TVIX N1 - שיוך תיקיות לאייקונים
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
זה אפשרי וכדי שזה יעבוד אתה צריך לשתף עדיף עם תוכנת ה NETSHARE שמגיעה ב CD של המכשיר
למשל את כונן D או D:\SHARE
שתחת שיתוף זה צור 3 תיקיות :
MOVIE
PHOTO
AUDIO
כך שכל פעם שתתחבר לשיתוף במחשב תוכל ללחוץ על כפתור בשלט או בתפריט הראשי ולהגיע לחומר המתאים.
למשל את כונן D או D:\SHARE
שתחת שיתוף זה צור 3 תיקיות :
MOVIE
PHOTO
AUDIO
כך שכל פעם שתתחבר לשיתוף במחשב תוכל ללחוץ על כפתור בשלט או בתפריט הראשי ולהגיע לחומר המתאים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
תכונה זאת אינה קיימת באף מכשיר TVIX ואם לומר את האמת אני לא מכיר אופצייה כזאת באף מזרימדיה כיום.mottile כתב:תודה, אבל מה שאני מחפש זה לשתף תיקיות שונות שנמצאות במיקומים שונים, והבעיה שאני צריך בכל פעם לעבור בין השיתופים....
בוודאי שקיים. ב-NMT אני בוחר לכל source את השיתוף שאליו הוא פונה. movies יצביע על share1, תמונות על share2 וכן הלאה.arotman כתב:תכונה זאת אינה קיימת באף מכשיר TVIX ואם לומר את האמת אני לא מכיר אופצייה כזאת באף מזרימדיה כיום.mottile כתב:תודה, אבל מה שאני מחפש זה לשתף תיקיות שונות שנמצאות במיקומים שונים, והבעיה שאני צריך בכל פעם לעבור בין השיתופים.......
אפשר ליצור קובץ index עם אייקונים, כך שכל אחד פותח קישור אחר שאני קובע אותו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
יפה אבל הבחור רצה שכשהוא לוחץ על כפתור פיזי MOVIE בשלט זה יגיע לשיתוף המתאים.mottile כתב:בוודאי שקיים. ב-NMT אני בוחר לכל source את השיתוף שאליו הוא פונה. movies יצביע על share1, תמונות על share2 וכן הלאה.arotman כתב:תכונה זאת אינה קיימת באף מכשיר TVIX ואם לומר את האמת אני לא מכיר אופצייה כזאת באף מזרימדיה כיום.mottile כתב:תודה, אבל מה שאני מחפש זה לשתף תיקיות שונות שנמצאות במיקומים שונים, והבעיה שאני צריך בכל פעם לעבור בין השיתופים.......
אפשר ליצור קובץ index עם אייקונים, כך שכל אחד פותח קישור אחר שאני קובע אותו....
הבחור זה אניarotman כתב:יפה אבל הבחור רצה שכשהוא לוחץ על כפתור פיזי MOVIE בשלט זה יגיע לשיתוף המתאים.mottile כתב:בוודאי שקיים. ב-NMT אני בוחר לכל source את השיתוף שאליו הוא פונה. movies יצביע על share1, תמונות על share2 וכן הלאה.arotman כתב:תכונה זאת אינה קיימת באף מכשיר TVIX ואם לומר את האמת אני לא מכיר אופצייה כזאת באף מזרימדיה כיום.mottile כתב:תודה, אבל מה שאני מחפש זה לשתף תיקיות שונות שנמצאות במיקומים שונים, והבעיה שאני צריך בכל פעם לעבור בין השיתופים.......
אפשר ליצור קובץ index עם אייקונים, כך שכל אחד פותח קישור אחר שאני קובע אותו.......
וזה בדיוק מה שרציתי, וכפי שאמרתי זה קיים ב-NMT. זה לא משנה כפתור פיזי או אייקון במסך (שניהם מגיעים לאותו מקום), כאשר אני בוחר "Movie" אני מגיע לבחירה של מקור המדיה (Network, UPNP, USB....). במקרה של NETWORK הוא זוכר את המקום האחרון שבו הייתי, כלומר אם יש כמה שיתופים ב-NFSSHARE, הוא יפתח את השיתוף האחרון ואי אפשר לגרום לו "לזכור" שסרטים זה תחת שיתוף אחד ותמונות זה שיתוף אחר.
שוב אני אומר, ב-NMT אפשר לבנות GUI מותאם, שכאשר לוחצים על MOVIES מגיעים לשיתוף X וכנ"ל לגבי שאר הקישורים. מכיוון שב-NMT עובדים עם HTML אפשר לשנות את הקישורים.
אני מניח שאצטרך להתרגל לעבור בין השיתופים או לבנות NAS ולשים את כל המדיה בתיקייה אחת משותפת. הבעיה שלי שכרגע יש לי כמה דיסקים - אחד לתמונות, אחד למוזיקה ואחד לסרטים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
mottile
קודם כל אני מתנצל לא שמתי לב,\
מעבר לכך כפי שרשמתי זה לא ניתן לביצוע ב TVIX באף דגם, יכולת המשתמש לשנות זאת אינה קיימת.
היתרון הוא פשטות החסרון חוסר קסטומיזציה.
קודם כל אני מתנצל לא שמתי לב,\
מעבר לכך כפי שרשמתי זה לא ניתן לביצוע ב TVIX באף דגם, יכולת המשתמש לשנות זאת אינה קיימת.
היתרון הוא פשטות החסרון חוסר קסטומיזציה.
תודה על התשובות והזמן
בסהכ אני מאוד מרוצה מהמכשיר. מהיר תגובה, jukebox מצוין ומהיר- אני מאוד אוהב את זה שהכל בשליטה ואפשר לבחור בדיוק את הפרטים של הסרט. תמונות עולות מהר מהרשת, בקיצור אני לא מצטער שבחרתי אותו על פני אקסטרימר.
בסהכ אני מאוד מרוצה מהמכשיר. מהיר תגובה, jukebox מצוין ומהיר- אני מאוד אוהב את זה שהכל בשליטה ואפשר לבחור בדיוק את הפרטים של הסרט. תמונות עולות מהר מהרשת, בקיצור אני לא מצטער שבחרתי אותו על פני אקסטרימר.