YAMJ שרץ על NAS - אכן זה עובד!!!
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני שוקל לרכוש NAS בקרוב. והייתי רוצה לדעת, האם מישהו חברי הפורום, שמשתמש ב-NAS הצליח להפעיל עליו YAMJ. הכוונה להפעלה עצמאית, ללא מחשב בכלל.
תודה רבה
****************************עריכה***********************
לידיעת כל הספקנים
אכן, YAMJ יכול לעבוד כמו גדול על NAS. עכשיו זה כבר מנסיון האישי, על QNAP ts-212, לפי המדריך שציינתי כאן באשכול, ללא צורך במחשב.
אז כתוצאה קיבלתי Ultimate download station, אשר מורידה אוטומטית את כל מה שצריך ומציגה באמצעות YAMJ על גבי הטלויזיה:)
תודה רבה לכל מגיבים!!!
תודה רבה
****************************עריכה***********************
לידיעת כל הספקנים
אכן, YAMJ יכול לעבוד כמו גדול על NAS. עכשיו זה כבר מנסיון האישי, על QNAP ts-212, לפי המדריך שציינתי כאן באשכול, ללא צורך במחשב.
אז כתוצאה קיבלתי Ultimate download station, אשר מורידה אוטומטית את כל מה שצריך ומציגה באמצעות YAMJ על גבי הטלויזיה:)
תודה רבה לכל מגיבים!!!
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 05/05/2011 12:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
YAMJ דורש מחשב עבור הכנת קבצי ה MovieJukeBox. אם אתה מעוניין בפתרון MovieJukeBox ללא צורך במחשב ויש בנמצא סטרימר NMT, עשה שימוש בפתרון כמו ה Oversight או ה NMJ.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

את הדברים שציינת אני יודע, אבל בפורום של qnap, מצאתי את האשכול הבא:
http://forum.qnap.com/viewtopic.php?f=121&t=25766
YAMJ זוהי אפליקציית java, ואין סיבה שזה לא יעבוד תחת לינוקס.
והשאלה שלי הייתה האם מישהו מחברי הפורום ישם דבר כזה.
הרי NAS זהו סה"כ מחשב לא חזק מבוסס לינוקס
YAMJ זוהי אפליקציית java, ואין סיבה שזה לא יעבוד תחת לינוקס.
והשאלה שלי הייתה האם מישהו מחברי הפורום ישם דבר כזה.
הרי NAS זהו סה"כ מחשב לא חזק מבוסס לינוקס
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

השאלה שלי הגיע מפני שאני רוצה לקנות NAS מסויים, qnap ts-212, ואז אם אנ כבר קונה אותו, אני רוצה להפעיל כמה דבריפ עליו, כמו הורדה אוטומטית של טורנטים ואם באמת אפשר להריץ עליו YAMJ, אז אני בכלל מסודר, ולא אצטרך מחשב דלוק כל הזמן.
נכון. אני מפעיל YAMJ על שרת UNRAID באופן עצמאי (זהו SLACKWARE - סוג של LINUX).guyyug כתב:unraid יכול לבנות את ה YAMJ לבד אבל זאת מערכת הפעלה(LINUX) שמיועדת לבניית NAS ולא NAS מסחרי.
יש כתבה מהזמן האחרון חפש אותה...
גם NASים מסחריים מבוססים על גרסאות שונות של LINUX.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לדעתך, על qnap ts-212, תהיה בעיה להריץ YAMJ?theone כתב:נכון. אני מפעיל YAMJ על שרת UNRAID באופן עצמאי (זהו SLACKWARE - סוג של LINUX).guyyug כתב:unraid יכול לבנות את ה YAMJ לבד אבל זאת מערכת הפעלה(LINUX) שמיועדת לבניית NAS ולא NAS מסחרי.
יש כתבה מהזמן האחרון חפש אותה...
גם NASים מסחריים מבוססים על גרסאות שונות של LINUX....
http://www.qnap.com/pro_detail_hardware.asp?p_id=192
תודה
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

הדבר היחידי שמצאתי בינתיים זה אשכל הזה:
לפי מ השאני מבין, אנשים כן הצליחו להפעיל...
לפי מ השאני מבין, אנשים כן הצליחו להפעיל...
