יש כאן משתמשי רדיו אינטרנטי עם מכשיר יעודי??
יש לי את המכשירים הבאים:מספיקלי כתב:אודה לקרוא קצת חוויות משתמש ועם איזה מכשיר...
Logitech Squeezebox Touch
Logitech Squeezebox Boom
Logitech Squeezebox Radio
כולם עובדים מצויין, מבחר עצום של תחנות רדיו באינטרנט.
כמובן שניתן גם להזרים MP3 מ-Squeezebox Server המותקן על מחשב כלשהו.
Batnun
.
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
וואו, אלו המוצרים הכי יקרים שראיתי באמזון.
אתה גר בארץ? כי אחת השאלות הרלוונטית היא איך הם עובדים בצד הזה של האגם,
(כי ראיתי שיש מוצרים שבעצם מתחברים לשרות מרכזי בחו"ל ולא עצמאית לכל תחנה שהיא)
אבל יש עליהם לא מעט טענות שהם נתקעים...
אתה גר בארץ? כי אחת השאלות הרלוונטית היא איך הם עובדים בצד הזה של האגם,
(כי ראיתי שיש מוצרים שבעצם מתחברים לשרות מרכזי בחו"ל ולא עצמאית לכל תחנה שהיא)
אבל יש עליהם לא מעט טענות שהם נתקעים...
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כל המוצרים האלו עובדים מצויין גם כאן. אלו לא תכני וידאו בקצב נתונים גבוה אשר חלקם חסומים לגישה מהארץ, אלא תחנות רדיו מקוונות.
ישנם מוצרים אשר מכילים שירותים שלא זמינים בארץ (Pandora למשל), אך מכיוון שהם מכילים קצב נתונים יחסית נמוך, שירות VPN יוכל להפוך אותם לזמינים גם כאן.
אם אנחנו מדברים על תחנות מקוונות, המבחר רחב מאוד. בנוסף, הרבה מהמכשירים מכילים יכולות נוספות כגון מזג אויר, התממשקות עם אלבומי תמונות מקוונים, קוראי RSS, אפשרות ל Facebook & Twitter כולל יכולת להגיב בחשבונות ועוד.
לא לפספס את הביקורת שעלתה היום בנושא, זהו ה Livio.
ישנם מוצרים אשר מכילים שירותים שלא זמינים בארץ (Pandora למשל), אך מכיוון שהם מכילים קצב נתונים יחסית נמוך, שירות VPN יוכל להפוך אותם לזמינים גם כאן.
אם אנחנו מדברים על תחנות מקוונות, המבחר רחב מאוד. בנוסף, הרבה מהמכשירים מכילים יכולות נוספות כגון מזג אויר, התממשקות עם אלבומי תמונות מקוונים, קוראי RSS, אפשרות ל Facebook & Twitter כולל יכולת להגיב בחשבונות ועוד.
לא לפספס את הביקורת שעלתה היום בנושא, זהו ה Livio.
למרבה הצער יש גם תכני רדיו שחסומים, או יותר נכון לא משודרים , למשל חלק מהשידורים שך BBC RADIO FIVE LIVE.
מתברר שיש דבר כזה "זכויות שידור ל WEBCASING" וחלק מגופי הספורט פשוט אוסרים על שידורים מסויימים.
מה שמציק לי אישית זה שהכיסוי החי של מרוצי הפורמולה אחת - פשוט לא משודר ברשת, והערוץ "מוחשך" בזמן שהוא שמודר ברדיו הרגיל.
אני מניח שזה חלק זעום מהשידורי הרדיו אינטרנט, אבל זה עדיין בעייתי לאנשים מסויימים.
מתברר שיש דבר כזה "זכויות שידור ל WEBCASING" וחלק מגופי הספורט פשוט אוסרים על שידורים מסויימים.
מה שמציק לי אישית זה שהכיסוי החי של מרוצי הפורמולה אחת - פשוט לא משודר ברשת, והערוץ "מוחשך" בזמן שהוא שמודר ברדיו הרגיל.
אני מניח שזה חלק זעום מהשידורי הרדיו אינטרנט, אבל זה עדיין בעייתי לאנשים מסויימים.