מה דעתכם על סמסונג 46C530 ?
שלום,
אני זקוק לעיצה מבעלי ניסיון.
מחפש טלויזיה 46 אינץ עם כניסת USB שמנגנת את כל הפורמטים במחיר בסדר גודל של כ 5000 ש"ח.
אני צריך לקנות 2 טלויזיות כאלו.
מצאתי את הטלויזיה הנ"ל, נראה לא רע, אבל אולי מישהו מכיר את הטלויזיה מקרוב? או אולי משהו אחר שווה ערך?
תודה
פליקס
מחפש טלויזיה 46 אינץ עם כניסת USB שמנגנת את כל הפורמטים במחיר בסדר גודל של כ 5000 ש"ח.
מצאתי את הטלויזיה הנ"ל, נראה לא רע, אבל אולי מישהו מכיר את הטלויזיה מקרוב? או אולי משהו אחר שווה ערך?
תודה
פליקס
אף אחד ?
לא מכירים ?
אומנם אני לא מאלה שמשקיעים עשרות אלפי שקלים בטלויזיות כמו חלק גדול מהפורום (ואולי כן, הרי אני קונה שתיים (: )
אבל קצת יחס?
חיפשתי אתמול עוד קצת והגעתי לשלוש טלויזיות שאני מעוניין, 46C530, 46C5000, 47LD650 LG
שתי הראשונות הן של סמסונג ואחת מהן LED , השאלה מה הכי טוב מבין השלושה...
לא מכירים ?
אומנם אני לא מאלה שמשקיעים עשרות אלפי שקלים בטלויזיות כמו חלק גדול מהפורום (ואולי כן, הרי אני קונה שתיים (: )
אבל קצת יחס?
חיפשתי אתמול עוד קצת והגעתי לשלוש טלויזיות שאני מעוניין, 46C530, 46C5000, 47LD650 LG
שתי הראשונות הן של סמסונג ואחת מהן LED , השאלה מה הכי טוב מבין השלושה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לכיון של הסוני דגם ex-402 גודל 46 מסך איכותי .הכולל שני כניסות סקרט הכי איכותיות שיש + 4 כניסות HDMI +שלל הכניסות הקיימות .felix30 כתב:שלום,
תודה
פליקס...
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר 3 שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לגבי ה 530 , טלויזיה מעולה רק שיש לא מעט דיווחים על בעיית רעש מונוטוני שבוקע מהחלק האחורי שלה ..... לי זה קרה עם 530 37
ואני מחכה ל 550 לאחר שידרוג
מיניליין לא מקבלים תטענה שזו בעיה ..... מבחינתם הרעש הוא תקין ולא מפריע לצפיה !
ואני מחכה ל 550 לאחר שידרוג
מיניליין לא מקבלים תטענה שזו בעיה ..... מבחינתם הרעש הוא תקין ולא מפריע לצפיה !
האמת, לא רוצה סטרימר מהסיבה של עוד חוטים ועוד חיבורים, למה צריך את זה כשיש את זה מובנה במכשיר?
כלל לא עניין של תקציב.
ואם אני לא אהנה ממה שיש מובנה בטלויזיה, תמיד יש את האופציה לקנות סטרימר...
אבל גם הסמסונג וגם ה LG 650 קוראים כבר MKV ולשתיהן יש יציאות סאונד דיגיטלי.
כלל לא עניין של תקציב.
ואם אני לא אהנה ממה שיש מובנה בטלויזיה, תמיד יש את האופציה לקנות סטרימר...
אבל גם הסמסונג וגם ה LG 650 קוראים כבר MKV ולשתיהן יש יציאות סאונד דיגיטלי.
יש לי את הטלווזיה כחודש מסך 40 מעולה קוראת קיבצי mkv בלי בעיה ניסתי למרות שאני לא משתמש כי יש לי סטרימר בhd לדעתי תמונה מעולה בsd לאחר חיבור של יס מקס hd מתמודד יפה מאוד למרות שברוב החנויות שראתי חוץ מאחת נראה sd גרוע אבל בבית זה אחרת .לסיכום לדעתי מסך מעולה נותן תמורה מעולה .