וידאו של אתר Wirefly המציג את מכשיר הטאבלט של מוטורולה ה-Xoom

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

לא מעט השוואות והצגות יש כבר על מכשיר הטאבלט של מוטורולה, ה XOOM, שיצא רק לפני יומיים לחנויות בארה"ב. הוידאו הזה שנעשה ע"י אתר Wirefly הוא לטעמי היפה מכולן. הוא מעביר טוב מאוד את החוויה בשימוש טאבלט החזק הזה שמבוסס על גירסת האנדרואיד החדשה ה-Honeycomb

ron11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

נכנסתי היום לבסט ביי הקרוב לביתי לשחק איתו קצת. מסתבר שכמובן אזל המלאי, והבאים בתור יגיעו רק עוד שבועיים לפחות (למדתי מהמוכר שמוטורולה מחלקת דגמים מזהב למועמדי האוסקר: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2380786,00.asp . יכול להיות שכבר דובר פה באתר על זה...).

רשמים שלי:
זו הפעם הראשונה שאני משחק עם אנדרואיד אז כמובן שאני לא משתמש מיומן. המכשיר כבד יותר ממה שציפיתי לו, במיוחד לאור העובדה שאני די מכיר את האייפד והם אמורים לשקול אותו דבר.

ה - honeycomb מעולה! העיצוב, המהירות והתגובתיות אפילו הצליחו לגרום להנהלה להתלהב. בגלל שהיה תור לצעצוע, הצלחתי רק להתרשם מהדפדפן, אימייל, מפה ומצלמה קדמית (המכשיר היה עם מסך מגן בגלל כל האנשים שמשחקים איתו כל היום אז אי אפשר היה לראות את המצלמה האחורית) ושולחן העבודה. יש המון ביקורות יותר מקצועיות ברשת, אבל כמשתמש ראשוני אני בהחלט נלהב מהתוכנה.

הבעיה היחידה כרגע כמו שאני רואה אותה - המחיר. גם אם התחייבות לשנתיים מווריזון, ה - xoom על הצד היקר של הטבלטים הקיימים והעתידים לבוא.

רון

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

התרשמתי מאוד מהמכשיר.
נראה שפועל חלק בשביל מכשיר שהגירסה שלו רק סיימה פיתוח.

מגניב ביותר.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

הXoom בהחלט מכשיר מעולה , אבל המחיר שלו ... המחיר :cry:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |