כמה שאלות על חיבור סאונד נכון לרסיבר
שלום,
יש לי רסיבר אונקיו 608 , המחשב מחובר אליו בDVI TO HDMI , והסאונד עובר כרגע בכבל אופטי.
לפי מה שהבנתי בגלל שאני לא מחובר HDMI TO HDMI אין לי תמיכה בכל הפורמטים , יש אמת בדבר? ואם כן מה הפתרון חוץ להחליף כרטיס מסך?
הכרטיס מסך שברשותי כרגע: ATI HD4870 512MB , הבנתי שאפשר להעביר דרכו סאונד , השאלה היא איך... לקנות כבל חדש HDMI TO HDMI ומתאם DVI HDMI ?
תודה רבה.
יש לי רסיבר אונקיו 608 , המחשב מחובר אליו בDVI TO HDMI , והסאונד עובר כרגע בכבל אופטי.
לפי מה שהבנתי בגלל שאני לא מחובר HDMI TO HDMI אין לי תמיכה בכל הפורמטים , יש אמת בדבר? ואם כן מה הפתרון חוץ להחליף כרטיס מסך?
הכרטיס מסך שברשותי כרגע: ATI HD4870 512MB , הבנתי שאפשר להעביר דרכו סאונד , השאלה היא איך... לקנות כבל חדש HDMI TO HDMI ומתאם DVI HDMI ?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עם ה-HD4870 תוכל להעביר דרך HDMI בנוסף ל-DTS/DD/PCM Stereo הניתנים להעברה בחיבור אופטי גם LPCM 7.1, המאפשר להעביר לאחר המרה גם את פורמטי האודיו החדשים.
הכרטיס הזה לא מאפשר העברה ישירה של DTS-HD ו-Dolby TrueHD ללא המרה, אלא לאחר המרה ל-LPCM 7.1, כאמור.
אתה צריך מתאם DVI-HDMI מקורי של ATI שהיית אמור לקבל עם הכרטיס. על פי הרבה דיווחים בפורום, מתאמים לא מקוריים לא יעבירו לך אודיו.
הכרטיס הזה לא מאפשר העברה ישירה של DTS-HD ו-Dolby TrueHD ללא המרה, אלא לאחר המרה ל-LPCM 7.1, כאמור.
אתה צריך מתאם DVI-HDMI מקורי של ATI שהיית אמור לקבל עם הכרטיס. על פי הרבה דיווחים בפורום, מתאמים לא מקוריים לא יעבירו לך אודיו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבנתי אותך , אפשרי לקנות כרטיס זול שתומך בפורמטים האלה ובו זמנית להישאר עם הכרטיס שיש לי עכשיו? (בלוח יש לי 2 כניסות PCI-E ).
ואם כן , איזה כרטיס מומלץ היום להעביר לי סרטים כמו שצריך למערכת בHD? מבחינת סאונד ואיכות.
יש לי לוח Asus x48 p5e deluxe אם אני זוכר נכון , המחשב התישן
תודה רבה.
ואם כן , איזה כרטיס מומלץ היום להעביר לי סרטים כמו שצריך למערכת בHD? מבחינת סאונד ואיכות.
יש לי לוח Asus x48 p5e deluxe אם אני זוכר נכון , המחשב התישן
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שמח שהכל עובד לך!
ה-HDMI עושה בדיוק מה שהאופטי עושה ואף מעבר לכך (LPCM 7.1 במקרה של HD4870). לדעתי אין ממש שימוש כרגע לחיבור האופטי.
ה-HDMI עושה בדיוק מה שהאופטי עושה ואף מעבר לכך (LPCM 7.1 במקרה של HD4870). לדעתי אין ממש שימוש כרגע לחיבור האופטי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"