איזה רסיבר קולנוע ביתי הייתם ממליצים?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זה ריכוז מצויין עבורך לדעת איזה רסיבר חברי הפורום מחזיקים ברשותם:
http://www.hometheater.co.il/vt118177.% ... 7%AA%D7%9A
http://www.hometheater.co.il/vt118177.% ... 7%AA%D7%9A
לקולנוע ביתי , המובילים לדעתי - פיוניר וימהה.shlomore כתב:מענין לדעת מה חושבים חברי האתר לגבי החברה המובילה בתחום הרסיברים/מגברים בכל מה שקשור לקולנוע ביתי.
אין הכוונה לסטריאו בדו ערוצי אלא בעיקר האודיו והאפקטים שבצפייה בסרטים. תנו דעתכם לגבי החברה/דגם וכו"....
תמורה לכסף ברמת הביניים - אונקיו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
במקרים כאלה רצוי להוסיף "לעניות דעתי".LiorShap כתב:לקולנוע ביתי , המובילים לדעתי - פיוניר וימהה.shlomore כתב:מענין לדעת מה חושבים חברי האתר לגבי החברה המובילה בתחום הרסיברים/מגברים בכל מה שקשור לקולנוע ביתי.
אין הכוונה לסטריאו בדו ערוצי אלא בעיקר האודיו והאפקטים שבצפייה בסרטים. תנו דעתכם לגבי החברה/דגם וכו"....
תמורה לכסף ברמת הביניים - אונקיו....
אני למשל חושב בדיוק הפוך ממך..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני מתלבט אם לעבור לפיוניר sc-lx83 מהימהה az-9 שיש לי, מנסיוני בעבר תמיד העדפתי ימהה לקולנוע ביתי אלא שתמיד אני מתרשם שאת כל השבחים ןהדרוגים הגבוהים במגזינים היוקרתיים מקבלים כמעט קטגורית המגברים של פיוניר . הימהה שיש לי דורש שדרוג שכן אין בו כניסות של hdmi שלא לדבר על
1.4 בשביל 3 d ויש לי מסך 3d שמחובר למערכת. נראה לי שה- 83 של פיוניר יכול להיות שדרוג מתאים. מה דעתכם?
1.4 בשביל 3 d ויש לי מסך 3d שמחובר למערכת. נראה לי שה- 83 של פיוניר יכול להיות שדרוג מתאים. מה דעתכם?
תקרא בבקשה שוב את שתי השורות שרשמתי , לא רק את האחרונה. לא מסובך.Lior_M כתב:במקרים כאלה רצוי להוסיף "לעניות דעתי".LiorShap כתב:לקולנוע ביתי , המובילים לדעתי - פיוניר וימהה.shlomore כתב:מענין לדעת מה חושבים חברי האתר לגבי החברה המובילה בתחום הרסיברים/מגברים בכל מה שקשור לקולנוע ביתי.
תמורה לכסף ברמת הביניים - אונקיו....
אני למשל חושב בדיוק הפוך ממך.....
אונקיו 608 לקח רסיבר השנה 2010 לתקציבו , בכל מגזין או פורום שמכבד את עצמו. כנראה שלא רק אני חושב כך.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לפי דעתי הפיוניר מתומחר בצורה מוגזמת ביחס לאחרים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
LX83 רסיבר מעולה ויחד עם זאת...תבדוק ותשווה אליו את היאמהה 3067 ורק אח"כ תחליט...shlomore כתב:אני מתלבט אם לעבור לפיוניר sc-lx83 מהימהה az-9 שיש לי, מנסיוני בעבר תמיד העדפתי ימהה לקולנוע ביתי אלא שתמיד אני מתרשם שאת כל השבחים ןהדרוגים הגבוהים במגזינים היוקרתיים מקבלים כמעט קטגורית המגברים של פיוניר . הימהה שיש לי דורש שדרוג שכן אין בו כניסות של hdmi שלא לדבר על
1.4 בשביל 3 d ויש לי מסך 3d שמחובר למערכת. נראה לי שה- 83 של פיוניר יכול להיות שדרוג מתאים. מה דעתכם?...
ובלי קשר, ממה לא היית מרוצה ב- Z9 ? זו מפלצת יפנית אימתנית...
http://www.avland.co.uk/yamaha/dspaz9/index.htm