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בהמשך ללינק בהודעה למעלה, ההסבר הוא כזה:
ולפי הודעות בהמשך הדבר יכול לעבוד ישירות על popcorn c200
קוד: בחירת הכל
Re: Has anyone installed Yet Another Movie Jukebox YAMJ on Q
by danwatts » Thu Apr 22, 2010 8:47 pm
OK here's how I set up YAMJ to run on the TS-419p. All was done by ssh ing into the NAS.
First you need to install ipkg via the QPKG plugin. See here:
http://wiki.qnap.com/wiki/Install_Optware_IPKG
Now install java following this tutorial for the ARM-based NAS :
viewtopic.php?f=163&t=15689
Download the current version of YAMJ and extract files to you NAS.
Edit MovieJukebox.sh and change the last line to include the full path of where java is now installed. Mine was /share/MD0_DATA/.qpkg/JRE/jre/bin/java so the last line now looks like this:
CODE: select ALL
/share/MD0_DATA/.qpkg/JRE/jre/bin/java -Xms256m -Xmx512m -classpath .:./resources:./lib/* com.moviejukebox.MovieJukebox "$@"
(I think also it creates a symlink here: /usr/local/jre/bin/java)
Now the hard part - how to compile mediainfo.
Add these lines to /opt/etc/ipkg.conf
src cs06q3armel http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/cs06q3armel/cross/unstable/
src cs05q3armel http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/cs05q3armel/cross/stable/
then use ipkg to install gcc and make (I think this is all I needed)
ipkg update
ipkg install gcc
ipkg install make
Now download the All in one CLI source code for mediainfo from here:
http://mediainfo.sourceforge.net/en/Download/Source
save the file on your NAS. Extract using:
tar -jxvf MediaInfo_CLI_0.7.31_GNU_FromSource.tar.bz2
Then run the script that is in the newly created folder MediaInfo_CLI_GNU_FromSource called CLI_Compile.sh
NOTE: this took about 1-2 hours to run!!
If this worked it should have complied MediaInfo for you.
It will have created a file within MediaInfo_CLI_GNU_FromSource/MediaInfo/Project/GNU/CLI called mediainfo which is the executable file you need. Mine is 3814821 bytes
create a directory within your YAMJ location called mediaInfo and copy this file into it.
Another option is to add the location to moviejukebox.properties:
mediainfo.home=<PATH>/mediainfo
This is all I did to get YAMJ to run properly so that should be it!
Have a go and let me know if you got it working.
This is now my perfect entertainment set up. I have Transmission downloading all day (via TorrentwatchX) on the NAS and now I have set cron to run YAMJ about 1 ½ hours before I get home in the evening, so by the time I get home my popcorn hour is bang up to date with my new TV eps and ready to watch!
D
danwatts
Cadet
נתחיל מזה אתה יודע מה זה SSH ?
זה לא נראה לי משהו שלא מכיר לינוקס בכלל יכול לעשות את זה וגם מי שיודע לעבוד בלינוקס יסתבך מאוד אם יש ולו אות אחת לא נכונה בהוראות האלו
אני לא מבין מספיק בלינוקס אבל אני לא רואה פקודה של ריצה מחזורית
ונגיד שהכול הצליח אתה מודע לכך צריך לערוך עוד קובץ, מהו ואיך לערוך אותו ?
אין מה לעשות כרגע אם אתה מתעקש על YAMJ רק UNRAID עושה זאת אוטומטית לחילופין לפופקורן ולבוקסי יש ג'וקבוקס מובנה רק שהם באנגלית
זה לא נראה לי משהו שלא מכיר לינוקס בכלל יכול לעשות את זה וגם מי שיודע לעבוד בלינוקס יסתבך מאוד אם יש ולו אות אחת לא נכונה בהוראות האלו
אין מה לעשות כרגע אם אתה מתעקש על YAMJ רק UNRAID עושה זאת אוטומטית לחילופין לפופקורן ולבוקסי יש ג'וקבוקס מובנה רק שהם באנגלית
גיא
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני לא יודע לפרטי פרטים אך מורכב פרוטוקול SSH, אבל איך מתחברים למכונת לינוקס ב-ssh אני יודע
הידע שלי בלינוקס גם ממש לא בשמיים, אבל למזלי, אחד החברים דווקא כן די שולט בנושא, הראתי לו את ההסבר, והוא אמר שיוכל לעזור לי במידת הצורך.
בד"כ אם יש שגיאה בפקודה - היא פשוט לא תעבוד.
