרחבים הם של ליבהר 63 ס"מ ש"קצת" יקרים או שארפ בעומק 72 ס"מ או סמסונג 76 ס"מ.
למישהו יש ליבהר ויכול להגיד האם ההפרש מוצדק? איך אלקטרה מבחינת אחריות ושירות?
האם יש אופציות אחרות במחירים שפויים (עד 10K)?
מחפש מקרר בעומק של 60 כולל ידיות.(אפשר להתפשר על כמה ס"מ).
היחידים שראיתי עד כה בחיפושים דיי נרחבים הם של ליבהר 63 ס"מ ש"קצת" יקרים או שארפ בעומק 72 ס"מ או סמסונג 76 ס"מ.
למישהו יש ליבהר ויכול להגיד האם ההפרש מוצדק? איך אלקטרה מבחינת אחריות ושירות?
האם יש אופציות אחרות במחירים שפויים (עד 10K)?
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
יש לסמסונג מקרר בעומק של 60 ס"מ והדגם שלו RSG5FU. אבל אם אני לא טועה מחירו קצת יותר מ 10K. ראיתי אותו בתצוגה בחנות ביג בוקס בר"ג.
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=466
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=466
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי יש סמסונג SBS בעומק 60 ס"מ מדגם RS-20-NCMS ובאמת שאין לי מילה רעה להגיד עליו
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אמנה
יש להם את הסידרה של ה3 דלתות שניתן להזמין בגימור זכוכית או פורמייקה מה שרוצים.. אז יש להם את אותה הסידרה בעומק 60 ס"מ.. תבדוק בכל חנות שמוכרת אמנה.. הם לא בתצוגה דרך כלל..
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

איזה דגם, כמה מרווח אוויר חייבים מעל המקרר? כמה מכל צד? ומאחור?erezsolan כתב:לי יש ליבר, SBS כארבע שנים.
סה"כ מקרר מצויין ושקט.
בעומק קצת פחות מ 63 ס"מ ומשתלב נהדר עם הארונות.
עד היום, טפו טפו, לא נזקקתי לשירות....
יש מצב שאתה שם תמונה?
המון תודה בכל מקרה.
שאלה אחרונה, היכן רכשת?
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני לא זוכר איזה דגם, אבל זה צד אחד מקרר וצד שני מקפיא. המקפיא מאוד נוח, הכל מסודר במגירות ממוספרות.nadavya כתב:איזה דגם, כמה מרווח אוויר חייבים מעל המקרר? כמה מכל צד? ומאחור?erezsolan כתב:לי יש ליבר, SBS כארבע שנים.
סה"כ מקרר מצויין ושקט.
בעומק קצת פחות מ 63 ס"מ ומשתלב נהדר עם הארונות.
עד היום, טפו טפו, לא נזקקתי לשירות....
יש מצב שאתה שם תמונה?
המון תודה בכל מקרה.
שאלה אחרונה, היכן רכשת?...
צריך 10 ס"מ מעל המקרר ואם רוצים יש חיפוי אלומיניום מיוחד. מהצדדים אין דרישות מיוחדות. גם לא מאחור.
רכשתי מאבי סופר, היה הכי זול. עם אחריות מלאה כמובן.
[img2=550x365]http://dl.dropbox.com/u/2949704/DSC_4914.jpg[/img2]
- esloan
- חבר ותיק

הקלאפה אכן למיקרו. קצת גבוה, אבל לא נורא. לילדים אמנם זה לא פרקטי.nadavya כתב:erezsolan,
קודם כל תרשה לי להחמיא לך ולומר שבמטבח שלך מאוד יפה. האם הקלפה מעל התנור משמשת למיקרו? אם כן, זה לא גבוה מדי? מה גובה הדלת?...
זה כן. זה לא בולט כמו בצילום.shapin כתב:ארז סולן, אם זה אכן המטבח שלך, אז תדע שהוא מדהים!
רק אל תגיד לי שהשחור הזה ברצפה זה נקודת ניקוז...
תודה בכל אופן.
אהלן,
גם אנחנו מחפשים בדיוק אותו דבר, עומק 60+- "בקו ארונות" , אך מוגבלים גם ברוחב עד 92 ס"מ.
תקציב דומה פחות או יותר...
יש לנו ניסיון מר עם אמנה והשירות.. כך שמעדיפים להימנע..
אשמח גם לשמוע על אופציות , קניה משותפת וכו'..
גם אנחנו מחפשים בדיוק אותו דבר, עומק 60+- "בקו ארונות" , אך מוגבלים גם ברוחב עד 92 ס"מ.
תקציב דומה פחות או יותר...
יש לנו ניסיון מר עם אמנה והשירות.. כך שמעדיפים להימנע..
אשמח גם לשמוע על אופציות , קניה משותפת וכו'..
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

