מה ההבדל בין אחריות של י.שלום לבין סמליין או חברות אחרות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
felix30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כלומר למעט מחיר יקר יותר (בסביבות 800 ש"ח) קצת קשה לי להבין מה ההבדל בין האחריות של י.שלום שניתנת ל 3 שנים לבין אחריות של סמליין?
כולם ממליצים על סמליין אבל אין שום סיבה ספציפית למעט שהוא מורשה של סמסונג, וי.שלום לא?
גם לגבי טלויזיות של LG י.שלום מיבא וגם במחיר נמוך יותר.

אשמח מאוד לשמוע אולי מניסיון של החברים בפורום, מה ההבדלים והאם שווה להשקיע את הכסף באחריות של סמליין לעומת להשקיע את הכסף בדגם טוב יותר?

דג_שתקן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0

לדעתי סמליין עושים לך טובה כשהם מועילים למכור לך

שליחה #2 

בתור אחד שקנה la32c530+t260 ב3 חודשים האחרונים וניסה לקנות לסלון את הפלזמה ps50c550
המסקנה שלי:
שסמליין עושים לאנשים טובה שהם מוכרים להם מוצר תמורת הכסף שלהם
הם מזהירים את הלקוחות לא להעיז לפתוח את המוצר בלי הטכנאי ע"מ למכור כבלים לטלויזיה שקנו שמגיע כמובן ללא כבלים ע"מ למכור להם מוצרים נלוים במחיר מופקע (בנוסף למחיר ששולם עבור המוצר+האחריות).

כל הרשתות והחניות מוכרות את מוצרי samsung אם אחריות סמלין באותו מחיר בדיוק
חבל בכלל לבדוק ולהשוות חבל על המאמץ

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

דג_שתקן, קנית עוד מוצר חוץ ממסכים ? עשית סקר שוק ? גם תנור גומחה שקניתי לבית המתין לטכנאי שיחבר אותו, גם הטכנאי הציע לי אל פסק מיוחד, אז מה ?
אני לא מתרגש מזה. גם בין הרשתות יש הפרשי מחירים, ואצל המתמחות תוכל למצוא דגמים שאינם ברשתות (חלקם אף טובים יותר). אגב, סמליין אינה עושה לך טובה שהיא מואילה למכור לך מסך. היא מונעת מצב שבו תנזוק את המסך, או תקבל מסך פגום, ולא יסכימו להחליף או לתקן.
Vocare Ad Regnum

felix30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מנסיון שלי, המחירים ממש לא זהים לאותו מוצר באחריות של סמליין או י.שלום והייתי בהרבה חנויות.
השאלה היא אם זה שווה.

בנוגע לזה שהטכנאי מגיע, זה נכון וכדאי מאוד לחכות תמיד מאחר ויכול להיות שבהובלה הטלויזיה ניזוקה או בכלל עוד מהמפעל, ואם אתה פותח לבד, לך תוכיח שזה לא אתה שברת, שרטת, אז עדיף לחכות למרות שזה מציק מכיוון שמתים לראות, לגעת, להפעיל...

בנוגע למכירת מוצרים נוספים, תמיד טכנאים עושים זאת, עם תנורים, עם מכונות כביסה עם כל מוצר שהם באים להתקין, אז מה? אומרים יפה לא תודה וסע לשלום המפתחות בפנים...

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

בזמנו פרסמתי הודעות בנושא י. שלום והמסכים שהוא מייבא... נסה להשתמש בחיפוש בפורום.

felix30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

C0rnFlex כתב:בזמנו פרסמתי הודעות בנושא י. שלום והמסכים שהוא מייבא... נסה להשתמש בחיפוש בפורום.
...
תאמין לי, חיפשתי טוב טוב לפני ששאלתי

