שלום לכולם,
חיפשתי עמוקות בפורום, אך לא מצאתי תשובה,. אבקש את עזרתע\כם הדחופה:
מפרט: לוח 880g של גיגהבייט.
4 גיגה זיכרון
ווינדוס 7 32ביט.
רסיבר דנון 1911.
התקנתי את החבילה של שרק007 ובהתחלה מאד מרוצה. תוך כדי, התחלתי לשים לב שקבצי mpeg לא עולים לי( בתחילה התמקדתי בקבצי mkv )- אז חקרתי קצת ופתרתי את הבעיה אבל אז גיליתי שקבצי divx לא מתנגנים לי. איך שהוא פתרתי את זה גם אך אז גיליתי שקבצי mpeg-ts לא מתנגנים כראוי( סאונד מוזר יוצא מהרמקולים). בקיצור נורא קשה להגיע ל setup שינגן נורמלי את כל סוגי הקבצים. אגב, בחלק מסוגי הקבצים הבעיה הופיעה כשניגנתי דרך המדיה סנטר אך כשניגנתי אותו הקובץ דרך המדיה פלייר, לא הייתה בעיה. לבסוף הסרתי ועברתי חזרה ל cole2k , ובאמת שם, כל הקבצים ניגנו חלק חוץ מ divx ומה שיותר חשוב mpeg-ts - יש תמונה אך הסאונד מוזר- סוג של רעש לבן....
האם יש למישהו הזמן והסבלנות להסביר לי היכן אני טועה? או שפשוט למחוק את כל קבצי ה mpeg-ts שיש לי ולא להתעסק עם xvid גם?!
תודה מראש על כל עזרה.
תומר.
ניגון כל הקבצים מכל הסוגים במדיה סנטר
-
tomera69
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- שם מלא: תומר אמסלם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
זה לא מספיק רק להתקין Shark007, צריך גם להגדיר אותו, ובמקרה של ניגון במדיה סנטר יש הגדרות מיוחדות נוספות שצריך לעשות בלשונית ה-Swap של הגדרות ה-Shark007.
אני הייתי מציע לך להסיר את ה-Cole2k, שהיא חבילה מאוד לא מומלצת, להתקין Shark007 ואז לנסות להגדיר כפי שמוסבר כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 41#1325941
בהצלחה!
אני הייתי מציע לך להסיר את ה-Cole2k, שהיא חבילה מאוד לא מומלצת, להתקין Shark007 ואז לנסות להגדיר כפי שמוסבר כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 41#1325941
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
tomera69
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- שם מלא: תומר אמסלם
תודה רבה על העזרה pixies, אך כנראה שלא הסברתי עצמי מספיק מדוייק.
ברור שצריך להגדיר את חבילת המקודדים פר פורמט, וזה אכן מה שעשיתי( בכמה וכמה תצורות) ובכל פעם שפתרתי בעיית פורמט אחת, צצה לה אחרת.
האמן לי שעברתי בהרבה פורומים בשביל להגיע לסט-אפ הנכון אך ללא הועיל. תמיד יהיה פורמט שלא ינגן.
עברתי על ההגדרות במדריך שהפנית אליו וגם שם מופיעים דברים מוזרים: כגון בהגדרות האודיו של ffdshow ה " direct to file output" מסומן כפעיל וזאת למרות שברוב המקומות בהם קראתי, הוא מופיע כלא פעיל.....
לדעתי, מרוב הגדרות שצריך לבצע, גם כותבי המדריכים, מפספסים בהגהה פריט או שניים, שכנראה עושים בעיות ביישום ההגדרות.
מצטער שאני כזה נודניק, אך אני מת כבר להגיע לsetup מושלם ולא להתעסק כל כמה זמן עם ההגדרות.
לשם דוגמה- התקנתי על אחד המחשבים שלי גם מדיה קונטרול- ועברתי על כל ההגדרות לפי האתר של מדיה קונטרול, ועדיין קשה להגיע להגדרות מושלמות. תמיד צץ משהו שלא עובד- או קובץ, או אלמנט במדיה קונטרול.- מאד מתסכל.