קיבלתי מחיר של 13400 כולל הובלה על דגם 7212 של ליבהר.
יש לי הצעה גם מחנות נוספת עבור אותו הדגם, מקרר חדש ללא הקרטונים אך מובטח לי שהמקרר חדש ולא מתצוגה במחיר 11000.
בנוסף הייתי אתמול בסניף של אבי סופר שהבטיח לי שהוא ייתן לי את המחיר הכי נמוך באחריות.
אני וזוגתי שתחייה מתלבטים עדיין עקב העלות הגבוהה.
הבעייה הגדולה שיש עוד מס' חודשים עד הכניסה, לא יודע אם לבצע רכישה עכשיו או לחכות קרוב לכניסה. יש מצב שהמחירים ירדו? האם יסכימו לאכסן לזמן רב כל כך?
יש לי הצעה גם מחנות נוספת עבור אותו הדגם, מקרר חדש ללא הקרטונים אך מובטח לי שהמקרר חדש ולא מתצוגה במחיר 11000.
בנוסף הייתי אתמול בסניף של אבי סופר שהבטיח לי שהוא ייתן לי את המחיר הכי נמוך באחריות.
הבעייה הגדולה שיש עוד מס' חודשים עד הכניסה, לא יודע אם לבצע רכישה עכשיו או לחכות קרוב לכניסה. יש מצב שהמחירים ירדו? האם יסכימו לאכסן לזמן רב כל כך?
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- esloan
- חבר ותיק

אני הייתי ממתין. אין סיבה שהמחירים יעלו, אלא רק אם היורו יתחיל להשתולל.nadavya כתב:קיבלתי מחיר של 13400 כולל הובלה על דגם 7212 של ליבהר.
הבעייה הגדולה שיש עוד מס' חודשים עד הכניסה, לא יודע אם לבצע רכישה עכשיו או לחכות קרוב לכניסה. יש מצב שהמחירים ירדו? האם יסכימו לאכסן לזמן רב כל כך?...
לגבי אחסון, גם אנחנו באותו מצב.
צפויים להכנס במאי, אין חנות שלא הסכימה לאחסן "חצי בית", אחרי הכל הם מקבלים על החשבון.
התנור מאוחסן מסוף דצמבר..
לגבי עליית מחירים, לא הייתי ממהר לקבוע שאין סיבה שלא יעלו.
יש עליות מחירים במזרח עקב שערי מטבע, מחירי ההובלה עלולים לעלות בעקבות הנפט וכו'..
צפויים להכנס במאי, אין חנות שלא הסכימה לאחסן "חצי בית", אחרי הכל הם מקבלים על החשבון.
התנור מאוחסן מסוף דצמבר..
לגבי עליית מחירים, לא הייתי ממהר לקבוע שאין סיבה שלא יעלו.
יש עליות מחירים במזרח עקב שערי מטבע, מחירי ההובלה עלולים לעלות בעקבות הנפט וכו'..
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

אני הולך מחר לקבל הצעת מחיר אצל אבי סופר למס' מוצרים:
מקרר, מדיח, מכונת כביסה, מייבש, תנור וכיריים. אני כבר יודע דגמים ומחירים. כל הדגמים הם של סימנס למעט המקרר.
מה צריך לבדוק עבור כל מוצר? כוונתי היא עלויות נוספות, וכל מיני נושאים כגון: אחריות הובלה והתקנה.
מקרר, מדיח, מכונת כביסה, מייבש, תנור וכיריים. אני כבר יודע דגמים ומחירים. כל הדגמים הם של סימנס למעט המקרר.
מה צריך לבדוק עבור כל מוצר? כוונתי היא עלויות נוספות, וכל מיני נושאים כגון: אחריות הובלה והתקנה.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לגבי המקרר של ליבר, זה מופיע במטבח (המדהים) של ארז,
אני מכיר מישהו שהוציא אותו ב- 18,000. דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה.
רק מה, שים לב שהוא לא No frost .
אני גם מחפש כרגע עומק 60 בלבד,לשילוב יפה עם הקו של הארונות, ונראה לי שאלך על ה- סמסונג הזה
שהוזכר בתחילת השרשור.
גם עומק 60, גם קיוסק, גם מתקן למים וקרח, וגם נראה מספק מבחינת אחסון, יחסית למקרר לא עמוק..
המחיר נע סביב ה- 9,800 בלי להתמקח יותר מדי, אני מניח שאפשר לחתוך מזה עוד איזה 500 ש"ח לפחות..
אני גם מחפש כרגע עומק 60 בלבד,לשילוב יפה עם הקו של הארונות, ונראה לי שאלך על ה- סמסונג הזה
שהוזכר בתחילת השרשור.
גם עומק 60, גם קיוסק, גם מתקן למים וקרח, וגם נראה מספק מבחינת אחסון, יחסית למקרר לא עמוק..
המחיר נע סביב ה- 9,800 בלי להתמקח יותר מדי, אני מניח שאפשר לחתוך מזה עוד איזה 500 ש"ח לפחות..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 22/03/2011 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
- esloan
- חבר ותיק

אתה יכול להשיג את המקרר של ליבהר בהרבה פחות מ 18000 ש"ח בתצורה שלי.Giliboy כתב:לגבי המקרר של ליבר, זה מופיע במטבח (המדהים) של ארז,
אני גם מחפש כרגע עומק 60 בלבד,לשילוב יפה עם הקו של הארונות, ונראה לי שאלך על ה- Samsung [http://www.samsung.com/il/consumer/home ... url==כתובת]הזה[/url]
המחיר נע סביב ה- 9,800 בלי להתמקח יותר מדי, אני מניח שאפשר לחתוך מזה עוד איזה 500 ש"ח לפחות.....
No frost או לא, אני יכול להבטיח לך שאת המקפיא שלו אפשר להציג בלי להתבייש במוזיאון לאומנות מודרנית והוא אחד היעילים והפונקציונליים שראיתי במקררים.