מבקש המלצה לטלביזיה 32" עד 3500 ש"ח
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני הייתי ממליץ לך על טושיבה לדעתי הכי טובה בתחום ה-CRT
ישנה בלוחות סוני 34. קרא בפנים
ערב טוב
לדעתי הקניה הטובה ביותר שתוכל לעשות מכלל הטלויזיות שמוצעות כיום היא הסוני 34 FQ75 שנמכרת בלוח.
מדובר בספינת הדגל של סוני, גם אני רכשתי כזאת מיד שניה לפני חצי שנה ב 5000 ש"ח. חדשה תעלה 15000 ש"ח. הבחור מבקש 3600 ש"ח שזה מחיר מעולה כולל סטאנד מקורי.
מדובר בטלויזית 100 הרץ כמובן עם שני טיונרים לתמונה בתוך תמונה ואיכות תמונה מדהימה.
יתרונה הגדול על ה 32 שציינתה הוא שהיא בפורמט 3:4 ניטיב משמע מתאים יותר לצפיה בשידורים הרגילים. כמובן שניתן גם לעבור ל 16:9.
החסרון - תקלה תעלה לך הרבה כסף-שלי חזרה כרגע מתיקון בן 2000 ש"ח שכן הלך הכרטיס של המאה הרץ. עניין של מזל, יכל לקרות גם לחדשה יום אחרי האחריות.
חסרון שני-כבדה לאלה.
לך על זה.
קובי
לדעתי הקניה הטובה ביותר שתוכל לעשות מכלל הטלויזיות שמוצעות כיום היא הסוני 34 FQ75 שנמכרת בלוח.
מדובר בספינת הדגל של סוני, גם אני רכשתי כזאת מיד שניה לפני חצי שנה ב 5000 ש"ח. חדשה תעלה 15000 ש"ח. הבחור מבקש 3600 ש"ח שזה מחיר מעולה כולל סטאנד מקורי.
מדובר בטלויזית 100 הרץ כמובן עם שני טיונרים לתמונה בתוך תמונה ואיכות תמונה מדהימה.
יתרונה הגדול על ה 32 שציינתה הוא שהיא בפורמט 3:4 ניטיב משמע מתאים יותר לצפיה בשידורים הרגילים. כמובן שניתן גם לעבור ל 16:9.
החסרון - תקלה תעלה לך הרבה כסף-שלי חזרה כרגע מתיקון בן 2000 ש"ח שכן הלך הכרטיס של המאה הרץ. עניין של מזל, יכל לקרות גם לחדשה יום אחרי האחריות.
חסרון שני-כבדה לאלה.
לך על זה.
קובי
כל הטלויזיות crt בגדלים 32-34 אינץ טובות
לי יש של מץ 34 אינץ והיא מעולה.סתם מוצר מדבקה עובדת כמו חמור כבר 4 שנים.
ניתן לקנות 34 אינץ במחיר שבין 1800 ש"ח ל3000 ש"ח מכשיר 50 מגה הרץ .
הטכנולוגיה של הcrt בשלה ולכן כל מוצרי המדבקה טובים.
כל הטלויזיות crt בגדלים 32-34 אינץ טובות
לי יש של מץ 34 אינץ והיא מעולה.סתם מוצר מדבקה עובדת כמו חמור כבר 4 שנים.
ממש לא מסכים עם hasamas
כל טלויזיות ה 34 שציינת גרועות ובנויות עם טכנולוגיות שנות ה 90.
אי אפשר בכלל להשוות את איכות התמונה בין הנ"ל לסוני לדוגמא.
הנ"ל דומא לאמירה כל המכוניות טובות. ממש לא נכון לגבי השברולט אוויאו הצבאית שלי.
אוטו מחורבן שאין לי ספק שיעבוד 3 שנים אבל הנאה ? 0.
כנ"ל בטלויזיה קנית דרק כדי לחסוך 2000 ש"ח לא תשכח את זה כל יום.
באמת להוציא 15000 שח על טלויזיה כזאת חדשה זה מוגזם אבל 2000 ש"ח יותר חלקי נניח 6 שנים הנאה הם כמה - פחות משקל ליום
אי אפשר בכלל להשוות את איכות התמונה בין הנ"ל לסוני לדוגמא.
הנ"ל דומא לאמירה כל המכוניות טובות. ממש לא נכון לגבי השברולט אוויאו הצבאית שלי.
אוטו מחורבן שאין לי ספק שיעבוד 3 שנים אבל הנאה ? 0.
כנ"ל בטלויזיה קנית דרק כדי לחסוך 2000 ש"ח לא תשכח את זה כל יום.
באמת להוציא 15000 שח על טלויזיה כזאת חדשה זה מוגזם אבל 2000 ש"ח יותר חלקי נניח 6 שנים הנאה הם כמה - פחות משקל ליום
לפני 4 שנים לפני המונדיאל הקודם
החלטתי להחליף טלויזיה סוני 29 אינץ בטלויזיה 34 אינץ.רכשתי את המץ מאחר ובאיכות התמונה בינה לבין סוני לא מצאתי שום הבדל.
דרך אגב שתיהן 50 מגה הרץ.לפני הקניה ראיתי את המץ עובדת אצל שכן והתמונה מצאה חן בעיני.באותו זמן לא ידעתי בכלל מה זה מוצר מדבקה .
בניגוד למה שאתה כותב נהנה ממנה כל יום וכל שעה.מלבדה יש לי שתי טלויזיות crt של טושיבה מסדרת בומבה.התמונה של הטושיבה לא יותר טובה משל המץ.
