הוספתי כסף, די הרבה למען האמת, וקיבלתי במקום את ה-C750 בגודל 46". חמישה חודשים מאוחר יותר, רציתי לחזור לפורום - להודות על העזרה ולספר שאני מרוצה מאוד.
ה-C750 הגיעה עם פאנל SQ ומציגה תמונה חדה ומפורטת. פרטים קטנים, כמו שיערות, נראים ברורים יותר מה-C550 שהיתה לי (וזה אומר הרבה, הצפייה בפעם הראשונה בתכני HD בבית היתה מסעירה). היא עובדת טוב עם כל התכנים, ונראה שהיא מתמודדות בקלות יותר עם תכנים "מהירים" כמו סרטי-פעולה.
גם תכני SD נראים טוב מאוד, אבל אני אודה שכמעט כל התוכן שאני צורך הוא HD.
הצבעים טבעיים למדי לאחר כיול ומרגישים נעימים לעין, אבל יש לה נטיה קטנה לכיוון הצהובים. השחורים יפים ומלאים בפרטים. אין תחרות עם ה-Kuro, אבל היא עומדת בכבוד מול הפלזמות למינהן.
בזמנו, אמרו לי שהטכנולוגיה "מיושנת" וכדי להגיע לאותן תוצאות עם LCD כמו שמגיעים עם פלזמה בגדלים העולים על 42" - צריך לשלם כסף, והרבה. כנראה שזה נכון, אבל יש תמורה לאגרה מבחינת איכות התמונה.
הרמקולים ברורים ומשמיעים קול נעים גם כשמתקרבים לווליום הגבוה, אבל הם לא חזקים כמו אלו שהיו ב-C550. אולי בעתיד אני ארכוש מערכת-סאונד כלשהי.
ל-C750 כניסות רבות: ארבע כניסות HDMI, שתי כניסות USB, שתי כניסות Component, שתי כניסות AV וכניסה אחת למחשב.
תמונת התלת-מימד מהנה ומוסיפה הרבה במשחקי וידאו כמו Killzone 3, אבל לא תמיד מדייקת ולעתים רחוקות רואים כפילויות בתמונה.
הטלויזיה מגיעה עם חיבור לאינטרנט ואפשרות להוספת USB Dongle לחיבור באופן אלחוטי. היא תומכת ב-Samsung Apps שאמנם מלאות באפשרויות, אבל אני לא מצאתי את הקונספט נוח במיוחד. קצת מסורבל בהשוואה למחשב של ממש.
לטלויזיה מערכת פנימית בעברית להצגת מדיה: סרטים, שירים ותמונות. אני חושב שהיא גם קוראת קבצי כתוביות. עובדת מצוין.
אני לא נתקלתי בבעיות רציניות של החזרת-אור או השתקפויות, למרות שהטלויזיה יושבת מול וליד חלונות רבים וגדולים. הסטת הוילון החצי-שקוף בבית מאפשרת לצפות בטלויזיה בנוחות גם ביום שמשי.
בזמנו, זו היתה השקעה כספית אדירה שהגעתי אליה רק כי רציתי לסיים את הסאגה שלי עם ה-C550. אלמלא הזמזום, אני לא חושב שהייתי קונה טלויזיה יקרה כל-כך וגם היום אני חושב שרוב האנשים לא זקוקים לתכונות הרבות של הטלויזיה. בכל זאת, נחמד לצפות בתכני 3D והטלויזיה נותנת תמורה לכסף.
אני מאוד מרוצה מהרכישה.