רוצה לקנות רסיבר עד 800 שקל
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט אפשר.
יש לי את ה RX-V 620 שנקנה בדיוק במחיר הזה לפני שנתיים במצב מצוין, כך שלדעתי אתה יכול אפילו למצוא אותו בפחות.
תומך DTS ו DD, הגברה מצוינת (גם בהשוואה לרסיברים מודרניים ברמות התקציב הנמוכות).
יש לי את ה RX-V 620 שנקנה בדיוק במחיר הזה לפני שנתיים במצב מצוין, כך שלדעתי אתה יכול אפילו למצוא אותו בפחות.
תומך DTS ו DD, הגברה מצוינת (גם בהשוואה לרסיברים מודרניים ברמות התקציב הנמוכות).
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני במקומך הייתי מרים טלפון לאנשים בפרסמו לאחרונה מגברי קולנוע ביתי בלוח היד שניה של הפורום במחירים קרובים לאלף ש"ח - לאנשים יש מחסום פסיכולוגי סביב המספר 1,000 אבל אם תראה רצינות לא נראה לי שיש סיבה שלא תגיע עם מישהו לעמק השווה במחיר שיתאים לשניכם...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מה- JVC תתרחק כמו מאש, היה לי אותו ושנאתי כל רגע איתו, רסיבר שעלה 200$ בדיוטי פרי וכך גם הוא נשמע.
ה- RX-V620 בהרבה יותר טוב ממנו בכל דבר.
ה- RX-V620 בהרבה יותר טוב ממנו בכל דבר.
מצטרף לחברים לעיל, תתרחק מ-JVC לא באותה רמה של הרסיברים של ימהה, הרמן קרדון, אונקיו, דנון, פיוניר (ותסלחו לי אם שכחתח חברה נסופת).
לך ללוח יד שנייה באתר או ביד 2 יש שם רסיברים טובים במחירים זולים של עד 1,000 ש"ח (אם רשום 1,000 יתכן שיש על מה לדבר).
לך ללוח יד שנייה באתר או ביד 2 יש שם רסיברים טובים במחירים זולים של עד 1,000 ש"ח (אם רשום 1,000 יתכן שיש על מה לדבר).
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הכי טוב מבחינתך לפי דעתי, בדיוטי פרי מוכרים רסיבר חדש של הארמן קרדון + DVD שלהם ב- 200$ מחיר מאוד זול ומשתלם, אמנם לא שיא הטכנולוגיה אך לרוב יותר עדיף על מוצר יד 2 שתקנה.
אם יש לך מישהו שנוסע לחו"ל הייתי ממליץ לך ללכת על זה.
אם יש לך מישהו שנוסע לחו"ל הייתי ממליץ לך ללכת על זה.