עוד דוגמה מתסכלת- ב "האלי ספליטר" ניסיתי להגדיר כך שעדיפות פסקול תהיה עברית( סרטי ילדים מדובבים) ללא כתוביות, ועדיפות שנייה פסקול באנגלית עם כתוביות בעברית. כמובן שגם שם נחלתי כשלון צורב, והצלחתי רק להגדיר עדיפות לפסקול בעברית וכתוביות בעברית. כלומר באם הסרט מדובב לעברית ( קיים בו סטרים אודיו גם בעברית וגם באנגלית) אזי הסרט ידבר עברית, אך מופיעות לי כמובן גם הכתוביות בעברית. ואם אין סטרים בעברית אז הסרט מדבר אנגלית ויש כתוביות בעברית. נו, שיהיה.
באותו נושא, כש cole מותקנת, הגדרות השפה ב"האלי" לא משפיעות כלל. ותמיד עולה פסקול אנגלי.
יגעתי ולא מצאתי.
ברור שצריך להגדיר את חבילת המקודדים פר פורמט, וזה אכן מה שעשיתי( בכמה וכמה תצורות) ובכל פעם שפתרתי בעיית פורמט אחת, צצה לה אחרת.
האמן לי שעברתי בהרבה פורומים בשביל להגיע לסט-אפ הנכון אך ללא הועיל. תמיד יהיה פורמט שלא ינגן.
עברתי על ההגדרות במדריך שהפנית אליו וגם שם מופיעים דברים מוזרים: כגון בהגדרות האודיו של ffdshow ה " direct to file output" מסומן כפעיל וזאת למרות שברוב המקומות בהם קראתי, הוא מופיע כלא פעיל.....
לדעתי, מרוב הגדרות שצריך לבצע, גם כותבי המדריכים, מפספסים בהגהה פריט או שניים, שכנראה עושים בעיות ביישום ההגדרות.
מצטער שאני כזה נודניק, אך אני מת כבר להגיע לsetup מושלם ולא להתעסק כל כמה זמן עם ההגדרות.
לשם דוגמה- התקנתי על אחד המחשבים שלי גם מדיה קונטרול- ועברתי על כל ההגדרות לפי האתר של מדיה קונטרול, ועדיין קשה להגיע להגדרות מושלמות. תמיד צץ משהו שלא עובד- או קובץ, או אלמנט במדיה קונטרול.- מאד מתסכל.
עוד דוגמה מתסכלת- ב "האלי ספליטר" ניסיתי להגדיר כך שעדיפות פסקול תהיה עברית( סרטי ילדים מדובבים) ללא כתוביות, ועדיפות שנייה פסקול באנגלית עם כתוביות בעברית. כמובן שגם שם נחלתי כשלון צורב, והצלחתי רק להגדיר עדיפות לפסקול בעברית וכתוביות בעברית. כלומר באם הסרט מדובב לעברית ( קיים בו סטרים אודיו גם בעברית וגם באנגלית) אזי הסרט ידבר עברית, אך מופיעות לי כמובן גם הכתוביות בעברית. ואם אין סטרים בעברית אז הסרט מדבר אנגלית ויש כתוביות בעברית. נו, שיהיה.
באותו נושא, כש cole מותקנת, הגדרות השפה ב"האלי" לא משפיעות כלל. ותמיד עולה פסקול אנגלי.
יגעתי ולא מצאתי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
ב-Media Control יש לך אפשרות לקבוע בעזרת השלט (או עכבר אם אין שלט) איזה פסקול אתה רוצה לנגן כעת.
כדי שהוא יפעל כשורה, אתה צריך לפעול על פי הוראות ההתקנה שלו, ולפני זה לוודא שהמדיה סנטר אכן משתמש ב-FFDShow Video+Audio בשביל לנגן את התכנים, כך ש-2 האייקונים שלו יופיעו (אדום/כתום וכחול).
אפשרות נוספת היא פשוט להסיר את פסי הקול או הכתוביות הלא רצויים בעזרת התוכנה MKVToolnix.
ואפשר גם לעבוד עם תוכנות מומלצות אחרות כמו מדיה פורטל החינמית.
כדי שהוא יפעל כשורה, אתה צריך לפעול על פי הוראות ההתקנה שלו, ולפני זה לוודא שהמדיה סנטר אכן משתמש ב-FFDShow Video+Audio בשביל לנגן את התכנים, כך ש-2 האייקונים שלו יופיעו (אדום/כתום וכחול).
אפשרות נוספת היא פשוט להסיר את פסי הקול או הכתוביות הלא רצויים בעזרת התוכנה MKVToolnix.
ואפשר גם לעבוד עם תוכנות מומלצות אחרות כמו מדיה פורטל החינמית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"