לגבי פקודה מחזורית - אתה מכוון לסריקה אחרי דברים שהתעדכנו? אם כן, אז זה משכתוב שם:
now I have set cron to run YAMJ about 1 ½ hours before I get home in the evening, so by the time I get home my popcorn hour is bang up to date with my new TV eps and ready to watch!
למה צריך פתאום לערוך קבצים? יש לי כרגע, ב-3 תיקיות נפרדות, אפליקציית YAMJ נפרדת במחשב, ומאז שהגדרתי - לא נגעתי יותר באף הגדרה, כי הכל עובד חלק ורק באנגלית
לגבי "אין מה לעשות" - למה? אם קראת את האשכול שציינתי, אז יש מה לעשות, ומישהו כתב, שבעזרת ההסבר הזה, הפעיל YAMJ על popcorn a200:
Thank you danwatts, I now have YAMJ running on my PCH A200! For anyone else trying to follow this, I had to install Zlib and libstdc++ before it would compile, but I got there in the end. It's just a case of looking at the error messages methodically and working out what the issue is. In my case, it was making reference to locations that did not exist - which suggested that the apps being referenced did not yet exist. Mine took about 30 mins to compile, which was a nice surprise.
אני לא מעוניין בjukebox על הסטרימר, כי אני רוצה משהו אחר - download station אוטומטי לחלוטין, כזה שמוריד לבד דברים לפי rss reader, וגם מאפשר הרצת YAMJ, והכל ללא מחשב ביתי רגיל. אני מאמין שתוך חודש אני אתארגן על NAS ואז אוכל לעדכן האם הצלחתי להגיע למטרה:).
נ.ב. ה-NAS יעבוד מצב raid0
הידע שלי בלינוקס גם ממש לא בשמיים, אבל למזלי, אחד החברים דווקא כן די שולט בנושא, הראתי לו את ההסבר, והוא אמר שיוכל לעזור לי במידת הצורך.
בד"כ אם יש שגיאה בפקודה - היא פשוט לא תעבוד.
לגבי פקודה מחזורית - אתה מכוון לסריקה אחרי דברים שהתעדכנו? אם כן, אז זה משכתוב שם:
now I have set cron to run YAMJ about 1 ½ hours before I get home in the evening, so by the time I get home my popcorn hour is bang up to date with my new TV eps and ready to watch!
למה צריך פתאום לערוך קבצים? יש לי כרגע, ב-3 תיקיות נפרדות, אפליקציית YAMJ נפרדת במחשב, ומאז שהגדרתי - לא נגעתי יותר באף הגדרה, כי הכל עובד חלק ורק באנגלית
לגבי "אין מה לעשות" - למה? אם קראת את האשכול שציינתי, אז יש מה לעשות, ומישהו כתב, שבעזרת ההסבר הזה, הפעיל YAMJ על popcorn a200:
Thank you danwatts, I now have YAMJ running on my PCH A200! For anyone else trying to follow this, I had to install Zlib and libstdc++ before it would compile, but I got there in the end. It's just a case of looking at the error messages methodically and working out what the issue is. In my case, it was making reference to locations that did not exist - which suggested that the apps being referenced did not yet exist. Mine took about 30 mins to compile, which was a nice surprise.
אני לא מעוניין בjukebox על הסטרימר, כי אני רוצה משהו אחר - download station אוטומטי לחלוטין, כזה שמוריד לבד דברים לפי rss reader, וגם מאפשר הרצת YAMJ, והכל ללא מחשב ביתי רגיל. אני מאמין שתוך חודש אני אתארגן על NAS ואז אוכל לעדכן האם הצלחתי להגיע למטרה:).
נ.ב. ה-NAS יעבוד מצב raid0
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כמו שאמרתי, הכרות שלי עם לינוקס לא בשמיים, אבל בינתיים, עד שארכוש qnap שאני רוצה, נסיתי להריץ מחשב עם ubuntu, ועליו הפעלתי yamj לפי המדריך - מסתבר, שאין זו אגדה:)guyyug כתב:נתחיל מזה אתה יודע מה זה SSH ?
אין מה לעשות כרגע אם אתה מתעקש על YAMJ רק UNRAID עושה זאת אוטומטית לחילופין לפופקורן ולבוקסי יש ג'וקבוקס מובנה רק שהם באנגלית...
העיקר שיש מדריך מסודר וראש פתוח:)