טקס האוסקר 2011
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אף אחד לא מתעניין בטקס השנה?
אחרי שראיתי את כל 10 הסרטים בקטגוריה הראשית ועוד כמה משאר הקטגוריות:
הסרט הטוב ביותר - נורא הייתי רוצה שצעצוע של סיפור 3 יקח את הפרס אבל לדעתי הוא ילך לנאום המלך ואכן משאר 9 הסרטים הוא לדעתי הטוב ביותר. 127 שעות וInception היו גרועים, הרשת החברתית היה סביר וכל השאר היו באמצע. היחיד שלדעתי מתקרב לנאום המלך הוא ברבור שחור.
שחקן ראשי - קולין פירת' ובצדק, מדובר בשחקן ענק ושאר המתמודדים השנה לא מתקרבים אליו. (לא ראיתי את Biutiful של חוויאר ברדם)
שחקנית ראשית - לא ראיתי את Blue Valentine ואת Rabbit Hole אבל מהשלושה שכן ראיתי נטלי פורטמן היא הטובה ביותר.
שחקן משנה - כריסטיאן בייל, מגיע לו ולדעתי הוא גם יקח את הפרס. אם לא הוא אז לפחות מארק רופאלו.
שחקנית משנה - את Animal Kingdom לא ראיתי ולא ברור לי איך הילדה מTrue Grit קיבלה מועמדות (ועוד כשחקנית משנה?! היא היתה שחקנית ראשית!), מהשלושה הנותרים הלנה בונהם קרטר היא הימור בטוח. איימי אדמס ומליסה לו היו טובות אבל לא כמוה.
במאי - הרשת החברתית, אולי ברבור שחור או נאום המלך.
תסריט מקורי - הייתי רוצה לומר שThe Kids Are All Right, אבל לדעתי נאום המלך.
Art Direction - אליס בארץ הפלאות. נאום המלך על אף שמתרחש בתקופה אחרת לא קרוב לעבודה שהושקעה בשאר הסרטים בקטגוריה והשאר באמצע.
עיצוב תחפושות - לא ראיתי את הכל, ממה שכן ראיתי אז שוב אליס בארץ הפלאות.
שיר מקורי - צעצוע של סיפור 3.
סרט אנימציה קצר - Day & Night.
סרט מצויר - צעצוע של סיפור 3, אלוהים יודע למה יש רק 3 מועמדים ואיך The Illusionist הוא אחד מהם.
לצערי לא יצא לי לראות אף אחד מהמועמדים בקטגורית הסרט הזר אבל אני מתכנן לראות את In a Better World, Biutiful ו-Dogtooth.
אחרי שראיתי את כל 10 הסרטים בקטגוריה הראשית ועוד כמה משאר הקטגוריות:
הסרט הטוב ביותר - נורא הייתי רוצה שצעצוע של סיפור 3 יקח את הפרס אבל לדעתי הוא ילך לנאום המלך ואכן משאר 9 הסרטים הוא לדעתי הטוב ביותר. 127 שעות וInception היו גרועים, הרשת החברתית היה סביר וכל השאר היו באמצע. היחיד שלדעתי מתקרב לנאום המלך הוא ברבור שחור.
שחקן ראשי - קולין פירת' ובצדק, מדובר בשחקן ענק ושאר המתמודדים השנה לא מתקרבים אליו. (לא ראיתי את Biutiful של חוויאר ברדם)
שחקנית ראשית - לא ראיתי את Blue Valentine ואת Rabbit Hole אבל מהשלושה שכן ראיתי נטלי פורטמן היא הטובה ביותר.
שחקן משנה - כריסטיאן בייל, מגיע לו ולדעתי הוא גם יקח את הפרס. אם לא הוא אז לפחות מארק רופאלו.
שחקנית משנה - את Animal Kingdom לא ראיתי ולא ברור לי איך הילדה מTrue Grit קיבלה מועמדות (ועוד כשחקנית משנה?! היא היתה שחקנית ראשית!), מהשלושה הנותרים הלנה בונהם קרטר היא הימור בטוח. איימי אדמס ומליסה לו היו טובות אבל לא כמוה.
במאי - הרשת החברתית, אולי ברבור שחור או נאום המלך.
תסריט מקורי - הייתי רוצה לומר שThe Kids Are All Right, אבל לדעתי נאום המלך.
Art Direction - אליס בארץ הפלאות. נאום המלך על אף שמתרחש בתקופה אחרת לא קרוב לעבודה שהושקעה בשאר הסרטים בקטגוריה והשאר באמצע.
עיצוב תחפושות - לא ראיתי את הכל, ממה שכן ראיתי אז שוב אליס בארץ הפלאות.
שיר מקורי - צעצוע של סיפור 3.
סרט אנימציה קצר - Day & Night.
סרט מצויר - צעצוע של סיפור 3, אלוהים יודע למה יש רק 3 מועמדים ואיך The Illusionist הוא אחד מהם.
לצערי לא יצא לי לראות אף אחד מהמועמדים בקטגורית הסרט הזר אבל אני מתכנן לראות את In a Better World, Biutiful ו-Dogtooth.
הכל פוליטיקה... לא רואה טעם להיכנס להימורים מיותרים, האקדמיה בוחרת את המנצחים (בקטגוריות המעניינות) שלרוב ממש לא מגיע להם, כמו כאלו שהיו צריכים לזכות שנה שעברה אבל לא זכו, או כאלו שהיו מועמדים הרבה פעמים ולא זכו אף פעם וכו....
אישית אני לא חושב שהאוסקר באמת משקף את המצב, סתם עוד כותרת בחדשות של מחר
אישית אני לא חושב שהאוסקר באמת משקף את המצב, סתם עוד כותרת בחדשות של מחר
האמת, יש בזה משהו...שלרוב ממש לא מגיע להם, כמו כאלו שהיו צריכים לזכות שנה שעברה אבל לא זכו, או כאלו שהיו מועמדים הרבה פעמים ולא זכו אף פעם וכו.......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
הם כאלה נפוחים מחשיבות עצמית. לא מבין מדוע להשקיע את הזמן בלצפות בזוועה הזו.
אם יזמינו אותי לשם אני אשקול.
אם יזמינו אותי לשם אני אשקול.