לא מעט השוואות והצגות יש כבר על מכשיר הטאבלט של מוטורולה, ה XOOM, שיצא רק לפני יומיים לחנויות בארה"ב. הוידאו הזה שנעשה ע"י אתר Wirefly הוא לטעמי היפה מכולן. הוא מעביר טוב מאוד את החוויה בשימוש טאבלט החזק הזה שמבוסס על גירסת האנדרואיד החדשה ה-Honeycomb
וידאו של אתר Wirefly המציג את מכשיר הטאבלט של מוטורולה ה-Xoom
- ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נכנסתי היום לבסט ביי הקרוב לביתי לשחק איתו קצת. מסתבר שכמובן אזל המלאי, והבאים בתור יגיעו רק עוד שבועיים לפחות (למדתי מהמוכר שמוטורולה מחלקת דגמים מזהב למועמדי האוסקר: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2380786,00.asp . יכול להיות שכבר דובר פה באתר על זה...).
רשמים שלי:
זו הפעם הראשונה שאני משחק עם אנדרואיד אז כמובן שאני לא משתמש מיומן. המכשיר כבד יותר ממה שציפיתי לו, במיוחד לאור העובדה שאני די מכיר את האייפד והם אמורים לשקול אותו דבר.
ה - honeycomb מעולה! העיצוב, המהירות והתגובתיות אפילו הצליחו לגרום להנהלה להתלהב. בגלל שהיה תור לצעצוע, הצלחתי רק להתרשם מהדפדפן, אימייל, מפה ומצלמה קדמית (המכשיר היה עם מסך מגן בגלל כל האנשים שמשחקים איתו כל היום אז אי אפשר היה לראות את המצלמה האחורית) ושולחן העבודה. יש המון ביקורות יותר מקצועיות ברשת, אבל כמשתמש ראשוני אני בהחלט נלהב מהתוכנה.
הבעיה היחידה כרגע כמו שאני רואה אותה - המחיר. גם אם התחייבות לשנתיים מווריזון, ה - xoom על הצד היקר של הטבלטים הקיימים והעתידים לבוא.
רון
רשמים שלי:
זו הפעם הראשונה שאני משחק עם אנדרואיד אז כמובן שאני לא משתמש מיומן. המכשיר כבד יותר ממה שציפיתי לו, במיוחד לאור העובדה שאני די מכיר את האייפד והם אמורים לשקול אותו דבר.
ה - honeycomb מעולה! העיצוב, המהירות והתגובתיות אפילו הצליחו לגרום להנהלה להתלהב. בגלל שהיה תור לצעצוע, הצלחתי רק להתרשם מהדפדפן, אימייל, מפה ומצלמה קדמית (המכשיר היה עם מסך מגן בגלל כל האנשים שמשחקים איתו כל היום אז אי אפשר היה לראות את המצלמה האחורית) ושולחן העבודה. יש המון ביקורות יותר מקצועיות ברשת, אבל כמשתמש ראשוני אני בהחלט נלהב מהתוכנה.
הבעיה היחידה כרגע כמו שאני רואה אותה - המחיר. גם אם התחייבות לשנתיים מווריזון, ה - xoom על הצד היקר של הטבלטים הקיימים והעתידים לבוא.
רון