שלום לכל המומחים, אני חדש באתר
אני מבקש את עזרתכם בשאלה האם הסטרימר של DUNE HD MAX שכולל בתוכו גם נגן דיסקים של בלו ריי יכול להוות תחליף טוב, גם לקומפקט דיסק ? ואני מתכוון מבחינת איכות שמיעת מוזיקה ?
אינני מבין בתחום כלל, אבל כפי שהבנתי באתר של היצרן , המכשיר כולל 24 BIT שאם הבנתי נכון אמור לנגן את הדיסקים (AUDIO) טוב יותר מ DVD רגיל לדוגמא.
אני מתכוון לחסוך בעלויות וכן במכשירים בארונית שלי ,ולא לקנות סטרימר נפרד וקומפקט דיסק נפרד ודיוידי נפרד וכו' וכו' . בחנות כמובן אמרו לי שצריך לקנות כל מכשיר בנפרד
אני רוצה מכשיר שיעשה הכל אבל שלא יפגע משמעותית בשמיעת מוזיקה
אנא עזרו לי בבקשה בחוות דעתכם בעניין
אני מודה לכם מראש על התייחסותכם
האם סטרימר של DUNE HD MAX יכול להוות תחליף גם לקומקט דיסק (מבחינת הסאונד) ?
-
errh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
-
errh
-
- חבר שרק התחיל

תודה תודה על התגובה
עופר תודה רבה רבה על התגובתך
האם לפי תשובתך אפשר להבין כי ה DUNE HD MAX יכול להוות בשקט תחליף למכשיר CD איכותי (ברמה של מכשיר קומפקט שעלותו כ 4000 - 5000 ש"ח )? ואני מתכוון לדיסקים (auodio) רגילים ולא של בלו ריי.
האם DUNE HD MAX איכותי יותר (במוזיקה) מאשר שמיעת מוזיקה דרך DVD חדיש של פאיוניר למשל ?
אודה לך על התייחסותך
האם לפי תשובתך אפשר להבין כי ה DUNE HD MAX יכול להוות בשקט תחליף למכשיר CD איכותי (ברמה של מכשיר קומפקט שעלותו כ 4000 - 5000 ש"ח )? ואני מתכוון לדיסקים (auodio) רגילים ולא של בלו ריי.
האם DUNE HD MAX איכותי יותר (במוזיקה) מאשר שמיעת מוזיקה דרך DVD חדיש של פאיוניר למשל ?
אודה לך על התייחסותך
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
errh,
במידה והחיבור נעשה בצורה דיגיטלית דרך יציאת ה HDMI או היציאה האופטית\קואקסיאלית, לא יהיה הבדל שמיע בין ה Dune לכל נגן DVD, CD או בלו-ריי אחר, ללא תלות בעלות.
במידה והחיבור נעשה בצורה דיגיטלית דרך יציאת ה HDMI או היציאה האופטית\קואקסיאלית, לא יהיה הבדל שמיע בין ה Dune לכל נגן DVD, CD או בלו-ריי אחר, ללא תלות בעלות.
-
errh
-
- חבר שרק התחיל

ל - ziv_r
תודה על תגובתך המלומדת
תודה על תגובתך המלומדת
- yaronm37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
אני כיום משתמש ב-DUNE PRIME מחובר דיגיטלית (כבל איכותי של Acoustic Zen) ל-ONKYO 5008 ולאוזניי (הלא מלומדות) זה נשמע לי טוב.
במקביל אני מחובר עם HDMI כמובן ל-DUNE בכדי לנגן BDים
במקביל אני מחובר עם HDMI כמובן ל-DUNE בכדי לנגן BDים