באותה איכות--גם הטלויזיות טושיבה הן 50 מגה הרץ.
דרך אגב שתיהן 50 מגה הרץ.לפני הקניה ראיתי את המץ עובדת אצל שכן והתמונה מצאה חן בעיני.באותו זמן לא ידעתי בכלל מה זה מוצר מדבקה .
בניגוד למה שאתה כותב נהנה ממנה כל יום וכל שעה.מלבדה יש לי שתי טלויזיות crt של טושיבה מסדרת בומבה.התמונה של הטושיבה לא יותר טובה משל המץ.
באותה איכות--גם הטלויזיות טושיבה הן 50 מגה הרץ.
אבל אני לא מדבר על טלויזית 50 הרץ ! סדרת הבומבה של טושיבה
היא סתם סדרה נחותה ולכן אין הבדל. סדרת הסיטי פייס שבזמנו נמכרה ב8000 ש"ח היא סדרה איכותית.
יש כאלה שגם בסאונד לא מבחינים בין משהו איכותי לבין כזה שלא ואז באמת חבל על הכסף.
למץ אילו חיבורים יש ?
האם היא מזהה שידור 16:9 באופן אוטומטי לדוגמא ?
כנראה שלא.
כיצד אתה מחובר עם הדיוידי למץ ? כבל קומפוזיט (צהוב אדום לבן) ? אם כן ברור שאתה לא רואה הבדל.
יש כאלה שגם בסאונד לא מבחינים בין משהו איכותי לבין כזה שלא ואז באמת חבל על הכסף.
למץ אילו חיבורים יש ?
האם היא מזהה שידור 16:9 באופן אוטומטי לדוגמא ?
כנראה שלא.
כיצד אתה מחובר עם הדיוידי למץ ? כבל קומפוזיט (צהוב אדום לבן) ? אם כן ברור שאתה לא רואה הבדל.
Re: ישנה בלוחות סוני 34. קרא בפנים
קובי תודה, אבל אני לא מוצא את המודעה על הטלביזיה הזו.kobbi כתב:ערב טוב
חסרון שני-כבדה לאלה.
לך על זה.
קובי...
באיזה לוח ראית אותה?
טושיבה 36" מסך רחב 100 הרץ
מכרתי אותי לפני 4 חודשים ב 4800 ש"ח (עלתה לי כ 5400)
נסה למצוא אחת כזאת - אם תמצא תחטוף
נסה למצוא אחת כזאת - אם תמצא תחטוף
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
לקובי
לא יודע למה אתה משמיץ את סידרת בומבה של טושיבה.יש לי שתי טלויזיות כאלה 29 אינץ
תאמין לי שהתמונה מצוינת.אני נהנה מכל רגע.
לגבי שאלותיך בנושא הכניסות והכבלים של טלויזית מץ--פשוט אין לי מושג כי אין לי בכלל די וי די.אני עדיין משתמש במכשירי וידיאו הישנים והטובים.
ואתה צודק גם בקשר לאודיו.אני מאלה שרעש הוא רעש ואיני מוצא הבדל בין מערכת הכי פשוטה להכי יקרה.כנראה זה פגם בשמיעה--שמיעה בלתי מוזיקלית.
צריך גם להבין במבול ההודעות בפורום שלא כולם צורכים את אותם המכשירים.לרוב הציבור אני חושב שעדיין יש מכשירי crt ומכשירי וידיאו ישנים.
תאמין לי שהתמונה מצוינת.אני נהנה מכל רגע.
לגבי שאלותיך בנושא הכניסות והכבלים של טלויזית מץ--פשוט אין לי מושג כי אין לי בכלל די וי די.אני עדיין משתמש במכשירי וידיאו הישנים והטובים.
ואתה צודק גם בקשר לאודיו.אני מאלה שרעש הוא רעש ואיני מוצא הבדל בין מערכת הכי פשוטה להכי יקרה.כנראה זה פגם בשמיעה--שמיעה בלתי מוזיקלית.
צריך גם להבין במבול ההודעות בפורום שלא כולם צורכים את אותם המכשירים.לרוב הציבור אני חושב שעדיין יש מכשירי crt ומכשירי וידיאו ישנים.
נו האסמאס אז כמו שאמרתי
לא משמיץ את הבומבה אבל אין מה לעשות מדובר בסדרה הנמוכה של טושיבה, אין זה אומר שהיא לא תעבוד 15 שנה.
בכל מרה דיברתי עם הבחור עם הסוני , אכן מחר את הטלויזיה.
לגבי חיבורים :
החיבור הכי איכותי של למסכי CRT זה קומפוננט (שלוש בננות בצבע כחול ירוק ואדום) לרוב לטושיבה יש כזה.
חיבור בדרג אחד נמוך מיכך זה 21 פינים שתומך RGB. לסוני יש כזה בדר"כ.
אח"כ SVIDEO.
לא מבין חיבורים אחרים לא עובדים טוב
האם התמונה מטושטשת?.בטלויזיות הנחותות שלי יש תמונה מדהימה כולל במץ.
דרך אגב היום רכשתי מץ 34 אינץ נוספת במכרז בואלה ב2190 ש"ח +90 ש"ח הובלה.
נכון --היא לא שטוחה לחלוטין.טלויזית מדבקה.יש לה חיבורים הכי פשוטים ותמונה מדהימה.
דרך אגב היום רכשתי מץ 34 אינץ נוספת במכרז בואלה ב2190 ש"ח +90 ש"ח הובלה.
נכון --היא לא שטוחה לחלוטין.טלויזית מדבקה.יש לה חיבורים הכי פשוטים ותמונה מדהימה.