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #7 

TANDBERG כתב:דג_שתקן, קנית עוד מוצר חוץ ממסכים ? עשית סקר שוק ? גם תנור גומחה שקניתי לבית המתין לטכנאי שיחבר אותו, גם הטכנאי הציע לי אל פסק מיוחד, אז מה ?
אני לא מתרגש מזה. גם בין הרשתות יש הפרשי מחירים, ואצל המתמחות תוכל למצוא דגמים שאינם ברשתות (חלקם אף טובים יותר). אגב, סמליין אינה עושה לך טובה שהיא מואילה למכור לך מסך. היא מונעת מצב שבו תנזוק את המסך, או תקבל מסך פגום, ולא יסכימו להחליף או לתקן.
...
ניסוח מצויין . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

felix30 כתב:
C0rnFlex כתב:בזמנו פרסמתי הודעות בנושא י. שלום והמסכים שהוא מייבא... נסה להשתמש בחיפוש בפורום.
...
תאמין לי, חיפשתי טוב טוב לפני ששאלתי
...
אז איך פספסת את זה?
http://www.hometheater.co.il/vt123885.% ... 7%99%D7%9D

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #9 

בעידן הטלויזיות הרגילות רכשנו 3 מכ' סוני
שניים של ישפאר ואחד של י. שלום
אלו של ישפאר עובדות עד היום (ועברו שנים רבות) וזו של י. שלום התקלקלה והצריכה החלפת כרטיס ראשי (1000 ש"ח)

זה שישפאר בעיניי נתפסים כמתנשאים ולא נותנים שירות מי יודע מה זה דבר אחד.
גם מיבואנים אחרים אני לא ממש מתמוגג ורמת השירות בארץ לא מיודע מה באופן כללי.
אבל לפחות על בשרי הרגשתי מה זה קנייה מי.שלום, אין לי מושג מה ומי הוא מביא אבל בוא נאמר שמספיק פעם אחת...

ו"חכם - לומד מניסיונם של אחרים"

בדרי98
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #10 

האחריות של י. שלום לא טובה, הם לא עומדים בהתחייבות שהציגו. הם לא מתקנים מוצרים בזמן בניגוד למה שמובטח ובניגוד לחוק. עדיף להשקיע כמה שקלים יותר ולקנות מוצרים של יבואן אחר.

lior96
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

מקפיץ כי גם עכשיו נתקלתי באחריות של י. שלום ומתלבט אם לקנות מהם
יש חדש אחרי 7 שנים? לא מצאתי משהו חדש חוץ מ2012..
השתפרו מאז? שמעתי שנהיו יותר טובים מסמליין

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #12 

קניתי בעבר הרחוק מי.שלום (2006-7?) השירות שלהם אז היה גרוע על גבול המצחיק.
אפילו לטלפון הם ענו "מה תה רוצה"...

לא יודע מה הולך איתם מאז, נשמח אם מישהו יעדכן (:

הראל_
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה #13 

לא מכיר את י.שלום אבל את סמליין אני מכיר לצערי, חבורה של נוכלים.

אני ממליץ לא לרכוש אף מוצר של חברת סמסונג שבא עם אחריות יבואן של סמליין, מדובר ביבואן שמתנהג כאחרון העבריינים, ברגע שתפנה למימוש כתב האחריות תצפה ל"הפתעות" כשהם יעשו הכל וישתמשו בכל תרגיל מלוכלך להתנער מאחריות.

אני עכשיו מנהל תביעה חוזרת מול היבואן הזה, במשך קרוב לשנתיים הוא משקר לי ולבית המשפט, מגיש בקשות שקריות לבית משפט ובודה ראיות ממש כמו אחרון העבריינים, אתם תהיו בהלם מדפוס הפעולה הנכלולי ורמת השקרים, אין לו שום מורא מבית משפט כי הוא כנראה משער שרוב האנשים יוותרו על לפנות להליכים משפטיים ואת השאר הוא יתיש תוך כדי משפט ואם פה ושם מישהו יזכה במשפט נגדו בסך הכל הכללי עם מה שעשה לשאר הלקוחות זה ישתלם לו.

בקיצור, מנסיון אישי כשאתם קונים מוצר אם גם אכפת לכם מאחריות למוצר הזה אז תברחו מהיבואן סמליין כמו מאש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”