איזה ספקית לבחור
שלום רב לחברי הפורום ,
אני כרגע מחובר לאינטרנט בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי , במהירות של 1.5 מ"ב , מחר ההתחייבות שלי נגמרת , אני נמצא כרגע בטריפל של הוט , כרגע משלם להם 378 ש"ח , עבור 380 ש"ם הם מציעים לי לשדרג את החבילה ל 12 , השאלה שלי היא לאיזה ספקית כדאי כרגע להתחבר , בזק בינלאומי בזמן האחרון מקרטעים , כרגע עבור 1.5 אני משלם להם 45 שקלים , החבילה שהציעו לי היא חבילת סטודנטים , 3 חודשים חינם ולאחר מכן 65 למשך 9 חודשים , שזה יוצא בממוצע לחודש 48.75 ש"ח , השאלה שלי האם זה משתלם , האמת אני לא כל כך מרוצה מהם , והאם יש ספקית שעדיפה עליהם ?
תודה.
אני כרגע מחובר לאינטרנט בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי , במהירות של 1.5 מ"ב , מחר ההתחייבות שלי נגמרת , אני נמצא כרגע בטריפל של הוט , כרגע משלם להם 378 ש"ח , עבור 380 ש"ם הם מציעים לי לשדרג את החבילה ל 12 , השאלה שלי היא לאיזה ספקית כדאי כרגע להתחבר , בזק בינלאומי בזמן האחרון מקרטעים , כרגע עבור 1.5 אני משלם להם 45 שקלים , החבילה שהציעו לי היא חבילת סטודנטים , 3 חודשים חינם ולאחר מכן 65 למשך 9 חודשים , שזה יוצא בממוצע לחודש 48.75 ש"ח , השאלה שלי האם זה משתלם , האמת אני לא כל כך מרוצה מהם , והאם יש ספקית שעדיפה עליהם ?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למה 380 ש"ח להוט? יש להם מבצע של 315 ש"ח הכולל 12 מגה-ביט עם ממיר HD ו-4 ערוצי HD.
כמו כן, בזק בינלאומי לוקחים עכשיו במבצע 49 ש"ח לחודש עבור 12 מגה ביט.
שני המבצעים בהתחייבות ל-18 חודשים (מה שכנראה הולך להתבטל ע"י החקיקה של כחלון).
תבדוק את זה...
כמו כן, בזק בינלאומי לוקחים עכשיו במבצע 49 ש"ח לחודש עבור 12 מגה ביט.
שני המבצעים בהתחייבות ל-18 חודשים (מה שכנראה הולך להתבטל ע"י החקיקה של כחלון).
תבדוק את זה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נכון זה באמת 315 , אבל יש לי עוד חבילות ערוצים נוספות שעליהם אני צריך לשלם וגם הוט מג'יק. השאלה שלי היא יותר לכיון של הספקית , מה שאומרים לי בשירות , שאני יכול להתנתק תוך 14 יום והם ממליצים שאני אבדוק את האינטרנט שלהם.
לאחר שעה של שיחה עם מחלקת שימור לקוחות של בזק , היו מוכנים לתת לי ב40 ש"ח 12 מגה עם התחייבות לשנה , החלטתי בכל לנסות משהו אחר , היתחברתי ל018 עם התחייבות לחצי שנה כאשר חודשיים ראשונים חינם , והשאר 64.90 , בבמוצע יוצא לחודש כ43 שקלים. מקווה שאהיה מרוצה מהם.