חיפשתי מסך 32' לחדר שינה, קיבלתי המלצות על סוני 302 ועל סמסונג 530, שניהם מתומחרים מעל 2200 ש"ח.
פתאום אני רואה פלזמה פנסוניק 42' דגם חדש 2011 ב-2600 ש"ח..
שווה את ההפרש?
העדפות שלי:
מרחק צפייה - 4 מטר.
עדיפות לאיכות SD כמה שיותר טובה.
בונוס: תמיכה ב-MKV עם כתוביות בעברית.
הפאנסוניק לא תומך ב-MKV אך מתאים יותר למרחק הצפייה שלי ובטוח כולל כניסות לשידורי SD, בכלל הפלזמה יותר איכותית ב-SD.
הסמסונג לא ממש מתאים למרחק הצפייה וללא מחבר איכותי לשידורי SD (כניסת SCART) אך תומך ב-MKV.
הסוני מגיעה עם מחבר SCART איכותי וזהו והיא יקרה יותר מהסמסונג.
לפי איך שזה נראה כדאי ללכת על הפנסוניק שציינתי או לחפש LCD 32 עם מחבר איכותי לשידורי SD בלבד (בלי בונוסים).
יש המלצות ו\או הצעות?
אגב יש ברשותי כבר פלזמה פנסוניק 42 HDR דגם 2008 שעושה עדיין אחלה עבודה ב-SD ו-HD .
מסך LCD 32 לחדר שינה, אולי עדיף כבר ללכת על פלזמה 42?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
נדב כתב:חיפשתי מסך 32' לחדר שינה, קיבלתי המלצות על סוני 302 ועל סמסונג 530, שניהם מתומחרים מעל 2200 ש"ח.
פתאום אני רואה פלזמה פנסוניק 42' דגם חדש 2011 ב-2600 ש"ח..
שווה את ההפרש?
העדפות שלי:
מרחק צפייה - 4 מטר.
עדיפות לאיכות SD כמה שיותר טובה.
בונוס: תמיכה ב-MKV עם כתוביות בעברית.
הפאנסוניק לא תומך ב-MKV אך מתאים יותר למרחק הצפייה שלי ובטוח כולל כניסות לשידורי SD, בכלל הפלזמה יותר איכותית ב-SD.
הסמסונג לא ממש מתאים למרחק הצפייה וללא מחבר איכותי לשידורי SD (כניסת SCART) אך תומך ב-MKV.
הסוני מגיעה עם מחבר SCART איכותי וזהו והיא יקרה יותר מהסמסונג.
לפי איך שזה נראה כדאי ללכת על הפנסוניק שציינתי או לחפש LCD 32 עם מחבר איכותי לשידורי SD בלבד (בלי בונוסים).
יש המלצות ו\או הצעות?
אגב יש ברשותי כבר פלזמה פנסוניק 42 HDR דגם 2008 שעושה עדיין אחלה עבודה ב-SD ו-HD ....
שלום לך .
מרחק הצפייה שלך גדול למסך 32 אינצ' לכן ממולץ לרכוש 42 אינצ' או 50 אינצ' למרחק צפייה של 4 מטר .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מסך 42 אינץ חדש יהיה יותר חדיש ומשוכלל מהפלזמה שיש לי כבר עכשיו בסלון וזה דיי מתבקש שהמסך החדש יהיה בסלון והישן יעבור לחדר שינה, אם כבר חושבים בכיוון הזה אז עדיף כבר להוסיף עוד 1000 ולהביא 50 אינץ לסלון.
או להסתפק ב-LCD 32 מתחת ל-2000 ש"ח..
החלטה קשה.
או להסתפק ב-LCD 32 מתחת ל-2000 ש"ח..
החלטה קשה.